Arabalar Sizce hangi araba daha çekici? Borankiko321 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Evet soru sorulmuştur , bakalım bu kıyasıya üçlüde kim kazanacak Mercedes Bmw Audi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Mercedes bence Güncellemeler+1 yıl Oylar cumhurbaşkanlığı seçimi gibi gidiyor rte - kk - ince Sizce hangi araba daha çekici? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Zevksizhayat Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% +1 yıl Çarşamba günü kendime bir Audi aldığım için artık Audi’ciyim 1 7 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Hayırlı olsun yeni yani Yorumla Zevksizhayat +1 yıl 2022 model Q2 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Vavv Yorumla Zevksizhayat +1 yıl O kadarda vaov dedirtecek bir araba değil yalnız 😂 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Olsun knk audi sonuçta Yorumla Zevksizhayat +1 yıl Daha iyisi daha güzeli sana nasip olur inş Yorumla Borankiko321 +1 yıl İnş kanka eyw Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Japon arabaları daha iyi 0 2 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Olm Japon arabası bence daha iyi bende biliyorum 3 ünden birini sormuşum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mercedes derim Bmw sorunlu marka Audi nin de pek piyasası yk Yorumla
Dazzle_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Seçeneklerden Audi daha çekici ama benim tercihim Ranch Rover 🤤 1 0 Yorumla
HayatAynaSnYansımazı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 49% +1 yıl merso yaw he arabası hiç de güzel değil ama bmw abi arabanın asaleti var ya :D 0 4 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Olmadı be kanka Yorumla Borankiko321 +1 yıl Yapma be Yorumla HayatAynaSnYansımazı +1 yıl abi bak bi kere bu foto da ki merso bile olsa şöför koltuğundaysan :D kimse nin aklına arabanın senin olacağı gelmez :D kesin şöfördür diye düşünecek görenler :D ama bmw öyle mi :D 🙈 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Yani o da var Yorumla
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Mercedes favorim. 1 0 Yorumla
gizlikullanıcı2021 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Ben mercedes s class almişdim 2021 model çok uzun olduğu için satdim c clas aldim 1 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Mercedesin tipi eski duruyor audinjnki guzel duruyor ama ozelliklerini bilmiyorum 1 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Audi seviyorum. Mercedes-Benz de harika ama. 0 0 Yorumla
ᎠüᏃᎶüᏁᎪᎠᎪm Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 98% +1 yıl Valla peynirin 200tl yi geçtiği ülkede arabayı falan geç, ay sonuna yaşamak için mücadele veriyoruz. 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 47 , eic 58% +1 yıl Arabalar konusunda 315 cevap paylaştı. Audi a6 sahibiyim. Mercedes ve bmw aracım da oldu ama en kaliteli kesinlikle Mercedes. 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Toyota en iyisi bunların hem parçaları pahalı hemde yüksek vergileri 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl BMW varsa diğerleri teferruat benim için 1 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Arabalar konusunda 323 cevap paylaştı. Volvocuyum ben xc90 0 0 Yorumla
whoreyou Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 55% +1 yıl Mercedes'deki premium konfor derim susarım 0 0 Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Arabalar konusunda 386 cevap paylaştı. Mercedes benz kral dır 0 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Ranch rover🖤 0 5 Yorumla Borankiko321 +1 yıl Ama 3 ünden biri ise Yorumla anavrinn7 +1 yıl Bmv olurdu o zaman Yorumla Borankiko321 +1 yıl Oy attınız mi Yorumla anavrinn7 +1 yıl Kk😄 Yorumla Borankiko321 +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
birineBakipCikicamm0 Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Babam Mercedes aşığı ama ben Audi seviom:/ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Çarşamba günü kendime bir Audi aldığım için artık Audi’ciyim
Hayırlı olsun yeni yani
2022 model Q2
Vavv
O kadarda vaov dedirtecek bir araba değil yalnız 😂
Olsun knk audi sonuçta
Daha iyisi daha güzeli sana nasip olur inş
İnş kanka eyw
Japon arabaları daha iyi
Olm Japon arabası bence daha iyi bende biliyorum 3 ünden birini sormuşum
Mercedes derim Bmw sorunlu marka Audi nin de pek piyasası yk
İşte bu
Seçeneklerden Audi daha çekici ama benim tercihim Ranch Rover 🤤
Bence çok çekici
merso yaw he arabası hiç de güzel değil
ama bmw abi arabanın asaleti var ya :D
Olmadı be kanka
Yapma be
abi bak bi kere bu foto da ki merso bile olsa şöför koltuğundaysan :D kimse nin aklına arabanın senin olacağı gelmez :D
kesin şöfördür diye düşünecek görenler :D ama bmw öyle mi :D 🙈
Yani o da var
Mercedes favorim.
Ben mercedes s class almişdim 2021 model çok uzun olduğu için satdim c clas aldim
Mercedesin tipi eski duruyor audinjnki guzel duruyor ama ozelliklerini bilmiyorum
Audi seviyorum. Mercedes-Benz de harika ama.
Valla peynirin 200tl yi geçtiği ülkede arabayı falan geç, ay sonuna yaşamak için mücadele veriyoruz.
Audi a6 sahibiyim. Mercedes ve bmw aracım da oldu ama en kaliteli kesinlikle Mercedes.
Toyota en iyisi bunların hem parçaları pahalı hemde yüksek vergileri
Bmw daha çekici bir araba bence
BMW varsa diğerleri teferruat benim için
Volvocuyum ben xc90
Mercedes'deki premium konfor derim susarım
30 yaş öncesi bmv sonrası ise mercedes
Mercedes
Bmww
Bmw..
Togg
Mercedes benz kral dır
Ranch rover🖤