Işıklarda durduğunuz da yanınızda ki araba ile yarış yapacağınızı zannediyor musunuz
Tak ulan kemerinii 😄

Işıklarda durduğunuz da yanınızda ki araba ile yarış yapacağınızı zannediyor musunuz
Tak ulan kemerinii 😄
İstanbul'da yarış yapılabilecek herhangi bir yer olmadığı için böyle bir düşünce hiç kapılmıyorum. Arabalar zaten milim milim ancak gidiyor altında Ferrari olsa bile hiç fark etmez.
Evet bunu çok isterdim tıpkı hızlı ve öfkeli filmlerinde olduğu gibi. ama maalesef işte hem araçlar çok kötü hem de zaten yarış yaparsak muhtemelen hapis cezası alırız :D ama filmler de ki gibi hissiyat oluyor tam kırmızı yanıyor yanımda başka araç geliyor böyle bakıyoruz birbirimize falan sonra tam yeşil yanıp arabanının önünü kaldırarak yarışmak geliyor içimden diyorum ki bu araç ile 120 anca olur orada vaz geçiyorum. zaten ülkemizde ferrari gibi yarış araçlarını görme şansımız da oldukça düşük.
Cevap
4Cevap
Kalkışlarda yarışırım. Zaman kaybetmemek amacıyla ışıklarda sert patinaj çekerek öne geçmeye çalışırım. Haricinde yarışmayı sevmiyorum.
Genellikle Hızlı ve Öfkeli kaçtaydı hatırlamıyorum ama Brian ve Dom'un yarış sahnesi canlanıyor gözümde 😀
125 cc motorla yanıma yanaşanlar oluyor ben ara gazı verince onlar fırlıyor kendilerini yarışa sokuyorum 😂
Önce ki aracımda oluyordu bu.
Golfler civicler yanyana geldiğimiz zaman ara gazı falan veriyorlardı 😂
Eğer o yarış enerjisini alıyorsam yan arabadan yarışırim yol ayrımına kadar 😄
Zannetmiyorum yarışıyorum
Zannetmiyorum 🙄
Evet oluyor genelde de koyarım.
Yaptığımız oluyor 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?