ben de tahminen 10 seneye falan bir clio alırım şöyle 2000 model falan :D TOGG güzel duruyor da pahalı beğğ

ben de tahminen 10 seneye falan bir clio alırım şöyle 2000 model falan :D TOGG güzel duruyor da pahalı beğğ

Hayır kimse boş yapmasın ekonomi mükemmel herkesin altında 3 araba 4 ev 2 yazlık var mesela bizim babamın el arabası var ben de otobüsle gidip geliyorum ama olsun şükredin namkörsünüz!
Eskiden otobüs bile yoktu 2002'den önce kağnılar vardığı nankör bunlar
Ayaklarımız cıbıl gezerdik hey yavrum hey
Siyasî görüş belirtmiyorum, olanı diyorum.
@Ali112364 tamam
@MrGYC ironi yapıyor zaten neyini anlamadın 😂
@MadagaskarAslanı şu hayatta en iğrenç hislerden hiri de yapılan ironinin, esprinin açıklanmak zorunda kalması..
Katılıyorum bacım
@MrGYC sakin ol şampiyon 🤣
Durumun çok iyiyse 1 kilo kıyma al 😂
@Maykridvanalcapone Eskiden kıyma vardı sanki nankör
Dere bile yokmuş ki kuyudan su çekerlermiş
Amacın nedir de kinaye yapıyorsun , 2o senede memleket saygınlık kazanmış, toplar , tanklar, uçaklar, helikopterler, yollar, zırhlı araçlar , tüneller , sihalar , tüp geçitler , hastaneler, üniler, daha neler neler. size ne lazım dı. 80 yıldır açız edebiyatıyla yatıp kalktınız heykelden başka bişey üretmediniz, Şimdi de vatan hainleriyle işbirliği içindesiniz. Ne istiyorsunuz siz onu açık söyleyin
Dolar ve euro kaç TL idi ya bir de enflasyon vardı sanki, haa yenilerden de hüdapar ile yapılan ittifak var, vakıf veya dernek statüsündeki cemaatler daha sayayım mı yoksa yeter mi :))
Tarım ve hayvancılığın durumu neydi sahi ya en basitinden etin kilosu kaçaydı kaç oldu? Bir evin kirası nedir bunların cevabını ver bakalım
www.migros.com.tr/dana-kiymalik-kg-p-17d9f99 Bu fiyatlar hepimize giriyor haberin olsun...
tr.wikipedia.org/wiki/Cumhur_%C4%B0ttifak%C4%B1 içerden dışarıdan farketmez apaçık destek veriyor...
@conquer Harbi Antalya'da rusça ilan veren ev sahipleri görmüştüm ne günlere kaldık ya
@conquer Bırak ya uğraşılmaz anlatsak neye yarar :D
@avigor www.youtube.com/watch Bak Erdoğan ne demiş dinle :)
@avigor www.odatv4.com/.../kilicdaroglu-sskyi-gercekten-batirdi-mi--0306111200-17495 Ayrıca altılı masadaki en önemli amaçlardan birisi parlamenter sistem yani birden fazla kişinin fikri esas alınıyor Ali Babacan ekonomist örneğin. Ayrıca Amerika ve PKK'ya yönelik çalıştığını nereden çıkardınız arkadaş kanıtınız olmadan ona buna iftira atıyorsunuz... Ayrıca seninle daha fazla polemiğe girmeyi düşünmüyorum zira ne dersem diyeyim fikrin değişmeyecek sadece geleceği etkilenen kendim gibi gençlere acıyorum...
@Külyutmaz22 Hiç aklın varmıyor demi, dolar satın alan yabancı hayranı Türk düşmanları bilerek bunları yapıyor olması, söz geçiremedikleri Erdoğan'ı devirmek için türlü pisliklerle enflasyonu pompaladıklarını, 15 temmuzda deviremeyince değişik daleveralara tevessül ettiklerini akıl edemiyon demi.
@avigor Dostum sana ne cevap verirsem vereyim inanmayacaksın ve gerçeği görmeyeceksin (veya çıkarına ters düştüğü için görmemezlikten geleceksin) o yüzden daha bir şey söylemiyorum cevabımı ben ve benim gibi düşünenler seçim sandığında verecekler bu yüzden sana daha fazla anlatmaya uğraşmayacağım neye inanmak istiyorsan ona inan
Allah sana hidayet versin yazık Allah kimseyi aklıyla sınamasın a haber izlemekten beyni erimiş gerçekleri göremiyor
@Pembistann Anlaşıldı siz teneşir taşına yatmadan aklınız başınıza gelmeyecek
G. tunuze dayandirmadan sizin aklınız başınıza gelmeyecek nasil bir cehalet nasıl bir aptallık gerçekleri görmez düşünemez sorgulayamaz körü körüne tapiyorsunuz akpden para karşılığı nemalanan bir trolsun dimi baska açıklaması olamaz bu ağır malliginin. Yemin kesilir diye ağlıyor senin gibiler. Almıyorsan da durum daha vahim cidden Allah kimseyi aklıyla sınamasın
@Pembistann hiç utanmıyorsun demi böyle şeyler yazarken , çok mu yattın onların altına senide zehirlemişler
Sen utan otur da agla Allah'ım benim neden aklım yok düşünemiyorum diye. Onların altına yatan da g. t kılı olan da sizsiniz siz çok iyi bilirsiniz o işleri
@Pembistann Eline su dökemem bu hususta ustam sensin
Onca yıllık kerane çalışanları sizin kadar olamadılar uza kaybol şuradan
@Pembistann çokmu çalıştın yüksek kaldırım da
Anan çalıştı seni ondan sıçtı
@Pembistann senin oradan çktığın belli yawrum
Çapulcu takimindan yine gösteriş budalasi, seçim odakli hareketler..
10 yil sonra dunya devi Mercedes, WV, Toyota v. b. rakiplerin karşısinda birak dunyayi acaba avrupa kitasinda rekabet ve satışı olacak mi? Avrupa, Amerika, Uzak dogulu bir insan Togg alacak mi.
Yoksa bir devrin Devrim'i gibi mazi mi olacak..
Bu sefer benzini bitmeyecek.
@BeniBöʎleBil Benzini bitti diye gönderme yaptığın araba %100 yerli bir arabaydı, en ufak cıvatasından tut motoruna kadar Türkiye'de üretilmişti bu araba gibi yurtdışından toplama göstermelik değildi bu bir. İkincisi gönderme yaptığın arabayı herkes alabilirdi ama sözde yerli TOGG halka hitap eden bir araç değil, zenginler binecek.
Hayır almadım ve almam da zaten bunun amacı uygun fiyatlı olması olurdu bu yüzden de almayı düşünmüyorum ve şu an için erken olduğunu düşünüyorum ben. zaten ekonomi oldukça kötü buna iyi diyen bu ülkede yaşamıyordur zaten ya da cahilin tekidir ciddiye almamak lazım.
Cevap
62Cevap
Şahin marka arabam var gadası. Milletin toggundan Mercedes'inden daha güzel 😀
Arabam yok ben de senin gibiyim 4-5 seneye bir tane kendimle yaşıt 93 Vectra almayı planlıyorum nasip olursa 😃
arac kullanmayi denedim biraz sürsemde keyif alacagim bir sey degil. o yüzden bunlarin ucreti beni baglamiyor. eskiden ilk cikan telefonlarda cok pahaliydi sonradan herkesin ulasacagi seviyelere gelecektir. siz gormezsiniz cocuklar gorur. onemli olan adim atmaktir bu islere. cunku avrupa 2028 te mi 2034 te mi ne sadece elektrli arac uretecek gerisinin uretimi durdurulacak. sadece piyasadakiler kullanilabilecek.
Araba güzel ancak yurdum insanının alabileceği bir rakamda değiller.
Bu rakamlar Fransa'da bir Peugeot'un ya da Renault'un 1.000.000 Euro olması gibi bir şey...
Milletin aklıyla dalga geçiyorlar. :D
2002’den önce türkiye’de araba mı vardı? Yol bile yoktu. Çöllerde deve kervanlarıyla yolculuk ediyorduk. Akp geldi bizi teknolojiyle tanıştırdı. Toogg yaptı. Uzaya gidiyoz. Amariga bizden gorkuyo.
Alırlar tabi milleti sömürmekten adam zengin oldu kendine yararı oldu ama Türkiye yi batırdı umarım çekip gider başa ülkeyi gerçekten düşünen düzene getiren biri başa geçer inşallah umarım var evet arabam opel vectra c
Ben almam. Yerli mali da ols yeni cikam bir urun problemli olabilir kronik sorunlari ortaya cikip cozulene kadar beklenmelidir. Ayeica zamaninda vestel venus almistik yerli mali diyr Android telefon çöp oldu cok basarisizdi.
hahahahahah
kocaaaaaaa fabrika iki uretim mi yapabilmis
hayyyy allah yaaaa neyse sonraki ikitanenin birine bende yazilayim bari :)))
ön sipariş verenler teslanın ülkeye giriş fiyatlarını gördükten sonra başlarını duvara vuruyor hahshahsha
Araba almak hayal haline geliyor maalesef vergiler çok yüksek kendi imalat ımız olsa belki fiyatlar düşer italyal menşeli Togg gibi değil hayırlısı?

Akıllarda soru çalıntı mı?
Çalsa kim hesap soracak karıştırma
şu an elimizde 2 adet togg var teslimatından sonra km yi halledip satacağız seçimden sonra 2.5 garantisi var
Güle güle kullansınlar, hayırlı olsun. Benim henüz arabam yok
Başvurduk para yatırdık 2 tane uzun yol için olandan çıkmadı beee🤚🏻🙈😒
Ön siparişi verdim Allah nasip ederse 40 seneye para tamam...
Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar işte bizim m@llar da şak şaklıyor.
var ama yenilemeyi düşünüyorum bu halı üstünde falan hızlı gidemiyor
Bisikletim bile yok.
Hayat birilerine daha güzel.😄
Şu ân 2011 honda civic kullanıyorum, 4 yıldır. Yakında 2016-2017 model bir araba alırım
Ön tasarımı kötü bu arabanın. Buick'lere benziyor. Volvo V50 varken buna binmem.
Arabasını alan aldı bundan sonra millet karın toggluğuna çalışır
Yok umarım bende bir Clio falan alabilirim 20 yıla kadar xhbxjznz
Vay be eminesini saraylarda yaşattı şimdide ilk yerli otomobile bindirdi😂
Bırak Togg almayı
92 model Thaunus, Ya da 99 ww polo alabilirsek ne ala
Şahin olmuş 400 bin TL
Yazık Memleketin hali duman
Alım gücü bitmiş yerlerde sürünüyor
Herkesin arabası var olmayan fetöcü ve vatan hainidir.
Soğan aldım ben geçen 18 liradan bu kadar lüks bana yeter
Emin olun 1 kere bile binip bir yere gitmezler
Yok olması için para biriktiriyorum artık kaçıncı baharda olursa
Teşekkürler
Seneye yeterli parayı biriktirmiş olurum, şu an motosikletle idare ediyorum.
Başvuru yaptım ama kurada çıkmadı. Artık piyasaya düşünce 300 400 bin fazlasını verir ikinci elini alırım.
Alalım dedik hisselerimiz çöktü araç fiyatları uçtu bizde ortada kaldık 🍕
La bunlardan nefret ediyorum ya tiplere bak mq
15 mayısta ikisisde bay kemalın olcak keske rewnklerını sorup alsalardı
Var 1995 model astra kendisiyle seviyeli bi iliskimiz var ben ona nazik davranıyorum o da beni gezdiriyor ama bazende yüzüstü biraktigi da olmuyor değil
Multi trilyoner olsam yine bisikleti seçerim. Elektrikli de olur, plaka vs. gerektirmeyen
Biz kıyma soğan hesabı yapıyoruz Hermes çanta takanlar alır tabi
Orada dikkat ceken 2071 yoksa bunlar 2071 yılına kadar bzi zkmeye devam edeckmi
Ben ALLAH nasip ederse birkaç aya alacağım ilk arabamı inşallah
Hangisinden alacaksın
İnce hesapla alabiliyorum ama mezarda...
Tam modifiyelik araba
şu an yok ama 5 yıl sonra olur
Bunlar reklam kokan hareketler
Sùlùk bile gittiği yoldan is birakir ne demisler insan òlùrse kalir eseri esek olùrse kalir semeri
İbrahim sen bir yıllık maaşınla toog alabiliyormusun? Avrupa'daki insan 1 yıllık maaşı ile Audi a8 alıyor
Ben aldim zaten teslimati bekliyorum hayirli olsun de
Bu nasil hazimsizlik Allah askina ulkemiz arac ùretimine baslamis 60 yil sonra Reklam diyebilmek yakismio bile yazik yeminle yazik ghotunu mu sektirsin size 😀
Gelir dağılımı adaletsiz bir ülkede fakir ekmeğini zor alıyor. Bırak arabayı
Allahin fakirleri ticaret yapin siz de bi maasa kulluk yapmayin pasif misiniz hic mi elinizden bi sey gelmio naçar misiniz kafaniz hic mi bi ise calismio hic mi beceriniz yok hic mi 🤣 hic mi 🤣 diye gidio bu cumle..
Cok guzel reklam yapiosun bu arada
Bunu paraya cevir işte
Aģlaya ağlaya bunun sonu needed gidecek fakir edebiyatini birakin geliştirin kendinizi
Gelişenler hep hak hukuk çarpma peşinde kendilerini geliştiriyor. Ne demişti fakir çalamadığı için fakirdir.
Arabam var çok şükür alana hayırlı olsun
Bu arada çok romantik görünüyorlar🫶
Araba var ama togg bir baska
Hadi kazalı belalı binsinler inş
Fiyatı halkın kullanacağı fiyat degil
Hadi ins sonlari gelirrrr🤠
Ailemin var benim de arabam sayılır herhalde
TOGG u sana bedava mı vereceklerdi?
Hayat saraydakine güzel
Arabam var. Togg da bu paraya saçma geliyor.
Bisikletim olsa sevinirim
Şok geldi git al
Kart var mı
Hım çalış
-Parası olana hayırlı olsun diyelim
Pahalı değil ve vermem bu arabaya o kadar para
Baba mirası bir car var işte
Togg açın halinden anlamaz
Babamin arabasi var benim yok
Cok sukur var teslim gununu bekliom
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?