Evet uzun araba yolculuklarında yanımızdaki yol arkadaşı çok önemlidir. O yol sizin için onların sayesinde ya çok uzun ya da çok kısa gelir. Peki siz bunlardan hangisisiniz? Sürekli uyuyan uykucu yol arkadaşı mı, daima heyecan arayan yerinde durmayan enerjik yol arkadaşı mı, her mola yerinde durmak isteyen alışveriş tutkunu mu yoksa müziği son ses açan bağıra çağıra şarkı söyleyen mi?
Ver müziği ver
Geldik mi ya diyen uykucu yol arkadaşı
Şurda durup bir şeyle mi yesek diyen obur arkadaş
Her şeyden heyecan arayan yol arkadaşı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Uzun araba yolculuklarında siz hangi karaktersiniz?
Sevmediğim ve gitmek istemediğim bazı yollarda uykucu olurum, hiç gitmediğim merak ettiğim yere gitmek istediğim zaman yerimde duramam. Arabayı kullanıyorsam, müzik ve dik koltuk olmazsa olmazım. (Koltuğu eğdim mi ne kadar iyi uyursam uyuyayım, yolda uykum geliyor. Dik koltuk reflekslerimi kat kat artırıyor.)
sevdiğim şarkının ritmine kapılan kişiyim ama kısa uzun yol fark etmez
mesela bu akşam 9 gibi eve dönüyorum eve 10 dk falan kaldı otomobille trafiğin yoğun olmadığı daha ıssız yola geldim , dedim tam zamanı ve şu sıralar kusana kadar dinlediğim o şarkıyı yüksek ses açtım ve bağıra bağıra söyleye söyleye geldim şarkıyla birlikte, eve geldim garaja girdim hala söylüyorum 😀
Öncellikle uzun yol yapmayı çok seven biriyim ve tatile vb. giderken hep arabayı ben kullanmak isterim. Ama şıklardan seçecek olursam da ver müziği ver derim kesinlikle :D