Direksiyon sınavını nasıl geçebilirim
Yardımı dokunacak biri var mı
Yardımı dokunacak biri var mı
sürücü ehliyeti alma süreci hakkında bilgi sahibi olmaktır. Sürücü kılavuzunu dikkatle inceleyin ve sınavda test edilecek konuları anladığınızdan emin olun. Bir sürüş okuluna kaydolun veya bir özel sürüş eğitmeniyle çalışın. Uzman bir eğitmenin rehberliğinde pratik sürüş deneyimi kazanmak, sınavı geçmek için önemlidir. Trafik kurallarını ve yol işaretlerini öğrenin. Trafik kurallarına uymak ve işaretleri tanımak, sınavın önemli bir parçasıdır. Sınavda özellikle park etme, geri geri gitme ve dönüş gibi temel manevralar değerlendirilir. Bu becerileri sık sık pratik yaparak geliştirin. Sürüş güvenliği kurallarını öğrenin ve uygulayın. Emniyet kemeri takma, hız sınırlarına uygun sürme ve cep telefonu kullanmama gibi kurallara dikkat edin.
Öncelikle panik yapma sınava girdiğinde sanki elli yıllık usta şoför gibi kendine güven ve hocalara hissettir dikkatini arabaya ver derin derin nefes al panik yaparsan hata yaparsın
Cevap
4Cevap
Ne kadar çok pratik yaparsan o kadar iyi tabi ki. Çevrende sana boş alanda alıştırma yaptırabilecek birileri varsa özellikle park etme ve kalkış konularına yoğunluk göstermelisin. Vites geçişleri ve arabayı sallamaman önemli..
Heycanlanma öncelikle sakin olmaya çalış komisyon başkanı çok strese sokuyor çünkü. Umarım sana iyi hocalar denk gelir. Onun dışında yol güzergahıni doğru gitmen lazım sinyal vermeyi unutma hız limitlerine dikkat et çok yavaş gidersen bu seferde süren yetmiyor diye kalırsın eğer sakin kalır heycanlanmazsan başarırsın
Merhaba , zaten teorik ders alacaksın. Buradan sana ancak yapman gerekenleri anlatarak yardımcı olabiliriz ki ne kadar faydalı olur bilinemez. Emniyet kemerini takmayı sinyal vermeyi unutma geçersin.
2kere girdim kaldım ama
Herseferinde bişeyi düzeltiyom başka hata bukuyolar
İnş knk
Hangi konuda yardım istiyorsun tam olarak? Yardımcı olmaya çalışalım.
2 dir giriyom hep farklı hata buluyolar
Mesela kanka anlat bari de taktik verelim.
Hata yapmasan bile hata sayıyolar neymiş ani frende araba kaymış
Zayıf olduğun bir parkur var mı? Neyde zorlanıyorsun?
parklarda zorlaniyorsan komisyonla beraber direksiyon hocanda iniyor göz ucuyla ona bakabilirsin bazilari yardimci oluyor parkederken
Yararlı bilgi yayalım
Heyecan varsa sakız çiğne
Biri de bana öğretse şu araba olayını keşke
Bu yaştan sonra zor ☺️
Pratik yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?