Merhaba yıllardır biriktirdiğim bi 5.500$ım var.. yaklaşık 100bin tl kadar artık canıma tak etmesi sebebi ile ucuz yollu ufak bir araba almak isiyorum kredi çekeceğim mecbur 60 bine yaklaşık 78 falan ödüyorum 24 ay taksitle 12 ay oluncada 70gibi bişey oluyor
alacağım araba 120-140bin tl ford ka sizce nasıl bir yol izlemeliyim dolarımın yarısını mı bozdurup öylemi krediyle birşeytireyim yarı yarıya gibi mi yapayım yoksa komplr doları da verip üzerine daha az mı kredi çekeyim ama bunlar dışında tabiki param yok..
dip not : Turizmciyim ve seçimden sonra ne olur bilinmez.. seçim sonrasına bekliyim mi ama ozaman da araba fiyatları artar mı?
alacağım araba 120-140bin tl ford ka sizce nasıl bir yol izlemeliyim dolarımın yarısını mı bozdurup öylemi krediyle birşeytireyim yarı yarıya gibi mi yapayım yoksa komplr doları da verip üzerine daha az mı kredi çekeyim ama bunlar dışında tabiki param yok..
dip not : Turizmciyim ve seçimden sonra ne olur bilinmez.. seçim sonrasına bekliyim mi ama ozaman da araba fiyatları artar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer