Merhabalar. Full orijinal boyasız değişensiz yüksek model Volkswagen aracım var. Ben bu aracın ön/ arka (expertiz raporunda plastik diye geçiyor) tamponlarını değiştireceğim. Spoiler ve marşpiyel ekleyeceğim. Jantları büyütüp coilover takacağım. Egzoz çıkışını çift çıkışa çevireceğim.
Bütün bunları satın aldım ve montajını yapacağım.
Şimdi ise ön far ve arka stopları LED kayar animasyonlu modelle değiştireceğim...
Sizce aracım değer kaybına uğrar mı? Satış olarak piyasası olan bir araç bu. Bu değişimler etki eder mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
merhaba
araçlarda yapılan değişik modifikasyonlar alıcı kitlesini sınırlar sadece ama sade haliyle tüm kesime hitap ederken sonradan yapılan işlemler belli bir gruba
Güzel mantıklı bir yorum.. Peki satıştan önce eski haline getirsek? Bütün aksesuarlar duracak. Hiç bir şey satmayacağım
bu durumda belki modifiyeli haliyle almak isteyen de çıkabilir orjinal haliyle ilanda açıklama yapabilirsin isteyen olursa orjinal haline çevirebilirim diye
Tamamdır çok teşekkür ederim.
Orijinal R Line görünüme falan çevireceksen değerini artırır bile. Sadece ileri yaş bazı alıcıların hoşuna gitmez satabileceğin kesim azalır ama albenisi de artar. Tamponları yerli, fiber falan sakın alma. Yan sanayi olacaksa taiwan malı plastik olacak. Benim arabada da F80 m tampon marşpiyel LCi far stop ve nbt ekran m jant var bugün yapmaya kalksan rahat 80 90bin harcarsın. Benim için alırken avantajdı bu ona göre değerlendirdim kafamda.
Bende şu an 50bin TL'ye yakın masraf ettim. Taiwan malı iyisini aldım her parçanın. Jantları oz racing 17" /// başaran coilover spor yay aldım
Çok kötü modifiye neeeee bee
Araçların çoğunun fabrika çıkışı çok sade duruyor.. genelde bir çok sürücü bu araçlara body kit eklemesi yaparak güzel görünüme çeviriyor
Sade olması güzel bir şey göz yormuyor.