Barbieli anahtarlık aldım bayan söfor diye damga yemeyeceğimi bilsem arabayı pembe de kaplatırdım ama yapamam kesin üstüme sürerler

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Barbieli anahtarlık aldım bayan söfor diye damga yemeyeceğimi bilsem arabayı pembe de kaplatırdım ama yapamam kesin üstüme sürerler

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Bende ilk arabamda anahtarlık bulup taktığımda Öyle mutlu olmuştum ki şıngır mıngır Böyle küçük şeylerle bile mutlu Olmak çok güzel bir his
Evet ya benim de ilk arabam o yüzdem çok heves ettim 1 haftadır anahtarlık bakıyordum en son bunu çok sevdim birazda komikli geldi 😅 inşallah hep böyle küçük şeylerden mutlu oluruzzz
O his bambaşka kanka gibi arkadaşlarla buluşmada çıkarıp masaya vuruyordum çatt diye Ozaman çocuktuk tabi ne anlar o kafa :D
Valla onu yapmıyorum işte ben biraz safım kesin beni kullanırlar diye yakın 2 arkadasım dışında kimseye demedim 🤣
Ben mazot parası istemiştim :D içmeye gitmiştik önceden 5 kişi idik kişi başı 20 tl tabi ozamanlar mazot 7 tl felan ama bayağı uzakta olan bir mekana gitmiştik :D
Ben utanırım yaa ama erkekkler bu konuda rahat ben kızlardan istesem küser
Öyle bedava yok 🤣 işin birazda puştluğu diyelim
yaşına uygun mu ki abla ya jeikddkxm seni yargıliyim biraz xd
Knk böyle yargıla sorun yok afsfsffg uygun bence ya 24üm daha ergenlikten yeni çıkıyorum
hıı yaşını büyük girmişsin anladım
Görgüsüzlüğün başka bir boyutu. Kendi haline bırakın.
Siz nasıl kafalar yasıyonuz belki arabam tofas aw ahak içeriği bilmeden bile çekememezlik yorumlar yapıyorsunuz yazık size böyle hayat çekilmez
barbie ingilizce yazımı
-li takısını türkçe bir kelimeye getirir gibi getirince kelimeyi türkçe yazımla yazmalıyız yani
barbili
Bu kullanımı bilmiyordum tesekkürler ama bilseydim de yazmazdım yine erkekler anlamaz
Islandım
kurulayalım
Yaaaa çok şekerrrr 🥰 Güle güle kullan 💖
Tesekkürlerrrr sararack diye korkuyorum ya
Tm arababan var gördük
Ualn hiç tanıamadığınıs insanı nasıl kıskanıp böyle yorım yapabiliyorsunuz hayret
Nesini kıskanayım la
Ay çok hoş
Ayy çok güzelll😍😍😍
isminden anladığım kadarıyla tam senlik 🤣
Evetttt🥰
Çok tatlıı
Çok iyi 🤣🤣🤣
Güzel
Araba Ford mu