Çok Süper Soru için teşekkür ederim @KızlarSoruyor
Beğeni için teşekkür ederim @ilginfulyaa
Bence kötü değil ancak yine de bir erkek kadar hızlı olamıyor, birde trafik de sıkıştıran hareketler yapan saygısızlarda var.

Dikkatsizce araba kullanan ve neredeyse kazalara neden olan adamlar gördüm. Yani bence hem kadın hem de erkek.
#AɴᴋᴀʀᴀBᴇʏᴇғᴇɴᴅɪꜱɪ
#ArabakullananKadin
20 Haziran, 2023 Salı 19.23
işte siz hızlı olmaya kafayı taktığınız için bunu bir profesyonellik olarak görüyorsunuz bence. sinyal vermesini bilmeyen o kadar şoför varki hepsi de erkek sürücüler. durumun sebebi bence şu; kendinize güvendiğiniz için sinyal vermeme gerek yok, ben oradan da geçerim bilmem ne hızla veya şuradanda geçerim şu kadar hızla diye düşünüyorsunuz ama bu özgüven bazen birini hayatından edebiliyor veya direkt olarak sizin kaza yapmanıza sebep olabiliyor.
Katılıyorum sana
Bunun kadını erkeği yok adam akıllı öğrenmeyen kötü sürer. Hızlı süren bir sürücü bile kötü araba kullanıyordur, çoğu araba kazaları aşırı hız ya da makas atmaktan kaynaklı. Boş yolda hızlı gidersin tamam buna bir şey demiyorum ama çoğu erkek kalabalık yolda bile aşırı hız yapıyor veya yaya geçidinde yayaya yol vermiyor falan tabii bunu kadınlarda yapıyor.
Hızlı süremiyorlar demiş birisi yorumda zaten çoğu araba kazası aşırı hızdan kaynaklı neyin kafasını yaşıyor acaba.
Aşırı yavaş süren kişilerde var kadın ya da erkek olsun farketmeksizin, kadınlardan araba kullanmayı öğrenen erkeklerde var kadınlara laf atmasınlar.
Değerli yorumun için teşekkürler
Her ikiside normal kullanir ama erkekler kurallara uymaz fazla kadinlar öyle tür konuda daha fazla dikkatli olur
Hayır bazı kadınlar daha güzel kullanıyor
Cevap
11Cevap
Bence cinsiyete göre değil çok güzel araç kullanan kadınlarda var
Dün sola doğru köprüye çıkan virajda karşımdan yolu ortalamis bu bayan geliyordu Allah'tan uzaktim daha kendi şeridinde aracını tutamıyor yani tam bi saatli bomba 😬
Kesinlikle 😃
Bence kadınlar daha iyi araba kullanıyor
Bir arkadaşımın annesi 1000 tane erkeğe taş çıkarır araba kullanma konusunda
Kadın mükemmel sürüyor yaa
Ne güzel elbette vardır güzel kullanan insanlar
Aynen öyle
Cevap olarak uzaktan bile şöför kadın mı erkek mi ayırt edebiliyorsan cevabı sen ver :))
🤣🤣🤣
Kişiselleştirmeye gerek yok. Kötü kullanan erkek de var kadın da var.
Katılıyorum
hayır amerika'da ehliyeti olan kadın sayısı erkeklerden daha çok olmasına rağmen erkekler daha çok trafik kazası yapıyor.
%90 ı daha kötü kullanıyor
panik yapıyorlar
tereddüt ediyorlar
Gereksiz sol şerit ihlali yapıyorlar daha bir sürü şey
Erkeklerin öküz gibi araba kullanması iyi kullanmak mı oluyor?
Ben Bir şey demiyorum soruyorum açıklama da yaptım
O kadar seri değiller ancak daha dikkatliler, bence genelleme yapacak olursak iyiler yani
Kadınlar biraz garip kullanıyor öyle hissettiriyolar
Saçmalık. Araba kullanmak öğrenilen bir davranıştır. Düzgün öğrenen birey düzgün kullanır halince.
Hayır bazı kadınlar bazı erkeklerden daha güzel araba kullanıyor
Ben bu konuda genelleme yapmam çünkü çok iyi araba kullanan tanıdığım kadınlar var👍🏻
Hayir. Eşkiya gibi araba kullanan erkeklerin kurallara uyup HIZ SINIRINI aşmayan kadinlara olan tahammulsuzluk ve dağ ayiliklari gereği uydurduklari bir yalandir
Kadınlar genelde hep park etme konusunda sorun yaşarlar
gayet iyi kullaniyorlar
İstisnalar dışında berbatlar
Evet
Kadınlar kızacak 🙃
Şahsi fikrim , İsterse kudursunlar umurumda değil
😃😃
kadinlara ehliyet verilmemeli
peki amerika'da ehliyeti olan kadın sayısı erkeklerden daha çok olmasına rağmen erkeklerin daha çok trafik kazası yapmasına ne diyorsun?
Uganda da da kadinlarin ehliyeti erkeklerden daha fazla ama kadinlar daha fazla kaza yapiyormus buna ne dersin?
şunu diyorum demek ki olay kadın erkek olmakta değilmiş. bana sorarsan iyi araba kullanmanın sırrı tecrübe. ülkemizde aileler erkek çocuklarına 14 15 yaşından itibaren araba kullanmayı öğrenirken kadınların çoğu 25-30 yaşlarında araba sahibi oluyor. keza amerikada da 16 yaşından itibaren araba kullanıyorlar ve us'de erkek kadın ayrımcılığı bizdeki kadar olmadığı için haliyle kadın erkek arasında tecrübe farkı da olmuyor.
aynen bende onu diyorum iste ugandada erkekler araba bulamiyor ama kadinlarin hemen arabasi oluyor ama beceremiyolar kullanmayi onsan dolayi ug marka arabalar daha saglam cunki kadinlarin kaza yapmasindan dolayi
Ha kadın sürücü ha başıboş giden bir araba
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?