Müşteri yoğun olur mu? bu markalara talep nasıl? Satış departmanında işe başlayacagım da ondan soruyorun?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hangi galeri de çalışacağına bağlı. Sıfır galeri mi 2. El galeri mı? Bunların hepsi detaydır. Sıfır araç satan galeriler yoğun da olsa yormaz fazla. Hazirlayacagin evrak bellidir. Ya nakittir ya da banka kredili. Ama 2. El satış yapan galeri de ne yapacağın belli olmaz. Elden ödemeli senetli kredili vs. Binbir çeşit işlem ve insanla uğraşırsın. Fakat peugeot ve hyundai, bugün insanların en kolay ulaşabileceği araba sınıfında oldukları için, genel olarak yoğun olacağını düşünüyorum özellikle İstanbul Ankara ve İzmir de... diğer iller de yoğun olsa da farketmez.
Ben sıfır araç grubunda çalışacagım, ama yine se oto galeriler sanki çok yoğun olmuyor, sanki online sipariş ediyor müşteriler
Online sipariş verecek kadar çok bilgi insan yok bu ülke de... tabi calisacagin muhiti bilmiyorum.. icanadolu bölgesi ise zaten çok araba satamazsın. Ancak İstanbul Ankara ve İzmir de bir galeri ise, biraz iş yapar.
Bayrampaşa bölgesi
İş yapabilir. Asgari+pirim ise hiç girme o işe.
Evet 😭😭😭😭😭
Haftanın 6 günü sabah 8 buçuk akşam 7
Hiç gerek yok. Git 8 saat fabrika da calis daha rahat edersin. En azından mesai falan yaparsın asgari ücret üzeri para bari alırsın.
12 saate varıyor nerdeyse çalışma saati o galeri de kendini ezdirme
Birkaç ay çalışıp çıksam olmaz mı? başka bir iş bulunca bırakırım?
Stresini çektiğine değmez bence. Yine sen bilirsin. Kimsenin ekonomik durumunu bilemem. Eğer öyle çok darda bir ekonomik durumun yoksa, seni bu işe zorlayacak kadar sıkıntıda değilsen. Hiç başlama bence. Bu tür işlerden uzak dur. Market, avm, kıyafet mağazası, restoran, kafe vs. Bu tür işler adamı mahveder. Aldığın para nin iki katı çalışırsın çökersin. Dediğim gibi sosyal hakları iyi olan bir fabrikaya girip çalışsan emin ol bu işler den hem daha rahat edersin hem de daha fazla para kazanırsın. Bu benim sana naçizane tavsiyemdir. Mezuniyetini mesleğini bilmeden konuşuyorum. Sadece tavsiye
Ben yüksek lisans mezunuyum işletme, ingilizcem de var, sadece toefl sınavına hazırlancam birkaç aya da sınava girecem, sadece bu sürede boş kalmak istemiyorum
Onlar da çok şaşırdılar neden bu kadar donanımlı bir insan bizke çalışmak istiyor diye 🤣🤣
Ama en azından para için biraz pazarlık yapabilirdin. Neden asgari ücrete tamam dedin. Doğrudur yani yabancı dilin var vs asgari ücreti kabul etmemeliydim
Etmemeliydi
Etmemeliydin. Bir türlü yazamadım 😁
Ya şöyle primle birlikde kazancın asla 12 binden aşağı olmayacak diye söz verdiler🤣
E sen memnunsan bu işe girmekten sorun yok
Tabi güzel de kızsın. Fizik yerinde yüz güzel. Sen hiçbir şey yapmasan da sadece orada dolassan bile verirler sana o parayı 😁
Evet galiba güzellik çok rol oynadı 🤣🤣
Merak ettim yemin ederim 😂
Merak etmeyi bi yana bırak da, ben satış yapa bilcekmiyim acaba 😬
Yahu seni gören direk yanına gelir zaten. Bu arabamızın hız sabitleme özelliği de var Kenan bey diye müşteriye bir cilve yaptın mı o arabayı almadan çıkamaz o galeriden 😁
Senin yaş kaç
Benim yaş 31 ama 21 gösteriyorum😬😬 senin yaş kaç?
Benim de yaş 33 ama 40 gösteriyorum iyi mi 😂😂
Ben şunu anlamıyorum bir insanın araba almaya parası yoksa, ordaki kız güzel diye gelip araba mı alcak🤣🤣
Hayır. Oraya gelen adamın araba almaya parası vardır. Ama, keyfi yetmez almadan gidebilir. Sana düşen, o adamı keyfe getirmek 😁
Saçmalama ya valla yavşayan olursa cevabını yapıştırırım🤣
Ben bugüne kadar bir galeriye gezmeye gittiğimi hatırlamıyorum... neden? Çünkü param yok. Araba almayacaksam neden oraya gideyim? Gidiyorsam yüzde 90 araba alacak param vardır. Karar veremiyorumdur. Karar vermemi sağla ve o arabayı bana sat 😁
Şaka maka bi yana da, ben peugeot 301 modelini çok seviyorum. Sen orada ise başlayınca, düşük kilometreli galeri garantili 2. El peugeot 301 ler varsa. Şartlarını bana söyler misin çok ciddiyim?
Haberleşelim yani.
Of yaa çok zor bi dönem bekliyor yani beni🥹🥹🥹 ayrıca ben resepsiyonistim bir kaç ay sora satışa geçecem, resepsiyonistlik zor mu sence?
Yok ya niye zor olsun. İletişim kurmayı biliyorsan gerisi sadece diksiyon.
Nebilim raporlama hazırlamak arabları öğrenmek falan var işte 🥹 bir de ilk iş günü korkutuyor beni biraz
Araba satmak çok basit bir olay ben hiç yapmadım ama, hangi şartlarda satış yapılacağını bilirim mesela. Kredi vs. Bu yüzden çok basit yapabilirim. Sen de kredi sistemini ödeme türlerini öğrenince (bu basit tarafı).. geriye arabaların özelliklerini bilmek gerekiyor. Onu da kafayı verirsen kısa süre de öğrenirsin ki zaten resepsiyon da katalog olur veya müşteriyle konuşurken bilgisayarda onun sorduğu modeli girince anında bilgiler önüne gelecektir.
Yok yahu. Sen ise başlar başlamaz tecrübeli birisi gibi senden birşeyler beklemezler zaten. İlk bir hafta falan sana başlangıç aşaması bilgiler verirler öğretirler. O yüzden kendini kasma yani.
Evet eğitim olcakmış zaten ayy çok heycanlıyım ya ilk iş tecrübem olcam😁 eğitim falan derken bu yaşa geldik iş tecrübemiz yok😀
Sen ilk defa yapacaksın ve bunu biliyorlar. Sana bu işin öncelikle öğretilmesi gerektiğini biliyorlar. O yüzden varır varmaz şu arabayı sat diye direkt müşteriye seni göndermezler. Ama yanındaki kişiyle gidersin büyük ihtimalle işi bilen kişiyle ondan öğrenirsin yavaş yavaş modelleri özellikleri ve fiyatları. Sonra sen öğrenince kendin bakmaya başlarsın müşteriye.
Olur olur. 50 yaşına gelip hiç çalışmamış sigorta pirimi olmayan insanlar biyorum. Hiçbir zaman geç değil. Kendini eksik hissetme ve moralini bozma. Sen akıllı birisin ve başaracaksın.
Teşekkür ederim moral oldun🥲🙏
Rica ederim. Gerçekleri söyledim. Ama benimle iletisimi koparmamanı istiyorum. İlerleyen dönemlerde, galerideki arabaların satış şartlarıyla ilgili bilgilere ihtiyacım olacak. Senin buna yardımın olacağına inanıyorum 😊
Aaa ola bilir evet iletşimde olalım😬
Krediler hakkında ben sana Eğitim veririm söz veriyorum.
Evet var 😬
O zaman, birbirimizi kaybetmemek adına. Ordan devam edelim mi?
Burdan devam edelim😃
Gerek yok bence. Ben gittim. Sana hayırlı uğurlu olsun yeni işin. Başarılı olacağına inanıyorum gönülden. Hoşcakal.
Çok yoğun ikisi de
Sen gittin m hiç?
Peugeota evet ama ötekinin de öyle olduğunu biliyorum
Satış yapa biliriz o zaman😁
Nasıl yani 😄
Satış danışmanı olcam ben😄
Hee ama araç yok ki piyasada 😂
Neden yok 😀
Özelden yazsana bana bı 🤔