Aklımda merak uyandıran bir soru elektrikli arabalar anlaşılan 2025 ten sonra daha fazla yaygınlaşacak gibi duruyor peki bu durum dizel ve benzinli araçların fiyatlarını düşürürmü yoksa arttırır mı?

Aklımda merak uyandıran bir soru elektrikli arabalar anlaşılan 2025 ten sonra daha fazla yaygınlaşacak gibi duruyor peki bu durum dizel ve benzinli araçların fiyatlarını düşürürmü yoksa arttırır mı?

uzun yol için hala yeterli olmadıklarını düşünüyorum olanlarında zaten fiyatı uçuyor en az 5-6 yıl daha içten yanmalı araçların revaçta olacağını düşünüyorum. dünyada fiyatları düşse bile bizde yükselir kesin:D
Düşmez çünkü devlet vergiyi yükseltir. Örneğin tüp ile çalışan araçlar uygun olunca bir vergi artırdılar, benzinliye yaklaştı. Devlet para olan yere çöker.
Cevap
9Cevap
Bence düzmezler
Zaten başka ülkelerde 3 5 bilmedin 10 maaşla alınabiliyor Bi araç düşücek birsey yok zaten sadece türkiyeye has Bi durum bu yüzde 300 yüzde 500 vergiyle araç almak koyun gibi hangi otlağa götürülüp orada otlarsak bu işler son bulmaz ömür boyu çalışır Bi ev Bi araba sahibi ha oldum ha oluyordum ha olacaktım derken Bi bakmışız ölmüşük 😀
Bunun üzerine imzamı atarım
@Solitaire2 eyvallah hanımefendi bu ülke her geçen gün dahada kötüye gidiyor ama nasıl Bi hıpnoz edılmışık anlamış değilim Bi cami Bi hastane Bi yola Bi köprüye gözümüz boyanıyor anlamış değilim birde bunların hepsi yap işlet belki 50 100 sene verilen taahütün gerçekleşmemesi sonucunda devletin kasasından paralar çıkacak bazı güzel hamleler yokmu evet var fakat olumsuz hamleler daha çok Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Dünyada fiyatı düşen şeyin Türkiyede fıyatı düşmez talep çok olacak diye mercedesin son modeli çıktıda 1980 li arabaların fiyati düştümü utanmasalar 100 bin dicekler
Dünyada petrol bitse herkes elektrikliye geçse yinede Türkiyede değer düşüşü olmaz... Ülke nin bu durumda olmasının sebebi üretmeyen bir ülke olman...
Bu elektrikli araçların hepsi ellerinde patlıcak 2 seneye kadar ve yine benzinli ve azotlu yakıta dönecekler
Petrol azalıyor bu araçlara mahkum kalacak dünya.. Artık yeni nesil araçlar elektrikliye doğru gidiyor yani patlamaz
Peki bu elektrikli arabaların bakım ve batarya masrafları araç değerinde bundan haberi haberin var mı
Elektrikli araçlar yeni nesil teknoloji elbette daha gelişecek ve bu yüksek değer parçalar ucuzlucak
Bence en mantıklısı güneş enerjisi ile yapılması. Tavanında olucak teknoloji.
Plan bu. Ama ne zaman olur? Ne kadar sürer? Bilmem...
Bu ülkede hiçbir şeyin fiyatı düşmez
Her yerde düşer ama canım ülkemde düşmez
2035'te Avrupada dizel kalmayacak.
Avrupa da düşürür bizde artar
Düşebilir.
Düşebilir hocam
Düşmez
Sanmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?