Nişanlım düğün takılarımızla araba alalım diyor. Bana hiç mantıklı gelmedi. Sizce zarar eder miyiz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bence mantıklı. Kolunuzdaki ya da hesabınızdaki altın sizi bir yerden bir yete götürmez ve hayatınızı kolaylaştırmaz. Bende yeni evlendim hatta düğünüm bu yaz brnim atabam olduğu için böyle bir sıkıntı yaşamadık ama bozarken kesinlikle zır zamanöar için 20000 tl falan kenarda bırakmanızı tavsiye ederim. Araba altından fazla kazandırır ve aize sağlatacapu kolaylıkta cabası. Ama siz bilirsiniz. Bir de bana göre insanlar evlendiktwn sonra senin paran benim param demeleri bana çok saçma geliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimkide istedi bende sözlüyüm kurbandan sonra nişan eylüle salon tuttuk araba alalım daha iyi model dedi altınlardan hayır dedim bence mantıklı değil birde yeni gelin olunca insan takısını takıp gezsin ister akraba bayram seyran acıkcası benim içimde var böyle heves kesinlikle ilerdede cocuklarıma bırakmayı planlıyorum ya nir hatalık olsa vs bunlara bırakıyorum altınları şartlar artık kolay değil arabayı çalışıp herhangi bir taksitle alabilie ya da düğün parasıyla bende vermicem altınları sende verme bence araba zaten kaza yapsan gitti Allah korusynda yeni modellerin de parçaları cok pahalı oluyoe ona birde sonra para bul bilmemne olan altınlara olur bence altınlar bir gelecek
00 Yorumla
Benim için farketmez ben verirdim. Zaten altın takmaktan son derece nefret eden biriyim o yüzden istediğini yapabilir. Bu arada araba da çöp bir yatırım değil aslında altından daha fazla getirisi olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEvlilik hem ilişki boyutuyla hem de iktisadi kararlarıyla yürütülmesi çok zor bir süreç. Hangi birikimin neye harcanacağı eşlerin ortak kararıyla alınması gereken kritik bir karar. Herkese başarılı birikimler, kazançlı kararlar, mutlu yuvalar...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
78Cevap
- Arabalar konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEv varsa ve borçsuz evleniliyorsa araba almak mantıklı bence. Fakat borç varsa ya da ev kiraysa zor. Keyifli geceler..
10 Yorumla Altın alınıyor kadına, çok fazla masraf yapıyoruz diye konuşurlar ama evlendikten hemen sonra altinlarla kendileri ne alacaklarına karar vermek isterler. beraber arabayla geçeriz rahat ederiz dersen alabilirsiniz. araba da baya kar ediyor. ama sende kullan mal ortak sonucta. Araba alacağım diyip bir kısım borçlanıp kendi çalıştığına araba borcunu ödeyip kadının çalıştığına çocuk ve ev bakımını ödeyen kişi sonradan arabayı satıp kendine arsa aldı. habersiz. Şimdi tekrar borçlanıp araba alacak yine aynı şekilde. yani demem o ki kendi dusunceni savun ve evledin diye her şeye evet deme.
01 Yorumla- +1 yıl
Git feminist duygularını başka yerde kus yuva yıkar senin gibi insanlar
+1 yılO takılar zor durumda bozdurulmalı. Araba bir nevi keyfi bir şey ve bunun için heba edilmemeli. İnsanız ve yarına garantimiz yok. Deprem olup da maddi zarara uğrayabilirsiniz ya da birinize araba çarpabilir ve ekstra hastane masrafı çıkabilir. Bu tarz durumlarda bankada para yoksa ya da yeterli değilse bozdurmayı düşünmeliyiz. Şu an kazanılan bugüne yetebilir ama yarın ekstra masraf çıkmayacağını da kim garanti edebilir?
28 Yorumla- +1 yıl
Bozdurmayı*
- +1 yıl
Kötü şeyler derken? Ayrıca kimsin? @Hatice-77
- +1 yıl
Yz diyerek davet olmaz. Daha nazik olabilir misin? 🙂
- +1 yıl
1 kelimeyi bile kisaltiyorsan zaten yeterince konusmayi istemiyorsundur 🙂 İyi gunler
Evet mantıklı.
Araba da bir ihtiyaç.
Kendi aracının rahatı gibisi yok.
yolculuk esnasında da
Hele yarın öbür gün bebek olunca daha da gerekli olucak araç
Bu paraya artık bu devirde ev alınamayacağına göre araba almak daha mantıklı00 Yorumla
u +1 yılAraba daha çok kar ediyor, altında kalırsanız alacağınız araba modeli hep düşecektir.
10 Yorumla
+1 yılŞu aşamada altın olarak yatırımda kalmalı çünkü altın yükselecek. Araba fiyatları da şu an çok yüksek o da düşebilir. Yani şu an için yatırımda beklemek daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılBence mantıksız. Düğün takısı 1x gelen bir “ödeme”. Araba ise, sigortası, benzini, cartı, curtu ile sürekli gider üreten bir yatırım olur. Gerek yok.
10 Yorumla-eskiden olsa mantıksız derdim. Fakat bugün 3 lira olan araba yarın 4-5 lira oluyor, yatırımlık olarak düşünülebilir.
00 YorumlaBorcunuz yok ve işleriniz yolunda ise olabilir. Ama yine de ayağını yorganına göre uzatmak lazım çünkü zaman çok daha külfetli bir zaman
00 Yorumla
+1 yılEn küçük halam da yaklaşık 10 yıl önce evlenmişti ve o da düğün takılarıyla araba almıştı ve eniştem hâlâ o arabayı kullanıyor. Bence mantıklı.
00 Yorumla
+1 yılHayır tabii ki zarar etmezsin sonuçta araba bir ihtiyaç. Ama öncelik ev olmalı ondan sonra araba. Ev yoksa araba da işe yaramaz
00 Yorumla
+1 yılTakılar senin takıların bir iş kurma hayalin falan varsa kendi hayaline odaklanmani öneririm.
00 YorumlaZarar etmezsiniz kuzenimde araba alıp satıyor ve kârı çok ve gunden güne araba kalitesi yükseliyor ve modelide
00 Yorumla
+1 yılKısaca yatırım yapmak mantıklı bu ev olur araba olur arsa olur...
10 YorumlaSıfır alacaksanz zarar etmezsinz ama ikinci el olursa bu şüpheli
10 Yorumla
+1 yılZarar etmezsiniz, arabalar devamlı fiyat artışına gidiyor, kâr yaparsınız satınca
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv olsa neyse ki bu devirde zor. Araba alınmaz. Arabanın masrafı da olacak zaten. Heleki ülke bu durumdayken geleceğinizi düşünüp altınları elinizde tutmanız daha mantıklı.
10 Yorumla
+1 yılDeğil. Çer çöp edecek parayı. Arabayı vurdu etti geçmiş olsun.
10 Yorumla
+1 yılArabanın götürürüm çok. Ve masrafı hiç bitmez.
Altın olarak kalsın daha iyi11 Yorumla- +1 yıl
*götürüsü
+1 yılEvlenince iki sene çocuk yapmayın bosanalmaniz kolay olur. Benden tavsiye
00 Yorumla
+1 yılHepsiyle değil bir kaç tane kenarda kalmadı gerekiyor
00 Yorumla
+1 yılİhtiyaçsa alın ama yatırım için çok masraflı bir arabanın yıllık masrafı ortalama 15-20 bin
00 Yorumla
+1 yılAraba işi çok masraflı sigorta kasko MTV bakım servis
00 Yorumla
+1 yılBence mantıklı çünkü alacağınız arabaya göre 3 ay için en az 50.000 kâr bırakır
00 YorumlaEv almak mantıklı, araba şart değil ama ev şart.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltüm altınları ve takıları bozdurarak almak istiyorsa eşiniz arabanın %50 sini sizin üzerine yapmalı çünkü sonuçta sizinde altınları ve diğer takıları bozdurmuş olacak ancak kendisine takılanlar ile araba almak istiyorsa alabilir buna bir sorun olmaz bence
00 YorumlaKullanmayacaksanız alıp satacaksanız etmezsiniz altından daha çok değer kazandı arabalar
00 Yorumla
+1 yılDüğün yapmamak daha mantıklı düğüne yapacağınız masrafa araba almak daha mantıklı
00 Yorumla
+1 yılEv alındıysa araba alma mantıklı ama düğün yapmamakta daha mantıklı geliyor kulağa :D
00 YorumlaAraba yerine başka bir yatırımda düşünebilirsiniz ama arabada mantıklı
00 YorumlaNiyr zarar edesin ki arabaların fiyatı ne zaman düştü?
00 Yorumla
+1 yılToplayacağınız parayla düğün ve kıyafet makyaj paranızı çıkartırsınız anca
00 YorumlaÇokta mantıklı ki. Takılar olup onla yapmayıp kredi çekmek asıl mantık dışı olur.
00 YorumlaBozdurup ev almak daha mantıklı borçlanıp yoksa dokunulmamalı zor durumlar için durmalı
00 YorumlaDüğün takıları senin. Sen karar ver. Bence arabadansa gayrimenkul daha mantıklı yine
00 YorumlaBorçları ödemek sanki daha mantıklı, borç yoksa araba elbette alınır.
02 YorumlaAlın kardeş mezara mı götüreceksin gezin yiyin için eğlenin yaşayın
00 Yorumla
+1 yılDüğün masraflarını hazır mı? Ev almak daha mantıklı!!
00 Yorumla
+1 yılÜstüne kredi çekin ev alın. Ev çok önemli, ev varsa bile alın.
00 Yorumla
+1 yılBence gayet mantıklı, arabayı daha sonra satma ihtimaliniz de var, zararınıza olacağını düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine ev alın o daha önemli araba önemli değil pek
00 YorumlaMantıklı bence değeri artıyor zamanlama işi tabiki
00 Yorumlayasadigin yere bagli istanbuldaysan alma bence trafik vs fazla
00 Yorumlaamann mezara mı götürcen altını araba dedıgın emtıa olmadı satarsın
00 YorumlaAraba alın altindan daha değerli altın 10 kazandırır araba 100 kazandırır
00 Yorumla
+1 yılSana mantıklı gelmesi için senin ailene giderse altınlar mantıklı gelir bak çocuk ikinizin yararına bir şey almak istemiş hemen şeytanca düşünüyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞimdi düğünden sonra alınan bütün mallar hukuka göre yarı yarıya paylaşılıyor ama düğünde takılan altın kadına ait oluyor.
055 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ben doğruyu söyledim niye bu kadar zoruna gitmiş?
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ya ben doğruyu söyledim. Yargıtay kararıdır gidin bakın. Hanımefendi emin değil ki demek böyle bir soru sormuş. Arabayı kendisi ne kadar kullanacak eşi ne kadar kullanacak insanoğlu insanoğludur. Sizin kudurmuş köpek gibi ağzınızın tükürüklerini akıta akıta saygısızlık yapmanıza gerek yoktu hoşt
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai sen kendi terbiyene bak ahlaksız. Hanımefendiye cevap olarak yazdım ona yorum yapsın diye açıktım. Bok gören sinek gibi üşüme hadi defol sanane be
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ya benim hayatımı bilmeden yargılayan boka bak sen ben buraya yorum yazdım doğruyu da yazdım sanane mal sanane gerize**kalı sanane
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai bak gerize*kalı yorum yapıyorum gelip körküyorsun ahlaksız, bana o kadın tipi bu kadın tipi diye yakıştırma yapıyorsun ne halt olduğunu diyince zoruna gidiyor. Buradaki cinsellik sorularına cevap yazmaktan buraya nasıl girdin ya o bile hayret. Pislik senden para mı istedim aç köpek. Fikrimi yazdım öküz. Defol git ahlaksız 31 ci seni
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai 1) beni körledin 2) bana sadece mallar ortak altın kadına ait dedim diye gelip el arabası bile alınmayacak diye yaftaladın gözün mü kör mal? Şimdi de hakaret isteyip de edince hala hakaret edeyim diye uğraşıyorsun? Zoruna mı gitti puşt mal ortak oluyor? Boşanma davasında paylaşılıyor sen çok namuslu isen boşanırken paragöz değilsin ya bütün parayı kadına bırakırsın pislik. Senin aklın fikrin parada değil ya sonuçta. Asıl bu parayı dokunmadan takıları kadına veren erkekler var ama sizin gibi üstüne yatmaya çalışanlar da işte onlar neden evli sizde neden 35 inizde bekarsınız cevabı. Asıl paragözler sizin gibilerdir hadi ağlama
Cevap sahibi+1 yılwww.cinar.av.tr/dugunde-takilan-altinlar-kime-aittir Al da oku beyinsiz dünya senin düşündüğün gibi toz pembe değil
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai hadi git beyinsiz. Aynen insan ölmeden önce nasıl ahireti düşünecekse Zeki insan senin bunlarla işin olmaz evlenirken boşalabilmeyi güvenirken ihanete uğramayı da düşünür sizin gibilerin olduğu bu dünyada hele hadi hoşt. Senin hayal dünyanda yaşayan bir şizofren olman gerçekleri değiştirmez
Cevap sahibi+1 yılBoşanabilmeyi* senin gibi sapıklar başka yere çeker hemen
- +1 yıl
Ben başka yere çekmiyorum senin oto klavye nasıl yazistigini gözler önüne seriyor. Ha bir de bak sana iş kapısı açıldı. Git gözü kapalı kadınların gözü kulağı ol takip et boşanan kadınları, haklarını anlat altınlar kırmızı çizgimiz de uyandır %20sini alırım boşandıktan sonra de hem o ayarsız ağzına boktan başka şeyler de girmiş olur. İki keliminden biri bok ve ağzına çok güzel yakışıyor
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai gerize*kalı otomatik düzeltme değil yanlış tuşa basmışım. Yalan söylüyorsam Allah benim doğruyu söylüyorsam senin belanı versin inşAllah.
Cevap sahibi+1 yılBen doğruyu söyledim zoruna gidiyor ama be*yinsizin pislik mahlukat doğru bu takılan altın kadına ait ne zoruna gitti puşt
Cevap sahibi+1 yılAnan altınlarını babana versin bu kadar meraklıysanız bize bulaşma ahmak
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai canım hızlı yazdığım için öyle oluyor telefonda dünya kadar boşluk olmuyor. Beyinsiz. Çok meraklıysan anan versin altınlarını babana araba alsınlar mutlu olsunlar hadi sg
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai anan babana versin altınlarını hadi istediğin buydu ne oldu?
Cevap sahibi+1 yılBeraber araba alsınlar ne güzel
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ulan puşt xjenxkenjxnexjejdj anan da paralı erkekle beraber demek şu an benim de anandan farkım yok.
Cevap sahibi+1 yılAaa varmış ben bir erkekle beraber değilim. O senin hayal dünyanda öyle idi nişanlına acıyorum falan yazarken anan elin erkeğinin parasını yiyor ben daha yemedim yemeyi de düşünmüyorum anandan da gururlu çıktım
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai beyinsiz ben bu yorumu ilk gizli yaptım sen boka gelen sinek gibi gelmişsin soruyu soran da gizli sormuş beyinsiz. Atıp tutmadım doğruyu söyledim. İşte altın avcısı değilim. Peygamber bile kadınları Allah katında mehir ile helal edindiniz diyorsa hiç mi hiç değilim. Senin gibi namusları eksikler bilmex
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai farkım yok derken senin şizofren olduğunu söylemiştim bana nişanlı uydurmuşsun senin gözünde farkım yok diye yazmıştım. Şimdi nasıl dansöz gibi kıvırıyorsun helal ama sana yakışır.
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai bahsetme bari mi hadi namus eksiği olan yalansa mehire yalan de. Doğruyu söyleyince ancak komik oluyorsun diye kıvırırsın dansöz
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai hadi git 31 ci. Benim düşünceme saygı duymazsan sonra gelip bana sallarsan aynen puştsun. Mal devamında ne yazmışım beyinsiz? Aaa varmış ben bir erkekle beraber değilim. O senin hayal dünyanda öyle idi nişanlına acıyorum falan yazarken anan elin erkeğinin parasını yiyor ben daha yemedim yemeyi de düşünmüyorum anandan da gururlu çıktım. Aynen böule yazdım yorum yıkarsa aç da bak sonra g*tüne sokarsın
Cevap sahibi+1 yılAynen gururluyum anana afiyet olsun
- +1 yıl
Anam yine evli barklı kadın kocasının parasını yiyor senin gibi önüne gelen paralı erkeği yemiyor boktan başka merifetlerin de varmış bak yeni yeni gün yüzüne çıkıyor. Ben 31 çekiyorsam alnımın teriyle çekiyorum sen gidip paralı erkeklerin altına yatıyorsun aramızdaki fark bu jshdhs
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ya şuna bak sen 🤣🤣🤣 aç köpek benim normal yorumuma gelip saygısızlık yapacak saygı bekleyecek. Asıl anan seni yetiştirememiş. Buradan cinsellik sorularından karılara ekle konuşalım yazan adiden başka bir şey değilsindir. Senin asıl ne işin olur peygamberle. Hadi hoşt saygı duymayı öğren öyle gel. Benim yorumum doğruları söylemem senin g*tüne girmiş girmiş çıkmış ki dokunmuş belli buralarda acı acı inliyorsun. Hadi yürü git bas ne olmuş yalan mı k*öpek kadınlar nafaka almıyor mu namus özürlü? Mallar ortadan ikiye bölünmüyor mu? Altınlar kadına ait değil mi? Herkes senin hayal dünyandaki gibi mutlu olmak zorunda mi evlenince burası imtihan dünyası imtihan insanın başına ne gelir ne gider? İslam ise İslam evi erkek geçindirir. Kadına mehir öder. Ayrıca puşt ben altını ver demedim verme demedim istiyorsa verir. Ben olanı yazdım ama sana ağır gelmiş ki gelip körlüyorsun tek yalan laf yoktu orada adi. Kimsin de sen körlüyorsun yazdıklarıma saygı duymuyorsun? Defol git
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ben evlenmedim hiç beyinsiz sevgili de yapmadım. Bir bardak gazoz harici de babam hariç gidip de bir erkeğin parasını yemedim. Gerçi o gazoz şişesi alınırken para da vermek istedim ya. Bana erkeklerin altına yatıyor diyor iftiran sende kalsın namussuz
- +1 yıl
Gazoz içtiysen o iş tamamdır kendini avut sen. Kimin acı acı inledigini görüyoruz ağzından akan bokla. Yok gazoz şişesinin parasını vermek istemiş de yok bardakla içmiş de sonra ne yaptın onu da anlatmak ister misin namussuz? Bak seni senin dilinle vuruyorum ona göre yorumlarına dikkat et tekrar sana dönüyor ucu jssh
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai gazoz içecek normal namussuz sizin gibi ilaç atmıyorlar bizim arkadaşlar kızların içeceklerine kişi kendinden bilir işi sen tecavüzcü isen biz napalım namussuz. Diyeceğimi dedim saygısız köpek hadi elveda
Cevap sahibi+1 yılAnlatayım oturdum içtim sonra yürüdüm eve gittim Bir erkek seviştiği kadını unutur mu? ↗ yorumuna bak yorumuna kendini benle karıştırma adi köpek
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai sizin gibi şerefsizlerin sapıklığı her yerde tabi biliriz
Cevap sahibi+1 yılBir erkek seviştiği kadını unutur mu? ↗ Hadi senin ahlak burada telefonu da p*rno doluymuş açar açar izlersin
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai ya kim namuslu kim namussuz belli oluyor. İçecek içti diye birisini namussuz yapan senin gibi namussuzlar hadi bacım*pu yürü canım kardeşim ahlaksız anası hiç terbiye vermemiş yazık bu da telefonunda p*rno kaydeden 31 ci onla bunla yatıp kalkan sonra da buradan kızlara özelden yaz diyen güzel kardeşim*nk olmuş. Annen kendisine layık bir çocuk yetiştirmiş
Cevap sahibi+1 yılPzeve**i kardeşim diye bozmuş site
Cevap sahibi+1 yıl@SailorSai bak sen onla bunla yatıp 31 bağımlısı telefonunda p*rno saklayan bir namussuzsun. Burada da benim yorumu görünce paracı diye kuduruyorsun. Kendin ahlaksızsın buradan insanlara sallama ihtiyacı duyuyorsun benim söylediklerim gayet olan şeyler. Mahkemeye git de altınları alan Kadın açgözlüdür de, senin yargın yanlış de sen de böyle karar vermişsin açgözlüsün de hadi büllük kafası. Bak ben buraya yorum yaptıysam saygı duyacaksın gelip körlersen osun busun dersen senin 7 ceddinin kulakları çınlar. Sen kimse burada yorum yapıyor altın kadının hakkıdır mallar ortak olur ona göre karar verir diye yorum yaparken burada gelip de kibirli kibirli davranamazsın ama devam et günün birinde birisi senin g**tünü ssss…k…eer ya. Bu sana son dediklerimde soruyu da engelliyorum bildirimin gelmeyecek yani rezil. Hadi kudurmaya devam et herhalde birileri seni paran olmadığı için istemedi sen de ondan dolayı insanı yorumlara kuduruyorsun ama sorun senin parana gelene kadar beyinsiz olman gibi büyük problemlerin var SAYGI DUYACAKSIN HERKESE YORUMLARA GELİP DE ARTİSTLİK YAPAMAZSIN YAPTIRTMAM GİT DE KENDİ AHLAKINA BAK BENİM YORUMUMA İLK YORUMU YAPARKEN SONRA BENİM YAZDIKLARIMA LAF EDERSİN YAZDIKLARIMDAN DAHA DA KÖTÜSÜNÜ HAK EDİYORSUN AMA SENİN GİBİ NAMUS EKSİĞİ OLANA FAZLASIYLA ZAMAN HARCADIM ŞİMDİ SENİ ŞEREFSİZ HAYATINLA BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM
- +1 yıl
Ahahah beyninde tümör mü var senin? Bir de uzun uzun yazmış gören de acıdan inliyor da o yüzden uzun yazmış zannedecek. Hala mahkeme diyor n kadar ap*tal birisin tlfonunda p*rno olmayan mı var ahmak senin bile vardır burada namuslu ayaklarına yatıyorsun. Sen gazoz içmeye devam et ye ve yürüyerek eve git hadi ajshsh
Gizli Üye(18-24)+1 yılTabii ki araba almak mantıklı ablam 2 hafta önce arabayı drğiştirdi 2 hafta da 100 bin tl zamlandı sen düşün artık
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZiynetleri verme çeyrekleri ver eklesin alsın gezersiniz
10 Yorumla
+1 yılArsa almak daha mantıklı, ilerde de yavaştan üstüne ev yaparsınız. Ama tatil bölgesinden almak ki değerlensin, size kazanç olarak dönsün. Kiraya felan verirsiniz.
00 YorumlaZaten takılar ihtiyax için değil mi? Sizinde ihtiyacınız araba ise çok mantıklı bence. Hem yatırım olur ama eviniz yoksa ev alın ama varsa araba mantıklı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMantıklı o da bi yatırım hem aileniz için alınıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence almak mantıklı bana iki bilezik takacaklar bir şey etmez
00 Yorumla
+1 yılArabanin acelesi yok arac kiralanir surer illa arac alincak diye bisey yok bence takilari saklayin zamani gelince kullanilir mantikli davranmak iyidir acele etmemek gerek
00 YorumlaBugün aldığın arabayı birdaha aynı fiyata alamazsın ona göre karar verirsen zarar etmezsin
00 Yorumla
+1 yılDüğün takıların şu an ki araba fiyatlarını karşılayabiliyorsa ne güzel hiç kaçırma.. 😎
20 Yorumla
+1 yılBi yatırım uzamanı olarak size tavsiyem arsa alın araba altın da tabiki olabilir ama bugun arsa alın yarın teşekkür etmiş olucaksınız
00 YorumlaHayata 1
Kere geliyoruz ya yok zarar edermiyiz yok kar edelim diye diye ömür bitiyor anı yaşayınya00 YorumlaYıl kaç abla aaaaaa
her şey ateş pahası zor araba almak ama yok asiretle evlendim diyorsan mantıklı
00 Yorumla
+1 yılBence araba daha mantıklı ev alanları gördük elleriyle kendi mezarına para verdiler araba benim için daha iyi
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Devamını Gör(146)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem