Hyundai i20N: 1.6L, 204 Beygir, €30,000
Volkswagen Polo GTI: 2.0L, 207 Beygir, €33,500

Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Volksvagen markasına antipatik geliyor iki sebepten dolayı
1. Diğer markalara göre ederinden fazla bir fiyat ile satıyor ( evet iyi bir marka ) bu birinci itici gelen tarafı
2. Nargileci, apaci, mafyatik, alt kultürun kullandığı bir marka haline geldi bu da en belirleyici itici gelme nedenim
Cevap
22Cevap
Aslında Hyundai i20 N aşığıyım ve şahsen bunu tercih ederdim; ama kaliteli ve sorunsuz bir şey düşünürseniz VW Polo GTI öneririm.
Normalde Wolksvagen demem lazım ama Hyundai İ20N videolarını izledim çok güzel makine Polo hiç gelişmeden çoğu şeyi aynı ben Hyundai İ20N diyorum.
Hyundai i20N tercih ederdim ben olsaydim, hem bir tik daha ucuz hemde kaliteli bir arac. Ben polo araclarda degisen hirsey gormedim suana kadar tamamen aynilar. (Ulan bir insan farlarini degistirir en azindan.)
tercihden daha çok arabanın içide önemli genişliği rahatlığı yol tutuşu uzun yol rahatlığı falan
i20n'i geliştiren kişi bmw M serisini yapan kişi, poloyu bilmiyorum
Hyundai estetik olarak çok daha iyi görünse de Alman kalitesi tartışılmaz
almanciyim bunlar memur arabasi fakir miyiz kardes benim bmw var esimin mercedes
Ulan şu arabaların fiyatlarına bak bir de Türkiye de ki arabaların fiyatlarına bak, kafayı yersin
i20N daha sorunsuz bi araba ama polo gtı kadar seri değil, ben i20N tercih ederdim
neden döviz bazlı fiyatlar
£’dan €’ya çevirdim
Volkswagen Polo GTI: 2.0L, 207 Beygir.
Hyundai i20N: 1.6L, 204 Beygir tercih ederim
Hyundai çok hoş
Hiç biri. 33000 euroyu bunlara vermem.
Türkiye de polo 2.0 var mı benm bildiğim yok
Turkiye’de polo gti yok
Çölde olan birine suyun markasını soruyorsun.
Hyundai derim ben
Tabii Polo
Alttaki daha iyi
En İyi Cevap