Arabanıza aşık olan insanlar var mıdır yoksa "arabam o kadar da güzel değil" diyenlerden misin 🤔
#Arabalar

Arabanıza aşık olan insanlar var mıdır yoksa "arabam o kadar da güzel değil" diyenlerden misin 🤔
#Arabalar
Eskiden babamın 2002 Renault Clio Symbol'ünü sadece bir arkadaşım (hemcinsim) beğenirdi; ama bu araba yüzünden zerre kadar sevgilim olmadı. Çok çirkin bir arabaydı, sevmiyorum. Buna tek kız düşüremedim diye çok acil değişikliğe geçtim. (10 yıllık arabadan aşksızlık krizinden son 2,5 senedir soğudum) Yakın zaman önce evin ikinci arabasını kendime aldım, şimdi 1'i kız 5 kişi arabama aşık. Kız da yakında sevgilim olacak. Diğer 4 erkekten birisi, aynı Clio'yu beğenen arkadaşım. Diğerleri karışık. Arabam 2001 Volkswagen Polo 6N2.
Cevap
12Cevap
aracım yok
Arabam yok diyenlerdenim şu an bir gün olursa da kimse aşık olmaz ben olayım yeterli.
Arabama aşığım kızım diye seviyorum misler gibi bakıyorum az kahrımı cekmiyor heryere götürüyor beni masallah :)
Benim arabamla yolculuk yapana kadar kimse pek beğenmez çok büyük der ama yolculuk yapıp o konforu alınca aşık olurlar. Chrysler Grand Voyager 3.8LX
arabam güzel ama alacağım araba daha güzel
o yüzden aşık değilim
Doblo geniş alie aracı Doblo ticarinin en keyiflisi
Eskiden 200 bine kral mercedese biniyordun şimdi 200 tl ye şahin alıyorsun heves falan bırakmadılar
Var tabi olmaz mı
Arabam yok diyenlerdenim 😌🥴
Kesinlikle evet aşık olan insanlar var..
Arabama benden başkası aşık olamaz 😅
Evet var böyle birkaç kişiye denk geldim
Peki arabasi olmayanlar nedeain
Aşik. olanlar varr icinden hic cikmiyo
Keşke bir arabam olsa! Diyen insanlardanim.
Kesinlikle var 😄
Arabam yok.
Arabam yok
Arabam yk 😔💔
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?