Eskiden gercek Bmw vardı. E36, E38 E39. Şimdikiler yürüyen bilgisayar. O saf sürüş, o gaz tepkileri o kadran ışıkları içine bindiğinde o gülümseme, park ettiğinde dönüp arkana bakıyorsan doğru arabayı almışsın demektir zaten. 😉
E46 sahibi olarak bende bir bmw hastasıyımdır çocukluğumdan beri, öyle ki kendisini lamboya ferrariye bile değişmem. Biraz fazla para olsa M3 F80 veya M4 F82 almak isterdim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Sadece 20 metre E36 318 is sedan kullandım; ama halen E46 hastasıyım. E46 eskise de, beni tutkuya bağlayan tek model...
Bmw si olan erkek mi yoksa Honda sı olup Bmw ye saplayan erkek mi? Soruyu başka sekilde de sormak istersim de gerek yok.
Her hondacının bile içinde gizli aşk bmw si vardır
Eskiden gercek Bmw vardı. E36, E38 E39.
Şimdikiler yürüyen bilgisayar. O saf sürüş, o gaz tepkileri o kadran ışıkları içine bindiğinde o gülümseme, park ettiğinde dönüp arkana bakıyorsan doğru arabayı almışsın demektir zaten. 😉
BMW nin yeni tasarımları berbat eski arabalarına hayranım e39 e46 e60 e92 f15 f82 gibi
Katılmıyorum
Has BMW ciler katılır bana zaten
Bir çok bmw modeli kullandım. Arızadan kurtulamadım. Parasının arabası değil.
Bu işin kızı erkeği yok ben mesela bende yemek yapmayı seviyorum 😁😁
E46 sahibi olarak bende bir bmw hastasıyımdır çocukluğumdan beri, öyle ki kendisini lamboya ferrariye bile değişmem. Biraz fazla para olsa M3 F80 veya M4 F82 almak isterdim.
Evt ben de BMW hastasıyım. Ama Audi kullanıyorum o da fena değil.
Mercedesi daha çok tercih ederim
Mercedes yaşlı arabası
Belki bende yaşlıyım:D
guzel arba anca hayal
Aynen başımızdakiler sağolsun
yaa farkin da olan var cok ilginc kendi arabiza bile otv kdv varken baska maraka araba almak
dünyada daha güzel şeyler var xd
Olsa ne olur olmasa ne olur canım benim
Bu erkek arabası mini Cooper daha iyi
Bizim bmw bunların yanında eski kalır 😂😂
Ben audi severim
Araba aşkının cinsiyeti olmaz…
Bence Dacia'ya falan aşık ol
En iyisi audi
1. si baya güzelmiş