680.000 tl bütçem var deprem bolgesindeyim evim orta hasar tadilat yaptıracağım ve nişan yapacağım ardından düğün yapacam bütçemin 450.000 tl sini araba alacagim yatırım için düğün zamanı geri satacağım nasıl olur sizce hangi arabalar alınabilir piyasada en çok hangi araba degerleniyor veya 300.000 tl ye araba alabilirim siz olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nakit de durma da ne yaparsan yap
herkes bu yasta bu kadar parayi nasil biriktirmis
Canını ortaya koyarak 7 yıl Askeri personeldim bıraktım.
tamam da askeri p3rsonel maasi da trilyon degil... mumkun degil700bin tl kazanmis biriktirmis olman
Tazminat aldım yıpranma tazminatı ülkenizde en çok parayı askerler kazanıyor yurdisinda görev yaparsa hem evimi aldım hemde evlenecek butcem var memurluk hakkımızda var atama bekliyorum
dogrudur birsey diyemiyorum.. bir de bu miktarin haricinden ev mi aldin.. bravo sana ozaman.. haklisin memur olma sanslari var
fiat marka arabalar her zaman avantaj.. yedek parcasi turkiyede uretildigi icin.. benim peugeot vardi once, bir parcasi bozuldu once 40bin dedilrr, sonra 60bine cikti. getirsek bile bpzuk cikabilir dendi.. ben de sattim fiat aldim 4 ay oldu, piat punto, 2008, 70bin kilometre de 350bine.
Fiat egea sıfır arac bulamadım hiç bir bayide 2. el fiat egea çok pahalı sizin aracınız fiat punto 1.3 multijetmi o fiyata temiz araç bulunurmu mennunmusun satılık mı aracın
Hem paramı yarı yarıya kullanmam avantaj sağlar yarısını arabaya bağlayacam
evet multijet. ben 2. el aldim. memnunum masallah. iyi arastirman gerek. var hala sahibinde. e bakabilirsin.. satilik degil benimki :)
aynen.. ve bence dugune cok harcama veya Nisan zaten kiz tarafinin.
Teşekkür ederim iyi bir fikir oldu benim. İçin
Malasef Nişanda düğünde erkek tarafına düşüyor ama fazla taki istemiyorlar kendi memleketimden nisanliyim tanıdık kişiler
Nisan kiz tarafinindir, nasil erkek tarafinin anlamadim?
Yöredeb yöreye adetler değişiyor ben Kahramanmaraşta yaşıyorum erkek tarafı yapıyor çalgı organizasyon kuaför abiye tualet vs kiz tarafı erkeğe takım elbise alır birde 2. kez nişan yapacağım öncekini bizimkiler istedi 16 tepsi baklava ve kola dağıttık kuaför ve organizasyon ile birlikte 15.000 tuttu bu calgisizdi şimdi kendileri çalgılı istiyor taki toplamak için bunda tatlı olmayacak ev tadilat ettirecem en az 100.000 Tl çıkar
paralwri sacma ya..100bin tadiat nedir.
Allah mesut etsin ama bence mustakbel esinle konus 1 ev daha bile alabilirsiniz 700bine.
Evet çok saçma yapacak bir şey yok dairem depremde hasar gördü ağır hasarlidan orta hasara döndü tadilat alçı boya yapılacak duvarlara çelik kapı mutfak tezgahı 3 tane plastik kapımı çaldılar diğer eşyaları alabildim tekrar ev almak çok zor 1 trilyonlar aşağı ev yok
ozaman arsa al.. arsa da kazandiriyor.
Arsada pahalı şu an hem soforlugumu geliştirmek hemde yatırım için araba şart
Hiç evlenme. O paralarınla yatırım yap.
Biraz Bitcoin. Biraz dolar. Ha bir de git ev al.
Bir de asla evlenme.