Arabalar Sahip olma hayali kurduğunuz arabanın markası nedir? Reisaga55 Takip Et Yoda Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Sahip olma hayali kurduğunuz arabanın markası nedir?Şöyle hatasız bir kartal slx im olmadı hiç yav #arabalar#iyi#günler#günaydın#reisaga55 Güncellemeler+1 yıl soru çok süper soru seçildi soruyu beğenmeyi unutmayın bu şarkıyı bırakıyom dinlemeyi unutmayın https://youtu.be/5xIvwtFPK3E?t=12 Sahip olma hayali kurduğunuz arabanın markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Hyundai i20 N 2 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Hayalimdeki bu Allah nasip ederse tabi https://www.tuningblog.eu/en/categories/cars-from-az/dodge-charger-restomod-397608/ 1 0 Yorumla
Zlatan_red Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Bmw f30 Msport 2013 model olsun kafi inşallah 1 0 Yorumla
SavageAyl Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Corvette falan istiyodum da artık hayal ötesi oldu, corvette sahibi erkekler dm lütfen sfghsds 1 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl şavrole mi Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Sorunlu marka Yorumla
MasalliaPolatova Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Mercedes EQA 350Mercedes G 63Lamborghini UrusVolvo XC90Porsche CayenneRange Rover Bu arada bari başlığı değiştirseydin be kanka aynısını sormak biraz ama olmuş 😄 1 0 Yorumla
Ali_42 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl https://youtube.com/shorts/QWfZENIQXhg?feature=shareR500 STYLE. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Arabalar konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu makina 1 7 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Çöp sorunlu marka hersey tasarımla bitmiyor iflas etme sebebi sorunlu olduğu için Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Sorunlu olan 3.0 v6 motor bloğu olan. Hellcat srt8 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl O fark etmez dostum artık değer kaybetti eskisi gibi tutulmuyor GM araçları 😃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Tüh yarın gidip alacaktım kotu oldu bu 😂😂 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Alırsan pişman olursun Amerikalılar kendi arabalarını değil de Japon ağırlık neden çünkü Japonlar en dayanıklı arabaları yapıyor Amerikalılar bunu iyi bilir kendi ülkelerin de anavatanın da bile istediği satışı elde edemiyor kendi arabaları 😃 Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Alırsam mı 10.000.000 liralık arabadan bahsediyoruz , farkındasın umarım 🥺 Yorumla 1ACIMASIZBİRİ +1 yıl Abartı kesinlikle o fiyatı hak eden araba değil 😃 Yorumla
Jöh06 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl 500 bin daha olsa son kasa tiguana çevircem arabayı 1 2 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Banka kredi vermiyor mu Yorumla Jöh06 +1 yıl Veriyor ama fırsat kolluyorum Yorumla
Anlbey Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Araba hayali kurmam mantıklı olanı alır binerim ülkemizde araba mevzusu fazla abartılıyor 1 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Arabalar konusunda 302 cevap paylaştı. Ben w124 kullanıyordum değiştirdim şimdi hedef yine w124.. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kararsız olmakla birlikte Mersedes Glb ilgimi çekiyor. Bir taraftan ona o kadar para vereceğime karavan arkası motor daha çekici ve işe yarar geliyor.Paraya bağlı her şey. 0 0 Yorumla
ZEYNPPZM Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Keske tum icerikler sorana ozgu olsa.. 1 1 Yorumla Reisaga55 +1 yıl Ne alaka Yorumla
летящийoрел Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Rolls royce adı üstünde hayall 1 kere binsem yeter 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Araba alacağım da çok kararsızım Leon Passat Bmw 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Hyundai i20 N
Hayalimdeki bu Allah nasip ederse tabi
https://www.tuningblog.eu/en/categories/cars-from-az/dodge-charger-restomod-397608/
Bmw f30 Msport 2013 model olsun kafi inşallah
Corvette falan istiyodum da artık hayal ötesi oldu, corvette sahibi erkekler dm lütfen sfghsds
şavrole mi
Sorunlu marka
Mercedes EQA 350
Mercedes G 63
Lamborghini Urus
Volvo XC90
Porsche Cayenne
Range Rover
Bu arada bari başlığı değiştirseydin be kanka aynısını sormak biraz ama olmuş 😄
R500 STYLE.
Bu makina
Çöp sorunlu marka hersey tasarımla bitmiyor iflas etme sebebi sorunlu olduğu için
Sorunlu olan 3.0 v6 motor bloğu olan. Hellcat srt8
O fark etmez dostum artık değer kaybetti eskisi gibi tutulmuyor GM araçları 😃
Tüh yarın gidip alacaktım kotu oldu bu 😂😂
Alırsan pişman olursun Amerikalılar kendi arabalarını değil de Japon ağırlık neden çünkü Japonlar en dayanıklı arabaları yapıyor Amerikalılar bunu iyi bilir kendi ülkelerin de anavatanın da bile istediği satışı elde edemiyor kendi arabaları 😃
Alırsam mı 10.000.000 liralık arabadan bahsediyoruz , farkındasın umarım 🥺
Abartı kesinlikle o fiyatı hak eden araba değil 😃
Lamborghini Autentica
500 bin daha olsa son kasa tiguana çevircem arabayı
Banka kredi vermiyor mu
Veriyor ama fırsat kolluyorum
Araba hayali kurmam mantıklı olanı alır binerim ülkemizde araba mevzusu fazla abartılıyor
Ben w124 kullanıyordum değiştirdim şimdi hedef yine w124..
Kararsız olmakla birlikte Mersedes Glb ilgimi çekiyor.
Bir taraftan ona o kadar para vereceğime karavan arkası motor daha çekici ve işe yarar geliyor.
Paraya bağlı her şey.
Toyota
Keske tum icerikler sorana ozgu olsa..
Ne alaka
Rolls royce adı üstünde hayall 1 kere binsem yeter
Mini Cooper.. En başından beri. 🪄
Honda Civic 2000 model
Araba alacağım da çok kararsızım Leon Passat Bmw
Audi TT
Minicooper
Volvo xc90
Peugeot 308