Merhabalar ilk kullandığınız araba nedir kimin arabasını kullandınız manuel mi otomatik mi?

Merhabalar ilk kullandığınız araba nedir kimin arabasını kullandınız manuel mi otomatik mi?

Babamın eski arabası 1986 model Renault 9 GTC. Manuel vitesliydi, hatta ehliyet aldıktan sonra sürüşümü bununla geliştirdim. Ehliyetimi aldığım yılın sonunda sattık. (2012)
2006 yılında, 1998 model BMW 3.16 Compact sürmüştüm. 😂😎 Araba Üsttekinin renginde ama jantları alttakinin şeklinde ve rengindeydi. Arabada 250 ibre vardı 244 km/h yi ibrede gördük. Tabi arabada o hızı yapan ben değildim. Ben en fazla 180 civarı yapmıştım bu arabayla. İstanbul-Edirne yolunda. Gece gece Yunanistana nonstop giriş yapacaktık az daha. 😂🤣

Bu araba çelikten bir tank gibiydi, gerek o zamanki gerek şimdiki diğer arabaları sürünce elimde kalacaklar gibi hissediyorum o yüzden doğru düzgün süremiyorum. Üstüne üstlük iş makinesi operatörlüğüde yaptım bir süre zaten onlar tam çelik canavarlardı. İyice sert aksamlı araçlara alıştım. Ehliyeti vw polo ile aldım araba bana oyuncak gibi geliyordu frene parmak ucuyla dokununca bile ortaya çıkan durum normalde ani fren olarak tanımlanıyormuş 😂 dedim ben bunda normal fren için pedala üflemem lazım o zaman 😂🤣 eee önce g sınıfı sonra b sınıfı ehliyeti alırsan olacağı bu.
Çok karizma havalı otomobil 😍⭐ ee tabi BMW den polo ya geçmek basit gelir 😅 bizde de Renault 19 Europa vardı ilk aracımız sana basit gibi gelebilir nede olsa BMW cisin ama şunu Söyleyim binen adamı çok memnun bırakır süspansiyon konforu gidişi birde 1.6 enjeksiyonlu klimalı Airbag olunca 1998 di bizde ki Europa da çok seviyorum kendisini satilınca üzülmüştüm
İlk kullandığım araba 1.8 motor benzinli kırmızı bir Golf'tü mercek farlı kasa Golf 4 diye geçer süperdi keşke o zaman değil de şimdi kullanabilseydim.
soru ilk sürdüğüm araç ise şakasız cevap doblo 😂😂 zaten traktör gibi araç 😂😂😂 ama 10 yıl olmuştur belki de geçmiştir
Enişte doblosu 😅 doblo ülkemizde çok tutulan bi model geniş iç hacim parça bulunma fazlalığı yakıt olarak bi Renault kadar az yakmıyor bildiğim kadarıyla
Kangoo tasarruf aracı
Cevap
32Cevap
Aracım yok maalesef şimdilik. ama bugatti isterdim.
Annemin aracı ile başladım Fiat Punto. Sonra kendime aldığım araba buydu 126 bis 3 sene kulladım keratayı :D
19 yaşım da Toyota Yaris ilk arabam Manuel’ di.
Bağırta bağırta, kullanıyordum. 😃
Yok bin motordu o yüzden bağrıyordu arabayı her zaman iyi kullanırım. 35 yaşındayım 16 yıldır iyi kullanıyorum 😃
İlk kullandigim araba sevgilim arabasıydı modeli de Opel Vectra c (2004). Sonra ehliyet aldım ve ailem bir araba aldı şu an onu kullanıyorum Fiat Tipo (1998) 😂
Yani ilk kez bir araç kullandığım için konforluydu. Tipoya binince daha iyi anladım 😂 ben kullanırken o pek rahat değildi tabi genelde istop ettiriyordum ilk zamanlar da 😂 Tipo ise tam bir fiyasko... Araba dökülüyor desem yeri var ama herkes bu arabayı kullanıyorsan diğerlerini rahat kullanırsın diyor 😂
Ehliyet kursunda da i20 kullanmistim o daha rahattı benim için. Vectra mi i20 mi dersek i20 yi seçerim çünkü hafif araba 😂
Ee tabi park kolaylığı sürüş rahatlığı olarak İ20 daha rahat gelir 😅 çünkü alt segment boyutları küçük Ama Vectra C de ki konforu tam vermez Vectra C bambaşka otomobil resimdeki Vectra C bana ait konforu kalitesi çok güzel maşallah bendekinde hiç LPG takılmadı 145 bin km de Edition donanım Edition spor ara donanım oluyor xenon farlar far yıkama
Tipoydu arkadaşımındi en sonda Ford transit kamyonet kullandım Fakat forklift kullanmayı özledim 😂
Babamın di Belçika kullanmıştim 25 hızla 🤸
Park gibi bir yerdi
6 yaşındaydım Traktördü kimin olduğunu bilmiyorum.
İlk kullandığım babamın 1985 Nissan kamyoneti sanırım Skystar modeli
İlk kullandığım araba Dacia duster di babamın arabasıydı
Henüz kullanmadım çünkü ehliyetim yok ama kullanınca Opel Combo 2008 model olacak manuel vites
Doğru diyorsun ama onu da hiç yapmadım ama yapmak istiyorum
Wolswagen kedi 18 yaşinda kullanmistim Abimin aracı
Eski erkek arkadaşımın arabasıydı. O kullanmamı istemişti ve öğretmişti. Birazcık öğrenmiştim :D
İlk arabam opel corsa idi. Kapısı uçmuştu
Rüzgar uçurdu kapıyı açtım sorunluydu herhalde kapı :D
Kursun arabası 🤣Ford fiesta
Zaten bir gün araba alsam ya fiesta alırım ya da clio alırım
Aslında evet B Segment Arabalar veya C Segment bile Hatchback olunca tam ideal araçlar Park kolaylığı kalabalık aile değilsen zateb yeterli bende Vectra C var D Segment Boyutları günümüz D kadar değil onların yanında kısa kalır 😅 ama yine de uzun bazi yerler de zorluyor 4596 mm Vectra C sonra ki çıkan Insignia 4830 mm arads epey fark var Insignia bi üst segment kadar uzamış
Türkçe konuş ne diyon sen 😅
Babamın arabası Volswagen passat kullanmıştım. İlk uzun yolum Ankara yoluydu...
Hiç araba kullanmadım arabacı değilim motorcuyum sevgilimin motorunu kullandım
İlk traktörde öğrendim taksi olarak kendi arabam honda accord 2.2
Dayımın arabasını kullanmıştım. Modeli Honda Accord du
Babamin arabasıydı kaçırmıştım sürmeyide bilmiyordum stop ede ede geri birakmistim
Annemin arabasını kullandım, ilk Honda Civic
Hiç kullanmadım desem
Renault 11. Babamındı.
Kullanmadım hiç, ehliyetim yok.
Bebek arabası jfjf
Hyundai accent era
Az yakar çok kaçar
Ayn Behzat ç den iyi biliyoruz arabayi yoruyor du 😂 yanlama el freni vesaire Accent Era da bazılarında ABS olmadığını öğrenince şaşırdım nasıl ya dedim eski araç değil çünkü 2000 lerden sonra çünkü bir çok araçta standart oldu ABS fren sistemi Behzat ç de ki en full donanımlı idi 1.5 CRDi Sunroff dizide keşke devam etseydi o araç
Annemindi
Dayımın Toros 'u sürdüm ilk.
Arkadaşımın hyundai h-100 minibüsünü kullandım 😂
Ford cornet dedemden kaçırırdım
İlk kullanım arabayı unuttum
Araba kullanmayı bilmem ama arabaları severim
Babamın arabası Lada vega
Manuel sürücü kursunda hyundai getz
Ay öğrenicem ins babamla
Daha araba kullanamıyorum 🥺
En yakın arkadaşımın Bmw 116
Yıl 2010