Citroen Ami: 245,900
Hundai i10: 424,000
Fiat Egea Sedan: 439,900
500 bin TL altında sadece 3 araba modeli kaldı. Sizin araba alma hayaliniz var mı? Ami bile alamıyorum bu arada :D

Citroen Ami: 245,900
Hundai i10: 424,000
Fiat Egea Sedan: 439,900
500 bin TL altında sadece 3 araba modeli kaldı. Sizin araba alma hayaliniz var mı? Ami bile alamıyorum bu arada :D

Taksitle ev, araba almaktan, taksitle elbise almaya düştük. Dıj güçler olmasaydı jelibon rezervimizi dünyaya ihraç edecektik. Hep bir talihsizlik yaşıyoruz. Lazanya antlaşmasının da gizli tarifi yokmuş. Bu şoku bir atlatalım, 2053 ve 2071 hedeflerimize ons altından önce varacağımızdan şüpheniz olmasın.
Cevap
18Cevap
Kesinlikle alamam, almayı düşünmüyorum.
Araba alma hayalim yok şu an için. zaten daha erken olduğunu düşünüyorum ileride ihtiyacım olursa o zaman alabilirim ama şimdi almam
Bu aracı param da olsa almam sanırım. Tasarımı hiç hoş değil diğerleri alınabilir ama böyle bir projem yok kısa vadede. Araç sorunum yok...
@NeMo07 diğerleri daha iyi
Yeminlen fotoyu oyuncak araba sandm yaa🤦🏻♀️ artk bu devirde milletin rahatlıkla alacag tek araba oyuncak olur
Hayır. Yani almak istediklerim var ama pek arabadan sayılmıyorlar. Mesela karavan, motosiklet falan
Hayal değil hedefim çok şükür. Elimdekini yükselte yükselte temiz bir amg çekmeyi hedefliyorum 3-5 sene aralığında inşallah.
Değiştirmek istiyorum ama üstüne 500.000 koymak koyuyor 😔
Şu şartlarda zor ilerde daha rahat hayat sürmek için arsaya yatırım yapıyorum.
Citroen ami araba degil. Motosiklet atv sinifi diye geciyor. Diger ikisininde almaya gidince 200 bin avanta istiyorlar 700e cikiyor fiyat
Bu yaşıma kadar arabasız yaşadım bu yaştan sonra da yaşayabilirim
Şu an garajdaki boş yatıyor degiştirmeye ya da extradan araba almaya ihtiyacım yok şimdilik 🤔
Evet ekonomimiz böyle giderse ya el arabası ya da at arabası almayı düşünüyorum
2. el 10 yaşında bir araba ancak alabilirim şu an da açıkcası.
Reno clio tek hayalim
O yarama leon bak sen
*yaramaz
bayiye gidip alabilirsen tabi onlarıda
Bisiklet kullanmak daha mantıklı
0 araba hayal gibi bişey..
3008'im var Allaha şükür
Bunlarda araba değil zaten.
bunu almaktansa yayan gezerim daha iyi
Brende AMİ bile alamıyorum :))
@tenedos yok ben tooooggggg alacağım 40 sene sonra
@tenedos güle güle kullan tog unu