Arabalar Ehliyet sınavına şortla girebilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kural falan var mı Güncellemeler+1 yıl giriliyormuş hanımlar beyler. geçtim bu arada 😀 Ehliyet sınavına şortla girebilir miyim? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Sen kilotla bile gidebilirsin sana serbest 0 6 Yorumla Soran +1 yıl ciddi Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Soruyu 3 saat önce sormuş yani saaat 7 hadi bir saat de ben geri çekeyim saat 6. Saat 6 da hangi kamu kurumu açık hangi sürücü kursiyeri sürüş yapıyor attığın yalanı X2... yim Yorumla Soran +1 yıl sürücü demedim zaten hocam 😀😀😀😀 Yorumla Soran +1 yıl teori sınavı da var ya hani cok zekisin ya Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Sorduğun soruyu bilmiyorsun daha ehliyet sınavına diye sormuşsun Yorumla Soran +1 yıl belkide sen okumayı bilmiyosundur hocam Yorumla
JHOOONWİCKKS Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Saksso cekmeyeni almiyorlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ciddi soruyorum Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Haram. 😃😃 0 4 Yorumla Soran +1 yıl ciddi soruyorum hocam Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Neden giremeyesin? Yorumla Soran +1 yıl ne bileyim hocam bizim millete belli olmaz biliyosun Yorumla Eray-Demirci +1 yıl Sorun yok kardeşim. Orada önemli olan trafik kurallarına uyman.. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sen kilotla bile gidebilirsin sana serbest
ciddi
Soruyu 3 saat önce sormuş yani saaat 7 hadi bir saat de ben geri çekeyim saat 6. Saat 6 da hangi kamu kurumu açık hangi sürücü kursiyeri sürüş yapıyor attığın yalanı X2... yim
sürücü demedim zaten hocam 😀😀😀😀
teori sınavı da var ya hani cok zekisin ya
Sorduğun soruyu bilmiyorsun daha ehliyet sınavına diye sormuşsun
belkide sen okumayı bilmiyosundur hocam
Bu nasıl soru 😁 askeri mülakata gitmiyorsun
Saksso cekmeyeni almiyorlar
ciddi soruyorum
Haram. 😃😃
ciddi soruyorum hocam
Neden giremeyesin?
ne bileyim hocam bizim millete belli olmaz biliyosun
Sorun yok kardeşim. Orada önemli olan trafik kurallarına uyman..
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!