Arabalar Bu lastikle uzun yola çıkılır mı? çılgınsofistt Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kenardan hafif balon vermiş Güncellemeler+1 yıl Değiştirdim 1520 ye teşekkürler 😅 Bu lastikle uzun yola çıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ShelbyCobra Takip Et Xper 7 Yaş: 62 , eic 94% +1 yıl Surerken. Tekerlek. Sarsinti. Yapiyor mu. Yapiyorsa. O sislik balans yapiyordur.(yani tekeri sarsintili. olarak. Surersiniz. Sarsinti hissedersiniz. Bu sarsintili yurume. Dolayisiyla. lastiginiz. Aditi asinir ve patlar.. hafif sislik. Olsaydi. Onun balans kursunlarini. Jantin. Kenarina. Takarak. Sarsilmayi onluyorlar. Araci surerken. Sarsinti. Yolda kullanin. Yedek lastiginiz Olsun. Ilk firsatta. Lastik degistirme planiniz. Olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sonunda arka tekerse rulmanı bozar, ön tekerse direksiyonada zarar verir, tavsiyem kurtul 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Stepneyi takıp bunu stepne de yaoabilirdin, bir dahaki sefere artık aklında olsun Yorumla çılgınsofistt +1 yıl Teşekkür ederim dostum Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Siboplarını alırsın eline üflersin 😄 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Surerken. Tekerlek. Sarsinti. Yapiyor mu. Yapiyorsa. O sislik balans yapiyordur.(yani tekeri sarsintili. olarak. Surersiniz. Sarsinti hissedersiniz. Bu sarsintili yurume. Dolayisiyla. lastiginiz. Aditi asinir ve patlar.. hafif sislik. Olsaydi. Onun balans kursunlarini. Jantin. Kenarina. Takarak. Sarsilmayi onluyorlar. Araci surerken. Sarsinti. Yolda kullanin. Yedek lastiginiz Olsun. Ilk firsatta. Lastik degistirme planiniz. Olsun.
Sonunda arka tekerse rulmanı bozar, ön tekerse direksiyonada zarar verir, tavsiyem kurtul
Stepneyi takıp bunu stepne de yaoabilirdin, bir dahaki sefere artık aklında olsun
Teşekkür ederim dostum
yarı yolda bırakabılır
Siboplarını alırsın eline üflersin 😄
Çıkılmaz kanka
Ölmeye niyetliysen çalışır
Cikilmqz
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!