Koleksiyonluk düşünüyorum. İlk seri kıymetli olur. Elektrikli arabanın halen fizibıl olduğunu düşünmüyorum ama 1.3 milyona bu araba bedava.
Hazır çekiliştede çıktı.
Bi bakalım bu defa bizimkiler becerebilmişmi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Koleksiyonluk düşünüyorum. İlk seri kıymetli olur. Elektrikli arabanın halen fizibıl olduğunu düşünmüyorum ama 1.3 milyona bu araba bedava.
Hazır çekiliştede çıktı.
Bi bakalım bu defa bizimkiler becerebilmişmi
Vallaha akıl yok diyesim geliyor
Ben olsam o araba almaya giderim 2018 model elektirkli alırım hatta sana ilanına atayım bir tanesine
Hatta sana al 2021 model elektrikli araba
İstanbul’da
%1,54 ORAN AZ PEŞİNATLA KREDİ 2021 RENAULT ZOE ELEKTRIK OTOMATIK İlan No: 1083578296
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-1,54-oran-az-pesinatla-kredi-2021-renault-zoe-elektrik-otomatik-1083578296/detay
Sence hangisi ucuz 1 milyon 300 bin mi yoksa bu mu
Kardeş hadi git işine az ötede oyna.
At binenin kılıç kuşaanın.
Zoe ile karşılaştırmaya gel. Hadi kuzum
Karşılaştıralım bence zor 2014 Den beşli daha da eski bir modelleri de var 2021 modeli kac para 700 bin küsür müydü ilandaki ben olsam zoe alırım 12 bin km de
Şükür sen değilim
Vallaha şükür et ben değilsin 😂 yoksa ben olsan 0 km araba almayı bırak 1998 model araba alma hayalleri kurardın 😂
1998 model araba alacsm oda sigortası cok yüksek vize her yil 😂
Bazı kisiler galiba piyasayi pek takip etmiyor ya da bilmiyor o yüzden pahalı asgari ücretli nasıl alacak gibi yorumlar yapıyorlar. Araç teslim süresi fazla uzamaz ve son fatura kesilirken fiyat artmazsa gerçekten bu fiyat bedava. Çok alakasız gelebilir ama geçen ay arkadaşım senin bahsettiğin fiyata 2016 model c180 amg aldı. Kendisi c serisi mercedes tutkunu tercihine elbette saygı duyarım lakin ben olsam bu fiyata bende togg tercih ederdim. Kendi bindiğim araba 2022 model egea km çok düşük sıfır sayılır ilanlarda 550 bin lira istiyorlar.
Allah daha iyisini sana nasip etsin
Amin inşallah hayırlı olsun sana da şimdiden
Cevap
5Cevap
Hayirli ugurlu olsun ama kırılma ben beğenemedim arabayı Wolsvogen gibi Almanlar gibi araba cikaramadik.
tasarımı mı beğenmedin anlamadım. Tasarım italyan Pininfarina firmasının çünkü.
bide anlamadım VW ne alaka. Passatçılardanmısın :) oldum olası VW in hem iç hem dış dizaynlarını beğenmedim. Alman deyince Almanların ayakçı arabasını kastettiğini pek anlamadım başta. Bi an Porsche veya Mercedes dedin sandım. Almanlar gibi deyince. :)
Hayırlı olsun dostum pazartesi falan araçlar çıkacak diyorlar doğrumu
valla çekiliş sıralamasına göre dediler ama daha belli değil döküman gönderilecekmiş ama şu anda link çalışmıyor. bekleyeceğiz. 30 senedir yerli araba bekledik. az daha beklerim sıkıntı yok. ama şu seçimden önce teslim alsam oh çekecem. sonrası belli olmaz :D
hangi partilisin
milliyetçiyim. vatanseverim.
ne güzel ya
Daha iyisi sana nasip olsun
ilerde inş olucak planlarim öyle
araba teslim edilene kadar fiyatı revize ederler
Etsinler. Muadili bmw ix serisi 4 eq serisi mercedesler 5 milyondan başlıyor. Ben bide gırtlak dolusu aldım. 1.3 ü 5 e çıkarmazlar heralde.
Tek şüphem iktidar değişirse projenin içine eder
Hayırlı olsun
Hayırlı uğurlu olsun 🙂
Amin cümlemize 🙂
İyi çıkmış valla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?