Ön sipariş çekilişinin kazananları geçen hafta belli olmuştu, ilk sahibini bulan TOGG ilk trafik kazasını Ankara 'da yaşadı. Sizce bu şanssızlık mı?

Ön sipariş çekilişinin kazananları geçen hafta belli olmuştu, ilk sahibini bulan TOGG ilk trafik kazasını Ankara 'da yaşadı. Sizce bu şanssızlık mı?
Arkadaşlar Ankara Sincan Yenikent'te olmuş kaza. Bu bölge trafik anlamında ciddi sıkıntılı bir bölge kaza yapmak değil yapmamak an meselesi durum o kadar vahim. Sürücü adayları pilot bölgesi, iş makinalarının ve ağır vasıtaların sık kullandığı güzergah, askeri kışla ve cezaevi var, nüfus kalabalık, Ankara 'nın uç noktalarına giden bağlantı yollarının ayrım merkezi, ticari araçlar ve çiftçilik hayvancılıkla uğraşanların merkeze ulaşmak için tek güzergahı, organize sanayi bölgelerine giden tek yol, çok yakınında içinde binlerce fabrika bulunduran bir organize sanayi bölgesinin girişine giden tek yol, ayrıca şehirlerarası çevre yollarının bağlantı noktası. Üzerine bir de tofaşçıların sık kullandığı alkolcü mangalcıların sık kullandığı yol olarak değerlendirirsek TOGG o yola fazla gelmiş.
Eger gercekten kazaysa yapilir, uretimi yapilan her aracin yedek parca konusu da düşünülmüştür. Gercekten bir kaza değilse nasıl bir zihniyet icinde ola ki, karsi tarafın malına zarar verebiliyor, karşı tarafı gectik, kendi aracina nasil zarar verebilir, hadi diyelim egosuna yenik düştü kendi malina da zarar verebildi, vatanin malina nasil zarar verebiliyor? İnsallah gercekten kazadir, Geçmiş olsun.
Bi gariplik var. Arkadan vuran Palio nun kaputunda hasar görünmüyor ve Palio nun kaput yüksekliği TOGG tamponun üst hizası kadar. Ama çok daha yüksek olan TOGG un arka kapı plakalık yanında ezik görünüyor. Tahminim bu araca Palio vurmamış. Ya daha büyük bir araç vurmuş ya da kendisi geri giderken bir yere çarpmış.
Memlekette araba almayı becerecek kadar parası olan adamlar var ama sürme kabiliyeti olan adam yok. Hep yeteneksiz dolu... :D Bugün trafikte sinir hastası oldum. Işıklarda ineyim arabadan, sökeyim şunun tamponunu çıplak elle, tekmeyle dedim, kendimi zor tuttum. İnek dolu memleket...
Cevap
71Cevap
Kişiye zarar gelmesin gadası
Yo ben şanssızlık olarak görmüyorum. Sonuçta bir araç ve trafikte her araç gibi potansiyel kaza adayı. Biz yaptık diye kaza yapmayacak diye bisey yok😂. Hani çok mu süper bişey, nazar mı değdi bilemem. Zira arabalar hakkında uzman deilim. Uzman kişiler araba nasıl olmuş bilirler. Tabi herseyden öte bu bizim için bi başlangıç umarım devamı gelir.
Togga çarpmanın çok büyük cezası olmalı 🤨 yanlışlıkla çarpana 8-10 yıl hapis kasten çarpana müebbet hapis verilmeli. 😡 O bizim milli aracımız, milli simge ve değerimizdir. Ona çarpan zarar veren en ağır şekilde cezalandırılmalidir yoksa saygı kalmaz 😡
Yenikent yolu çok sıkıntılı Ankara 'nın terk edilmiş bir yeri adeta yol tarifik çok sıkıntılı güya tren getireceklerdi. Yolu yarıda bıraktılar yol genişletme çalışmaları oldu ama eh işte oda anca fayda sağlıyor cezaevi orada askeri orada sanayi orada yolda çok sıkıntı olduğu için böyle kazalar mümkün
Eski model bir Fiat’ın çarpmasıyla bu hale mi gelmiş, neyse bir şey demeyeyim, bunu eleştirince de vatan haini oluruz :d e şimdi bunun sahibi ne yapacak? Yedek parça nereden bulunacak?
Olması gayet normal. Togg ile dalga geçmeye fırsat kollayanlar
"Kimse" heveslenmesin...
togg arkadan gelenin aklını almış dikkatsizlikten geçirmiş arabaya talihsizlik. Angarada bana da çarptılar adam indi arabama niye çarpıyon ya dedi :P
Bu günün şarları ile bu aracı atacak yenisini alacak. Çünkü daha yedek parçalar dışarıya sunulmadı. ya da biraz bekleyecek. Ne şanssız bir adam yahu.
Valla öyle olsada bu araçta çarpışma testi yok yapılmamış nasıl güvenip alayım ki Volvo derim ben Tesla da var daha uyguna
Çekilişe giren onca kişinin gözü var o arabanın üzerinde.
Onun nazarı diyelim
Geçmiş olsun.
Allah beterinden korusun.
Doğru yorum :)
Olacakbirseyiengelleyemezsin, bugunolmaz yarin olur
Aynen dadaş kizi ;)
Hangi kuduruk i¡t çarptıysa kasten olduğu belli fena geçirmiş
Ne alakası var yahu. Arkasındaki arac takip mesafesine uymamış. 😃 3 5 tane parçası Türk işidir geriye kalanı sağdan soldan toplama. 😃
Tüh be şimdi dünyaya açılamayacak devrimden böyle olmuştu bu dış güçlerin bir komplosu masus çarptılar 🤔
Bilerek vurmadılarsa bir şey bilmiyorum 🤣🤣
bence merak edip yakından giden biri çarpmış arkadan...
CHPli biri almış karalamak adına kaza yapmış olabilir
Normalde diğer arabalar oysa hiç kaza yapmaz mümkün değil
Togg otomobilimiz yerli ve milli direksiyonda dünya lideri auuuuuu
Şanssızlık değil Kılıçdaroğlu'nun nazarı değdi fjdjd
gecmis olsun acelesi neymis zengin o dokunmaz ona ama
Hadi bakalım yedek parça ve servis bulun.. hayırlı işler
Parça bulamadıktan sonra gelen pişmanlık hissi 🤣🤣
gayet normal bir durum diğer araçla kaza yapmak neyse bunla da yapılabilir.
yav böyle kazalar sürekli oluyo bütün arabalarda oluyo millet alınteriyle alıyo o arabaları. hepsi mi haram para yani.
hayr degilde kalitesizlik sanrm hemen yamulmuş saglam yapsinlar bari
Yedek parçası da yoktur. Smdı kuru çekiç cıkar experde 😀
İlk arabalar çok çekecek çok bilerek vuran çizen kıran hep olacak onlara
hahahah ah canıııııımm yazık olmuş :D :D :D :D :D
Güzel reklam buraya kadar düştüğüne göre basarılı olmuslar
Arabanın suçu yok ki kul hakkı yiyenlerin cezasını çekti
Benim merakım kaza yapan nerede yaptıracak servisi yok
Togg'un şanssızlığı kaza yaptığı Ülkenin Türkiye olması
Şaka bir yana bilerek vuran çok olur diye düşünüyorum
Haber olucak bı konu olarak görmüyorum, togg bir araba ve arabaların kaza yapması kadar normal bir şey yok.
şanslı gene, arkadan vurmuşlar.. hadi yaptırsın bakalım?
İşte ben o yüzden araba pek sevmiyorum ya motorsiklet olmalı ya da helikopter
Elektrikliye alışma süreci zor galiba, belki ondandır. Kullanım konusunda herkes iyi sürücü olamayacak diye düşünüyorum.
Şaka bir yana bilerek vuran çok olur diye düşünüyorum
İlla kazasını yapacaktı neresi şanssızlık sonsuza kadar kaza yapmayacak mıydı şöfürü
Nasıl tamir ettirmiş ve bu kaza nasıl olmuş kim yapmış nerede yapmis
CHPli biri almış karalamak adına kaza yapmıştır
Bence araç sahibine lütuf😂
😂👍
Süren kisiye nazar degmisdir arabaya değil
Olabilecek bir durum normal
Nazar mı değdi ne
Hayır sürücü kitlesinin maganda olduğunu gösterir.
Hahahha allah'ım ya bu nasıl şanssızlık
Hasarlı araba oldu bu şimdi iyi oldu.😂
E olabilir, dünyadaki ilk kaza değil neticede 😅
Bu tarihi unutmayın kpssden soru gelir mutlaka
Eh yani be karş smfmcnd
Geçmiş olsun nazarlık olsun.
Nazar etme ne olur çal seninde olur 😂
Bilerek çarpmışta olabilirler 😂
reklamın iyisi kötüsü olmaz
Hasan Tahsin ilk kurşunu attı😂
Olur nazardır kem gözdür
Daha yeni başladık abi bu nedir