Kankitom piyasa vurgun yeri olmuş. Beklersen pahaliya alirsin. Bayilrri dolas, elijde olan varsa al. Yoksa 2. el al gec kankim, bu piyasayla baş edemezsin.
Sozlesme, kimligi kim takar be oglum. Yalandan iki yazi, imzaya mi inanacak insanlar bu devirde. Sende kendini cakal saniyorsun demek. Kayserili seni kayserili, Siqin dussun ileri, Km cekersen geri, Siqsin seni deli gibildri skmfmksg
Kankitom km cekme işinj elektrikciler mi yapiyor? Sen kaça yaptirdin, valla iyi ha, 100bin km deyken cekersin 27 bine, oh satarsin 100 bine. Sen adamsin kankitotosum. Tamam yabanci drgilsin 20 lira veririm motoruna
Olum motor km cekilmis, komple boyanmis yillarin eski dokuk motoru, arka fren bile tutmuyor baksana. Hurdaya versen 3 liea metaline vermezlef sana 20 liea teklif ettim.
Neden bana kirginsin, Teklifime uzaksin, Yoksa motor tamircide, Km cekmekte mi?
Sana ne dedim osuruqcu. Ne dedim? Yukarida oku bakalim.. Almaya niyetliysen bayiyle zaman kaybetme sahibinden de sifir satanlardan kafana yatani git al cunku her hafta zam geliyor hepsine. Senin pcx kilometrr cektigin icin kimse almaz ama ben 2o lira veriyorum biliyorsun.
En İyi Cevaplar