Arabalar Sevgiliniz kapınızın önüne Ferrari ile gelse tepkiniz ne olurdu? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sevgiliniz kapınızın önüne Ferrari ile gelse tepkiniz ne olurdu 🤔#Aşkİlişkileri #Arabalar Sevgiliniz kapınızın önüne Ferrari ile gelse tepkiniz ne olurdu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. "Nereden buldun, yoksa çaldın mı?" derim. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 10,5b cevap paylaştı. Teşekkürler derim 1 0 Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Eğer hava atmak için yapıyorsa RPG saldırısı ama normalde kullandığı araba da oysa hoş geldin bebeğim napıyım başka 😂 1 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sevgilim olmadığı için isterse tankla gelsin bişey değişmez 🙄 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Camdan içine bakar ‘ kaç basıyor bu ‘ diye sorarım 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Hemen cüzdanımı kontrol ederdim kredi kartım yerinde mi diye.. 1 günlük kira bedeli bile servet değerindedir bu arabanın🤣 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl “Ver anahtarları” derim 2 3 Yorumla FiqHShott +1 yıl "Çünkü Seni uçurucam baby" 😄💀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Yes be kemerini bağlama derim :D Yorumla FiqHShott +1 yıl 😄😄 Yorumla
dionysosjai Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Hangi bankayı soydun diye sorarım. 2 1 Yorumla FiqHShott +1 yıl 😂 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 330 cevap paylaştı. Çok yakar bu boş ver benim arabayla gidelim derim 1 0 Yorumla
Tfngnl Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Anahtarlarımı mı çaldın yine sen derdim :D 1 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Arabalar konusunda 391 cevap paylaştı. Kucağına atlarim 😍 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
"Nereden buldun, yoksa çaldın mı?" derim.
Teşekkürler derim
Eğer hava atmak için yapıyorsa RPG saldırısı ama normalde kullandığı araba da oysa hoş geldin bebeğim napıyım başka 😂
Sevgilim olmadığı için isterse tankla gelsin bişey değişmez 🙄
Camdan içine bakar ‘ kaç basıyor bu ‘ diye sorarım 😂
Hemen cüzdanımı kontrol ederdim kredi kartım yerinde mi diye.. 1 günlük kira bedeli bile servet değerindedir bu arabanın🤣
“Ver anahtarları” derim
"Çünkü Seni uçurucam baby" 😄💀
Yes be kemerini bağlama derim :D
😄😄
Hangi bankayı soydun diye sorarım.
😂
Şov'un bittiyse alkışlayalım derim
Banka mı soydun derim
Çok yakar bu boş ver benim arabayla gidelim derim
Evlenme teklif ederim😂
Direk evlenme teklif ederim
Anahtarlarımı mı çaldın yine sen derdim :D