kesinlikle değecek bir makina bir kaç bin dolar kaldı arada almadım 40.000 dolardan bir adım geri atmadı satıcısı bütün yedek parçalarının orjinali var
yürüyen aksam rot rotil ön ve arka aks sanzuman difiransiyel motor şaksi expertiğz raporları mecburen doğruları yazmak zorunda daha sonra çıkacak sorunlar için kimse elini taşın altına koymaz
anladım siz yurt dışında yaşıyorsunuz oğlum almanyada yaşıyor buradaki araç aynı model aynı özellikler oradaki 144.444 km buradaki 400.000 km buradaki oradan 3 kat daha pahalı maalesef burada gümrük kdv ötv derken bir araç alırken devlete 5 araç alıyoruz :D
Evet, yurtdışında yaşıyorum. Maalesef Türkiye öyle, kendine bir şey almak istediğinde ve aldığında otomatikman devleti de alıyorsun.. Siz niye yurtdışına çıkmıyorsunuz?
ilk şoförlüğü bu markada öğrendim son bineceğim bu model olamalı diye düşündüm (şımarıklık yapıyorum) çok sağolunuz size de en iyisine binip kazasız sürüşler diliyorum
Arada ki farklar Demon 1000 küsür beygir Agırlık merkezı daha önde Arkada paraşüt sistemi var Ön lastikler ince arka lastikler silik elastik lastik Yakıta metanol karısıyor ve bagajında metanol kiti var Bildiklerim bunlar