hız 90a çıkararak kullanıyor. Ehliyetini gecen hafta aldı. Bu kisiye pratik olsun diye jeep verilir mi , yoksa tehlikeli mi
Kucuk araba kullansin?
hız 90a çıkararak kullanıyor. Ehliyetini gecen hafta aldı. Bu kisiye pratik olsun diye jeep verilir mi , yoksa tehlikeli mi
Kucuk araba kullansin?
Pratik için jeep verecek adam bi zahmet eşek değilse pratik yapılacak trafiğe kapalı pisti ayarlayıp oraya getirip götürecek şoförü de ayarlasın essek değil ya 🤣🤣
Cevap
3Cevap
Ehliyetini yeni almış olabilir ama yıllardır ailesi öğretmiştir, araba sürmeye yeteneği vardır niye kıskandın ki
Kuzenim. Kız. Sadece kursta ögrendi sürmeyi.
Daha önceden pratigi yok
Ben de ilk defa ehliyet alırken öğrendim hocalar şok oldu ne güzel sürüyorsun nerde öğrendin dediler ilk defa sürüyorum dedim. Ehliyeti alır almaz da trafiğe çıktım aktif olarak her gün jeep sürdüm hiç zorlanmadım. Doğuştan bazı insanlar araba sürme konusunda yetenekli oluyor. Bazı kadınlar da 10 yıldır kullanıyor ama berbat sürüyorlar Allah kapasite vermemiş
Kullanan kamyon da kullanir. Kullanamayan bisiklet bile versen sikıntı.
Kötü araba verilirki geliştirene kadar kaza yaparsa az hasarla atlatsın🙂
verme abla deli misin. para bok mu
Haklısın ya clio falan verilir onu sürsün
Zaten bizim aile cok kalabalik ve cok yol yapiyoruz o yuzden jeep var yoksa biz de kullanmayız bunu. Kucuk arabalar cok daha pratik
Ben büyük araba hic sevmem mesela. Gözüme kaba geliyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?