Merhabalar bugün kavşakta virajı alamadı araba ve kaydı ceza yer miyim MOBESE vardı hızım da 35 KM/H ile girdim lastikleri de kış lastiği idi yaz lastiği takmadık baya kaydı araba fikirleriniz her şey önemli benim için teşekkürler cezası da ne kadardır her şey benim için çok önemli teşekkürler
Ceza yer
Ceza yemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herhangi bir kazaya sebebiyet vermediysen ve yaşadığın tamamen kazadan kurtulmak ise yemezsin.
Yok yok yavaşlamaya çalıştım baktım vuracak gibiydi kaydı ve toparladım kimseye çarpmadım zarar da vermedim kimseye de deymedi huh rahatladım reis çok sağol Allah razı olsun
Ama hız takip sistemi var ise orada ve viraja girdiğin ya da gireceğin ana kadar ki hızın da limitin üstünde ise bundan dolayı ceza yeme ihtimalin var. Senden de razı olsun.
Tahmini kaçtır 50 kmh den fazla hızlı sürmüyorum araba annemin anayollarda bile anayolda 50 60 da Sürüyorum hız yapan birisi değilim
Bisey olmaz merak etme
Huh rahatladım valla teşekkürler reis Allah razı olsun
Drift mi attin
Yok arabanin lastiği yaz lastiği olduğu için kavşakta virajı alamadım araba kaydı drift atamıyorum araba da önden çekişli normalde de drift atamıyorum beceremiyorum kaza yaparım diye korkuyorum
Hızlı kayda arkası az bı şey öne geldi kimseye çarpmadım zarar da vermedim kimseye ne çarptım ne de de deydirdim tam kavşakta kaldırıma çıkmamak için kurtardım arabayı ama kenardan sürdüm ceza yer miyim
Yemezsin
Huh çok rahatladım valla
Çok sağol reis teşekkürler Allah razı olsun
Senden de
yemez korkma
Huh çok sağol reis Allah razı olsun
tekere yazık değiş varsa yazlık :P
Var reis Malatya'da yaşıyoruz depremde gitmiştik tanıdık lastikçi vardı dükkanı yıkıldı heryer de konteyner kent oldu herhangi bir lastikçide yaptırırım çok sağol reis fikrini paylaştığın için sağol
anladım geçmiş olsun
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!