W201 kasa 190e 2.0 aracım var aracın motoru sıfır yapıldı, ancak rampalarda aşırı bayılıyor, bunun sebebi ne olabilir araç lpgli. Aracı 3-4 bin devirde zorla kalkıyor rampa da.
Güncellemeler
+1 yıl
Giresundayım hocam, usta var en kötü öyle yapıcam zaten.
Hocam benzin hattında sıkıntı yok dağıtıcıya kadar geliyor dağıtıcı ördek yeni üst kapak yeni zaten motor yapıldı yeni içinde krank mili ve piston kolları hariç her şey değişti, motor gaza bastığınız da deli gibi devir çeviriyor. Ama nedense yama da durduğun da kalkamıyor ya da yarım debriyaj ile zorla kalkıyor.
sarsıntı varsa büyük ihtmal balatayı merkezliyememişlerdir, takan alıp löp diye takmıştır aparat kullanmadan:)))) ondan olabilir, merkezlemme parçasıyla takılır
Bu araba da şanzıman ya da diferansiyele anahtar değmedi aldığımdan beri başta bir sıkıntı yoktu düzde otobanda da gidiyor sadece 0-100 olması gerekenden bi tık yavaş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Araç otomatik manuel?
Manuel 5 ileri
Hangi şehirdesin
Giresun da ne alaka?
Ankara ise usta vardı orada baktır diyecektim
Haa yok o taraflar da olsam zaten tanış var hocam😇
Motorcum diferansiyelden yapar demişti 3.67 diferansiyel var üstünde
Eyvallah
benzine al öyle dene
Denedim zaten ondan hep boğuluyor,
o zaman hava yakıt karışımda bi sorun var. Motoru yapan yer sana dinamo testini göstermedimi
Dinamo testinde bir şey yoktu işte o yüzden soruyu açtım hocam
yani motor normalde gücünü veriyor dyorsun, o zaman hava yakıt karışımını kontrol et, özellikle hava kelebeini kontrol ettr
bir de debriyajı kontrol ettir tabi, düşün motor yi ama 3-4 bn devirde kalkıyorsun debriyaj sıyırıyor olabilir
Hocam benzin hattında sıkıntı yok dağıtıcıya kadar geliyor dağıtıcı ördek yeni üst kapak yeni zaten motor yapıldı yeni içinde krank mili ve piston kolları hariç her şey değişti, motor gaza bastığınız da deli gibi devir çeviriyor. Ama nedense yama da durduğun da kalkamıyor ya da yarım debriyaj ile zorla kalkıyor.
sen debriyaja bir baktır bence, derdin sanki debriyaj gibi
Debriyajı da şöyle bir test yaptık el frenini çektik arabayı 5 attık belki baskı balata biliyordur diye ama yok direk stop etti.
Zaten ya debriyaj ya sa diferansiyel gibi geliyor bana da
5 te stop etmesi normal:))) ama düşün bak araç 3-4bin devirde kalkıyor sonuçta, yani bence debryaj kaçırıyor
Debriyajdan ziyade dediğim gibi baskı balata da bir sıkıntı vardır diye bakalım dedik zaten olsa 5 viteste stop etmez devir çevirmeye çalışırdı
diferansiyelden yapmaz kardeşim, kalkarken sarsılıyor mu
5. viteste hiçbir araba çeviremez, 3 limit ttir
İnceden bir sarsma var zaten ufak ufak ötme yapıyor
böyle anlayamazsınız debriyajdan mı değil mi , volan tek kütleli değil mi araçta
O detayı bilmiyorum hocam.
sarsıntı varsa büyük ihtmal balatayı merkezliyememişlerdir, takan alıp löp diye takmıştır aparat kullanmadan:)))) ondan olabilir, merkezlemme parçasıyla takılır
merkezlemeyince bilya da zamanla daha fazla aşınır bence bi ustaya göster istanbuldaysan sana bir yer öenereyim yok ustan varsa ona git
Bu araba da şanzıman ya da diferansiyele anahtar değmedi aldığımdan beri başta bir sıkıntı yoktu düzde otobanda da gidiyor sadece 0-100 olması gerekenden bi tık yavaş
motor yapılırken motor sökülmedimi
kolay gelsin hemşerim
Komple aşağı alınmadı üst kapak kartel söküldü içi öyle boşaltıldı blok ölçüldü honlama vs olacak mı diye gerek duyulmadı.
ha o zaman sen yine motora odaklan
motor düşük devirde istenen momenti üretemiyor o zaman diye düşünüyorum ben
kompresyonu ölçtür bişi tutmaz
Bakalım şu debriyaja baktırayım da ona da baktırırım.
Baskı balata gitmiş
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!