Hangisinin bayisi daha yoğun olur? veya genelde boş mu olur?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Peugeot zorunluluktan alınıyor
HYUNDAİ teecih ediliyor
Hangisi daha pahalı peki?
Pahalı neye göre yeni kasa alırsan iksiide aynı
Sen kaç model aldın
Ben almadım bana iş teklifi geldi ben de peugeotda çalışmayı seçtim ondan soruyorum
O ayrı bir konu şartları senin için daha iyiyse gider çalılırsın ne olacak
Yoğunluk olmayacaksa müşteri olmayacaksa ne anlamı orada çalışmanın boş boş oturucaksam😒😒
0 araba satışlarında zaten öyle aman aman bir satış yok seçime bakadar
Seçimden sora 😬
Bakalım secimi kim kazanacak be umutlu değilim fiyatların düşmesinden
Hyundai net. Kiralık araç firmaları dahil herkesin tercih ettiği bir marka. Peugeot çok piyasası olan marka değil
Yalnış tercih yaptım desene 😬😬 peki Opel veya citroen mi yoksa Peugeot mu😬
Opel 😂 eskiden araç kiralama ve satış işi yapıyordum. Naptın nasıl bir tercih yaptın.
Huundai yerine peugeotda çalışmayı terch etdim😬 satış mğdürü beni kandırdı bizim işler çok yoğun olcak falan diye 😫
Yapma ya üzüldüm bu soruyu keşke satış müdürüne kanmadan önce sorsaydın 😂🙈 zaten araç satmakta öyle işin yarısı ikna ve kandırmaya bağlıı iyi bir müdürüm var en azında tecrübeli 😂 hangi şehirde bayi
İstanbul'da 😭 hiç müşterimiz olmayacak mı yani😭😭😭
İstanbul'da olması iyi en azıdan. Hayır ya olmaz olur mu. Sadece hyundai opel daha yoğun olur ama yine de peugeot da satışı olacak bir marka. Bu satış işlerinde prim usulü maaşlar artıyor ne kadar çok satarsan o kadar iyi. İstanbuldayım bende olmadı eski çalıştıklarıma artık peugeotu tavsiye edicez napalım hahahaha😂
Teşekkür ederim🤣🤣🤣 ben şimdilik zaten resepsiyondayım 2-3 ay sora satışa geçecem😀😀
İyi hadi bakalımm 😂 hangi bayi olduğunuda soracaktım da neyse şimdi benden ötürü kendini açık etme 😂😂😂
Çetaş 😬
Çetaşda tanıdıklarım var iyi bir yer gerçekten seni teselli etmek için söylemiyorum. Gelişimin içinde iyi olur :) biraz daha konuşursak beni ikna edip araba satabilirsin ikna olmak üzereyim şu an ahahahah
Resepsiyondayım ben daha nasıl ikna edeyim🤣 bu arada mesela bugün opel bayisi baya yoğundu 2 dakkada bir müşteri geliyordu
Sanırım haftasonları yogun oluyor, bişi sorcam, kurban bayramı ve ramazan bayramlarında tatil olur mu araba bayilerine?
Ya bu kadar takılma tecrübe edinip başka bayilere istersen geçmen kolay olur ileride de. Adını soyadını alabilirmiyim hayırlı olsuna çiçek göndereyim ahahahaha 😂
Genelde kapalı olur noterler falan da kapalı olduğundan satış işlemi yapılamaz
Of ya nebilim müşteri olmazsa boş boş outurusam kendimi işe yaramaz hiss ederim😭😭😭
Ooo senin gibi personel her yere lazım. Biz boş oturduğumuz için mutlu olanlardanız 😂 eklesene sen beni ya 😂😂 gerçekten yürüyor gibi gözüküyorum sana ama tam olarak öyle değil 😂😂
😀😀😀 yok ya ben boş oturacaksam evde otururum niye işe gideyim ki o kadar yolu 😀😀
Valla yıllarca atatürk havalimanında araç kiralama işi sonra satış, sonra otelcilik yaptım hep yoğundum ne gecem ne gündüzüm vardı çok yoğundum. Aynı senin gibi düşünüyordum. Sonra kamu ya geçtim alıştım yan gelip yatmaya 😂😂
Otomotiv sektörü yoğun demek ki o zaman? Peki sence özel sektör mü iyi yoksa devlet işi mi?
Ne istediğine bağlı bu durum? Otomotiv yoğun evet ama yükselebileceğin ve yeri geldiğinde devlete göre 2 kat fazla kazanabileceğin bir yer. Devlette rahat olursun ama maaşın orta seviye olur yükselemezsin her sene memura zamı beklersin. Ama tatilin haftasonun bol olur. 😊
Otomotivde satış departmanına geçersem kazancım iyi olur mu?
Olur en az bir maaşa kadar primin olur. Ama bayağı efor sarfetmem insanları ikna etmen lazım. Ve yanlış anlama sürekli etrafında rahatsız edici olaylara da maruz kalabilirsin. Ama o durumda her yerde var sadece orada değil.
Rahatsız edici olaylar derken?
Satışta olacağından firmalarla sürekli insanlarla muhatap olacaksın sıcak satış. Yani rahatsız edici olay derken sana yürüyen çok insan olacak ve onlar müşteri olduğundan yeri gelecek çok tepki gösteremeyeceksin.
Satışa geçmiyim o zaman resepsiyonda kalayım🤣🤣
Geçme geçme az kazan ama kafan kulağın rahat olsun 😂 yaş kaç? :)
31 senin😬
33 bende 😂
Memnun oldum🤣🤣🤣
Sadece yaşınla memnun olamıyorum 😂 insanlar genelde ismini söyleyince memnun olurlar 😂😂
Aslı 🤣
Baran bende 😂 sadece aslı mı soy isim yok mu 😂
İnstagramda arayacaksan hiçbi sosyal medyada yokum bilgin olsun🤣🤣😀
şu an için üzülsemde helal olsun be. Belliydi biliyomusun kalite hissediliyordu muhabbetinin güzelliğinden 😇
Sosyal medyada olmak kötü bişi mi 😌
Kötü bişey diyemem göreceli bir durum ama olmamak güzel bişey bundan eminim. Seni şimdi daha çok merak etmeye başladım 🙂
Hyundai daha cokk yogun olur
Olduğu şehrin nüfusuna bağlı bu
Hyundai daha yoğun