Yoksa boşu boşuna almayayım
Sadece arabayla tavlarsin
Etkisi var
Etkisi yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yoksa boşu boşuna almayayım
Bu soruya ancak genel bir cevap verebilirim çünkü böyle sorularda muhatap olunması gereken tamamen yanlış kişi bana göre karizma ve karakter daha önemli ve herhangi bir maddi şeyden çok, özellikle biz erkekler, kuyruk uzatması olarak lüks bir arabaya ihtiyaç duyduğumuz için, soğuk kanlılık ile örtbas etmeye çalıştığımız güvensizliği fark edemiyoruz maalesef... ama tamam, sorunuza geri dönelim... çünkü günümüzde ne yazık ki her şey iyi görünmekle ve sahip olduklarınızla ilgili ve görünüşe göre bir ortak seçerken de önemli, aslında sadece tipik Daimler Audi veya Porsche olabilir.. Bir izlenim bırakmak için klas olmalı..
Dürüst olmak gerekirse, iğrenç buluyorum...
Etkisi vardır tabikide ama arabaya gelen kişiden de hayır gelmeyeceğini herkes gayet iyi bilir.
Kimisi için araba bir sosyal statü göstergesidir ve bunun arabası böyleyse parası çoktur diye düşünen de çok olur ve parası için yanaşırlar.
Tabiki var. Heleki bu dönemden sonra artık etkisi arttı. Hayat uçtu şu an kızlarda geleceğini düşünüyor. Daha rahat edelim istiyorlar diye düşünüyorum
Cevap
19Cevap
Ucuz kadınları arabayla tavlayabilirsiniz hatta bir kaç dal sigaraya düşen olur :D
Ama bana hep ucuzlar denk geliyor
Kaliteye hasret kaldık mk ülkesinde
Hayırlısı :D
Evet var tabi ki de kızlar arabaya düşer
Kaliteli kız arabayla tavlanmaz karakterle tavlanır
Ahhhh kaliteli karıların hepsini de kapmislar nedense
İlla vardır biryerlerde kaliteli ama incinmiş kadınlar
Kızlar zaten arabadan çok anlamaz. Kızları daha farklı ve kalıcı şeylerle etkilemek varken maddiyattan gitmek..
Anlar anlar. Hatta benden daha fazla anlıyorlar. Hepsinin fiyatını ezberlemişler
Senin Arabana bakan kız parana'da bakar büyük ihtimalle basit insanları anca böyle tavlarsınız
Hep basitler denk geliyor nedense
Oda senin şansın demekki
Parayla ve arabayla alakası olan kızlarda var yok değil onuda test ettik reis
Çok var. Olmayanlar da kapılmış zaten
seni beğenmeyen sadece arabanını beğenip paranı seven kişileri tavlarsın o da belki
beyni yoksa arabası zerre umrumda olmaz
beyin zeka kaliteli düşünce en önemlisi
Beynim yok evet
yok yanlış anlamayın ben şunu kast ediyorum beyni olupta arabası olmayan daha değerlidir daha çok kız tavlar
5-10 sene önce dediğiniz gibiydi de şu an sanmıyorum
şu an az da olsa var ya benim bahsettiğim kızlardan
mesela benimkinin arabası evi şirketi yok ama beni zekası kalitesi ve o gğzrl yüreği ile tavladı
her şey maddiyat olmamalı zeka duygular insanın kalitesi de önemli olmalı
Evet az da olsa var. Onlarda kapılmış zaten.
Oo bazı kızlar için geçerli, Rahmani duygulara önem veren icin bu etkili değildir.
İyi bir arabanın kız tavlamada etkisi vardır Ama o kızdan da hayır gelmez Sana değil arabaya gelir
Kişiliksiz veya aile evinde hiçbir şey görmemiş kızları tavlarsın arabayla.
Şu zamanda kızlar arabalara erkeklerden daha fazla düşkünler. Çok rahat tavlarsın
Aslında etkisi yok dedim ama senin istediğin kızları öyle tavlayabilirsin fkajdj
Var ama arabaya gelen kızın zikri bellidir zaten
#Mirliva
olmazmı. bi kesim üzerinde özellikle etkili.
Yıllandırılmış peynir türü kızlarda işe yarıyor
Alacağın arabanın segmenti önemli
Mercedes bmw frlan a
Olur Bmv göze çarpan bir renk birazda giyimine özen ver çoook düşer
Yüzde70i motor ruhlu
Bedeva yeme içme gezme lüks mekanlara gitme buna hayır diyecek hatun yüzde 10
Doğrudur
Sen düşürdün mü daha önce arabayla falan
Araba olmadan olmaz kışın ve yazın çok rahat edersin
Kibarlık naziklik efendilik calışkanlık Karakterli diyelim :)
Parayla alakalı olduğunu pek sanmıyorum. Daha çok görüntüyü beğeniyolar.
çok fazla etkisi bu devirde kızlar sadece arabaya ve paraya bakıyorlar.
Ucuz kızları tavlarsın o da belki
Sadece amacı para olan kızlar için evet etkisi olur. Takılmalık birisiyim diyorsan al, ama amaçları belli olur zaten o kızların da😁
Bende yok ama çoğu hemcinsimde etkisi var
bir ferrariye hayır diyen kadın tanımadım
Etkisi var illaki kızlar arabaya görede bakıyor
Etkisi var
Senin için var mi
Alma
Alttaki arkadaş farklı düşünüyor
Bu benim fikrim. O onun... Arabayla yaşamayacağım neticede ilişkiyi, ha yürümüşüm ya arabayla ya da farklı bir vasıtayla yan yana gelmişim, ne fark eder?
İşte senin gibi karılar çok az
Karı ne ya? Hasbinallahu ve nimel vekil...
Hahahahss
Kesinlikle etkisi var
Kızın karakterine göre degişir
Arabaya düşmedim 😄
Fakir kız üzerinde iş yapar araba
Doğru
var bence
Hayır yok
çok var
Var reis
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?