Merak ediyorum boyum 1.77 ama eller ayaklar büyük değil yapılı biri değilim sizce g63 ya da range rover gibi arabaların yanına böyle biri yakışmaz mı?

Merak ediyorum boyum 1.77 ama eller ayaklar büyük değil yapılı biri değilim sizce g63 ya da range rover gibi arabaların yanına böyle biri yakışmaz mı?

Araba içinde uzun durursun daha ne
Bu adabanın uzunluğu yani yüksekliği 1.97 ben 1.77 yim bir de dediğim gibi kalıplı biri değilim el ve ayaklar küçük yüzüm de öyle yine de yakışır mıyım
Paran varsa yakisir
Param var da fiziksel olarak merak ediyorum direkt görünüş olarak dışardan emanet gibi komik gözükür mü diye
Ya benim babam 172 3 çocuğu var benim bilmediğim birkaç tane de olabilir sjsjjs erkek olmakla alakası yok sen kendine yatırım yap
Aykut elmasin boyunun kısa olduğunu mesela daha yeni öğrendim öyle birine hayır demezdim mesela öyle düşün sen
Teşekkür ederim senin bpyun kaç merak ettim çünkü genelde kızların daha yapılı erkek trrcih ettiğini düşünüyordum benim fiziksel özelliklerim senin kafanda canlanmışyır mesela ayağım da 40 numara bu senin ve kızların gözünde kötü bir şey değil mi bir erkekten bu yüzden soğur muydun?
Ben iri erkek seviyorum benim boyum 167 en fazla ayaklarım uzun 41 yani bunu dert etmeyen erkekse küçük olabilir tabi)
Senin iyi bir boyun olduğu halde elleri küçüj parmakları kısa ayakları 40 olan briyle beraber olur muydun yani? Şaşırdım çünkü hayır demeni bekliyordum 😀
El ve ayak hassas noktam boyda sıkıntı yok yani 177 küçük değil genis omuzluysa hiç değil ama el orada durulmasi gerekir benim icin
Anladım el ve ayak yüzünden benim gibi birine olumsuz yaklaşırdın
Teşekkür ederim cevapların için
Rica ederim
Cevap
4Cevap
Yakışır. Aynı boydan veya sizden daha uzun veya daha kısa, kadın erkek fark etmiyor ünlü sanatçılara bile yakışıyor.
Teşekkürler
Benim Toyota ağzına tıçar
Bro sen o arabaları al da tek sorun boyun olsun ;)
Dostum yurt dışında yaşıyorum ve durumum iyi bu yüzden sedan mı tercih etsem diyr düşünüyorum araba 1.97 ben 1.77 yim hadi bunu da geçtik elletim ayaklarım yüzüm küçük arabanın yanında emanet gibi durmak istemiyorum
Bu arabayı Emre Belözoğlu kullanıyordu ona bile gidiyorsa ohoo sana hayli hayli.
Onun el ayaklar yüz benden daha kalıplı 😀
170 boyu var.
Biliyorum da drdiğim diğer özelliklerden bahsettim yüz gibi el gibi mesela benim ayağım 40 numara öyle düşün kral
Şu arabaya binip te yakışmayan kimseyi görmedim😏
Kral araba 1.97 ben 1.77 yim ellrr yüz ve ayaklar küçük emanet gibi durmak isyemiyorum yakışır mı bilmek istiyorum
Her Türlü yakışır
Teşekkür ederim
Bişey değil
Araba çöp sadece Türkiye de kalite görülüyor 😄
@1ACIMASIZBİRİ karizmatik bence lamborghini urus ve ferrarinin suvsi nile beni bu kadar etkileniyor
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar