Kaza tarih yer mekan bildirimi yolcu ve yaya varsa onlarin bilgiler sigorta police bilgileri kisilerin iletisim bilgileri ruhsat ve sürücü bilgisi ehliyet bilgisi kazanın krokisi ve olus şekli knk 😂
Yok bende bişey şükürler olsun.. adam araçtan hararetli bi şekilde cıktı kardesim dikkat etsene biraz diye baktı aracında bi hasar yok cana geleceğine mala gelsin diyor bu insanlar kadar sahtekar yaratıklar yok 😂
Almanyada yasiyorum, burada kaza olunca polis aranir polis gelir kimin hakli kimim hatali olduguna bakar tutanagi tutar onunlada sigortaya ve hasar degerlendiriciye gidilir
Prodüsör gereği öyle zaten ama polisin gelmesi zaman alabiliyor, polisin gelmesine gerek duymadan mağdurlar tutanak tutup resim çekip sigortaya bildirebiliyor..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben yapmadığım için bilmiyorum maalesef.
Kaza tarih yer mekan bildirimi yolcu ve yaya varsa onlarin bilgiler sigorta police bilgileri kisilerin iletisim bilgileri ruhsat ve sürücü bilgisi ehliyet bilgisi kazanın krokisi ve olus şekli knk 😂
Bir kere doldurmuştum, inşallah bir daja doldurmam
Kaza mı yaptın isoo 🙄
Evet 🥹
Geçmiş olsun bişin var mı
Dizimi vurdum ağrıyor bişeyim yon çok sağol 🙏
Dikkat etsene ya kafan mı dumanlı çocuk
Dalgınlık
Topla kendini
Bu sen 3 kez doldurdum
Bende bu gece doldurdum
Geçmiş olsun resim çekildi mi
Sağol.. çektim, dalgındım ben vurdum arkadan
Zaten tutanak formalite resim den cozuyorlar olayı kaskon vardı umarım.
Sana bir şey olmasın da arac yapılır boş ver
Yok bende bişey şükürler olsun.. adam araçtan hararetli bi şekilde cıktı kardesim dikkat etsene biraz diye baktı aracında bi hasar yok cana geleceğine mala gelsin diyor bu insanlar kadar sahtekar yaratıklar yok 😂
Niye kızıyor ki adı üstünde kaxa
İşte gelde anlat kusura bakma dedim ya isteyerek vurmadık dedim
Gelde katil olma İstanbul sıkıntı ya
Gerekli olmamasını dilerim.
Geçmiş olsun. Hayır, bilmiyorum.
Mersi
Bu polisin isi
Narkotik mi bakıyor acaba 🤔
Anlamadim
Polisin işi diyorsunuz
Evet burada böyle
Türkiye dışında yaşıyorsanız bişey diyemem ama türkiyede yaşıyorsanız bu tutanağı kaza yapanlar tutuyor
Almanyada yasiyorum, burada kaza olunca polis aranir polis gelir kimin hakli kimim hatali olduguna bakar tutanagi tutar onunlada sigortaya ve hasar degerlendiriciye gidilir
Prodüsör gereği öyle zaten ama polisin gelmesi zaman alabiliyor, polisin gelmesine gerek duymadan mağdurlar tutanak tutup resim çekip sigortaya bildirebiliyor..
Foto vs bizde yapiyoruz bazilari kendi arasindada anlasiyor sigortaya bildirmeden ama normali polis cagirmak ve o durumda iki tarafda bekliyor
Anladım.. almanya statüsü öyle demekki.
Genelde evet
Hayır bilmiyorum..
Ruhsat bilgilerini karşı tarafın ruhsat bilgilerini yazıyorsun:))
İnşallah gerekli olmaz.. 😄
En iyi şekilde tutanak düzenlerim
Hiç bilmiyorum