Arkadaşlar direksiyon eğitimi yaparken paralel parkta 3 duba önde 3 duba arkada vardı sınavdada aynı sekilde oluyor demi yani eksiltmiyolar
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Eğitimde ne şekil görüyorsan sınavda da o oluyor
Kaldım maalesef bugün
Hadi ya geçmiş olsun
Evet şimdi diğer sınav tarihini bekle 3hafta
Üzülme bunu geçersin, sakin ol ve öğrendiklerini yap, sinyalleri unutma gerisi çok kolay. Zaten 30 dakika göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Parkta kaldım ya geri giderken dubaya carpmiyim diye erken durmusum on teker beyaz çizgiye değmemiş
Arabada park sensörü yok mu? Sağ aynandan bakınca aracın kaldırımla paralelliğini anlarsın zaten, araban dümdüz olunca direksiyonu da düz hâle getir, çizgiye değmeme ihtimali kalmaz. Dün girdim bende ve bu dediklerimi yapınca yüzde yüz oluyor
Park sensörü varda ne kadar otunce durcaz
Bak dıt dıt dıt dıt diye ötünceye dek aracını içeri sok, dııııttttt diye ses gelmeye başladığı an dur ve direksiyonu düzelt.
Peki yeni sinav kaç hafta sonra oluyor
1 ay içinde girme hakkın var, tam olarak bilmiyorum
Of beklemek ölüm gibi geliyor varya
Sıkıntı yapma zaten sınava girmeden önce 2 ders daha alacaksın, orada iyice öğrenirsin
2 az degilmi
Az bencede ama prosedür böyle sanırım maalesef
Peki teşekkür ederim bilgiler için
Rica ederim, başarılar şimdiden
Sağol
bişe sorcam reflektörün tam tanımı nedir ben sınavdan geçemedim sınavda reflektoru sorduklarında 30 metre geriye dedim yanlış dediler 150 metre diye düzelttim sonra hangisi birde şehir içimi şehir dişimi dedikleri ne oluyor
Kaza ya da arıza anlarında şehir içi 30 şehirler arası yollarda 150 metre görünecek şekilde öne ve arkaya koyuyorsun
Öne 30 geriye 30 demi
Şehir içi evet, hem öne hem arkaya 30. Şehirlerarası da hem öne hem arkaya 150
Peki teşekkür ederim geçen orada takıldım sınavda hiç öyle detaylı sorcaklarini sanmiyordum
Soruyorlar maalesef, ama sorun değil halledersin sen. Başarılar
Eğitim yaparken nasılsa sınavda da aynı şekilde oluyor değişiklik yapılmıyor
Bişe dicem bana direksiyonu tek elle öğrettiler 9/15 sartmi yapmazsam kalirmiyim
Net bir şey söylemek zor ama siz kurallara uyun bence
Bu mallar neden bana tek el öğretti acaba bence kalayım sınavdan para alsınlar diye
Böyle küçük hesaplar yaparsan trafiğe hiç çıkamazsın zaten ehliyeti alsan kaç yazar
Soru sordum sadece herşeye küçük hesap yaptığımı kim söyledi
Parelel park dediğin iki duba arası yani iki araç arası park mı
Evet sanırım
Eğer öyleyse arkada önde kaç duba oldugu önemli değil. Önemli olan iki duba arasına kuralına uygun park etmek.
Peki direksiyonu bana tek elle öğrettiler kaliyormuyuz diye sorduğumda bişe olmaz dediler sizce 9/15 tutmazsam kalırmiyim
Park yaparkwn mi tek elle
Hayır hep tek elle öğrettiler
Bi yanlışlık olması lazım. Hep tek elle olmazki. Çünkü bende ehliyet aldım. Oradan biliyorum
Bence para kazanmak için bana yanlış ogrettiler
Hangi şehirdesin
Kocaeli
Bence sen hocanla konuş. Deki ehliyet alan arkadaşlarım var. Onlar tek elle arabayı kullanmamış. Biz niye kullanıyoruz diye sor. Hatta şimdi ara sor
Kızmasın bide
Aradım yok öyle bir şey dedi kalırsam o yüzden ben sorarım onlara
Kızarsa kursa şikayet et. Hocanı değiştirsinler. Hoca seçme hakkın var. Hem sen çocuk değilsin. Onların öğrencisi olsanda sonuçta onlar öğrencilere muhtaç
Birde park yaparken sağ sinyal mi vericez L park normal park
Hangi yone dönecegine bağlı genelde sap oluyor
Sağ
Sınav ne zaman
2/35 de bugün
Hocanın dediğini hepsini uygula bakalım sıkıntı olacak mı? Eger kalırsan sınav yapan hocalara nedenini sor. Sonrada bana söyle. çok merak ediyırum sonucunu
Tamam teşekkür ederim
Bişe dicem sınava adidas yağmurluk ile gidersem bişe derlermi
Arabaya binmeden çıkartman lazım
Kaldım ya çok morelim bozuldu
Niye kaldın biliyor musun
Evet 4 duba arasına park yaparken tam geri gitmedim arkaya dubalara carpmayim diye ön teker çizgiye değmemiş
Anladım. Daha dikkatli oşman lazım. Peki tek el muhabbeti ne oldu. Sıkıntı çıktı mı
Sıkıntı olmadı birdaha sınav ne zaman olur acaba neden para veriyoruzki birda
Bi daha 260 tl vereceksin
Tarihinı kursa sor
Bana 850 dediler
Bu direksiyon ama
Sen git başka kursa sor daha iyi olır. Benim bildiğim sınav harcı 260 tl
Bana niye böyle diyor bunlar peki
Sordum başka kursa 895 dedi bana az bile demişler
Senin b sınıfı mı?
B sınıfı siz hangisinden bahsediyorsunuz
bir şey sorcam ehliyet sınavında reflektör şehir içimi şehir dişimi diye soruyorlar hangisi ve aracın kaç metre gerisine koyuyoruz
Bunun cevabını hatırlamıyorum. Sıvan ücretide dogruymuş. 850 diyen var 1000 diyen var. Değişiyor ama bence kurslar bindirme yapıyor. Mebin söylediğini söylemiyorlar gibi geliyor
Aynı gsliba
Bişe dicem sınava adidas yağmurluk ile gidersem bişe derlermi
Geçersin kolay