Arabalar 3 ay Aracım dizel ara sıra devirli kullanıyorum ki içi temizlensin sizce yanlış mı ediyorum? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Ara sıra sabit 3-4 bin devirde sabıtliyorum öyle biraz kullanıyorum Aracım dizel ara sıra devirli kullanıyorum ki içi temizlensin sizce yanlış mı ediyorum? Cevapla 4 Cevap Beğen Paylaş Takip Et
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% 3 ay Boştayken 40 devirli geçirmemeye çalış. Her marka modelde şanzıman kirletebilir kranklara zarar verebilirsin 0 26 Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Min 1 maks 2 deyken mümkün mertebe yap Yorumla Soran 3 ay 4 u hiç geçmedim Yorumla Soran 3 ay Birde muzu kabuğuyla yiyorum Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Aslında tüm meyveleri kabuklu yemek lazım. Peder hep der meyveler kabuğundan başlar olgunlaşmaya Yorumla Soran 3 ay Beni hatırlamadin mi Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Nasıl hatırlamadın mı nereden çıktı şimdi Yorumla Soran 3 ay Sen avize tasarımcısı misin Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Evet 😳 tanışıyoruz Galipe Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Öyle görünüyor Yorumla Soran 3 ay 6 ayın rahat var Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Senin mk 🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣 Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Nerdesin sen Rizeli dksbsjd Yorumla Soran 3 ay Hahahahahahahahahahahha6 ayı 8 aya çıkardım haberin olsun 😅 Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Seni seviyorum takip at lan Yorumla Soran 3 ay Asıl aen neredesin olooo Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Gö+ 🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran 3 ay Seninle tanıştığım günden beri hiç bir usim rast gitmedu hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣 Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Birer yıl ara veririm gelir giderim Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Niye lan beni mi hadi ordan ki sjshsjs Yorumla Soran 3 ay Lanetledin beni 🤣🤣🤣 Yorumla Soran 3 ay Attım takip Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Kabul ettim aşkım Yorumla Soran 3 ay Canım benim Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay En son bi kıza ayar çekiyordun 🤣🤣🤣 onada mı böyle diyordun da sana pas vermiyordu sjsgskshsh Yorumla SoraSorabitiremedin 3 ay Olum ne adamsın kâmilliğinden hiç bir şey kaybetmemişsin 😂😂😂😂😂😂 Yorumla Soran 3 ay Hahahahhaa hic hatırlamıyorum 🤣🤣 Yorumla
onurbyr Takip Et Xper 5 Yaş: 20 3 ay Benimkide dizel kurum yakması için bazen yüksek devirde kullanıyorum senin gibi. Zararı az da olsa vardır sonuçta arabayı zorluyoruz ama faydası daha çoktur diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Boştayken 40 devirli geçirmemeye çalış. Her marka modelde şanzıman kirletebilir kranklara zarar verebilirsin
Min 1 maks 2 deyken mümkün mertebe yap
4 u hiç geçmedim
Birde muzu kabuğuyla yiyorum
Aslında tüm meyveleri kabuklu yemek lazım. Peder hep der meyveler kabuğundan başlar olgunlaşmaya
Beni hatırlamadin mi
Nasıl hatırlamadın mı nereden çıktı şimdi
Sen avize tasarımcısı misin
Evet 😳 tanışıyoruz Galipe
Öyle görünüyor
6 ayın rahat var
Senin mk 🤣🤣🤣🤣😂🤣🤣
Nerdesin sen Rizeli dksbsjd
Hahahahahahahahahahahha
6 ayı 8 aya çıkardım haberin olsun 😅
Seni seviyorum takip at lan
Asıl aen neredesin olooo
Gö+ 🤣🤣🤣🤣
Seninle tanıştığım günden beri hiç bir usim rast gitmedu hahahahahaha 🤣🤣🤣🤣
Birer yıl ara veririm gelir giderim
Niye lan beni mi hadi ordan ki sjshsjs
Lanetledin beni 🤣🤣🤣
Attım takip
Kabul ettim aşkım
Canım benim
En son bi kıza ayar çekiyordun 🤣🤣🤣 onada mı böyle diyordun da sana pas vermiyordu sjsgskshsh
Olum ne adamsın kâmilliğinden hiç bir şey kaybetmemişsin 😂😂😂😂😂😂
Hahahahhaa hic hatırlamıyorum 🤣🤣
Benimkide dizel kurum yakması için bazen yüksek devirde kullanıyorum senin gibi. Zararı az da olsa vardır sonuçta arabayı zorluyoruz ama faydası daha çoktur diye düşünüyorum.
Temizliyim derken turboya zarar vermede
Neyin içi temizlensin diye?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!