Arabalar 2001 model Peugeot 206 1.6 benzin lpg ile 2007 Peugeout 207 1.4 benzin lpg kıyaslayabilir misiniz? Kaan216 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 2 aracına kullanmış birileri cikarmi 207 ye geçmeyi düşünüyorum kronik sorunları avantajlari dezavantajları neler söylersiniz? 2001 model Peugeot 206 1.6 benzin lpg ile 2007 Peugeout 207 1.4 benzin lpg kıyaslayabilir misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisi arasında minimal farklar var zaten bakıldığında detaylı olarak. Bana kalırsa bu modele geçmek yerine daha farklı bir marka ve model de tercih edebilirsiniz eğer fark yaratmak istiyorsanız. Keyifli günler.. 0 1 Yorumla Kaan216 +1 yıl Farktan kastettiğiniz değişiklik mi? Markadan memnunum sizin on yargınız olabilir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkisi arasında minimal farklar var zaten bakıldığında detaylı olarak. Bana kalırsa bu modele geçmek yerine daha farklı bir marka ve model de tercih edebilirsiniz eğer fark yaratmak istiyorsanız. Keyifli günler..
Farktan kastettiğiniz değişiklik mi? Markadan memnunum sizin on yargınız olabilir?