Hacı ruhsatta le5-a diyor bence a yeterli olur yine arastırırm polise ve ehliyet alan yere ruhsatı gösteririm de büyük ihtimalle satacam zaten araba alacam 3 teker uzun yola gidiyor ama 1 saat sürüyor araba olsa 15 dakika
Ben 3 teker var plaka yoktu. Polis park halinde başladı motoru aldım plaka çıkarttık bu sefer ehliyet yetmiyor b ehliyet var yetmez dediler Bu sefer doktorlar bilmiyorum ayakta sorun oluştu havaya kalkıp vitesli motor vinemiyorum A1 ehliyet laizm Ama Bşnemşyrlım vitesli motora Biri 50 cc ile a1 alınıyor dedi
Benim 3 teker 125 markalı ama oda 50 cc gibi ama ben onla köylere gidiyorım işimi görüyorum 3 tekere binmem icin lazım a1 ehliyet
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
B sınıfı ehliyeti bunun için kafi reis.
Reis. Temsili beb 125 cc 3 teker kullanacam onun icin gerekli ehliyet
Bildiğim kadarıyla a2 ehliyet gerekli reis.
Hacı ruhsatta le5-a diyor bence a yeterli olur yine arastırırm polise ve ehliyet alan yere ruhsatı gösteririm de büyük ihtimalle satacam zaten araba alacam 3 teker uzun yola gidiyor ama 1 saat sürüyor araba olsa 15 dakika
b ehliyeti de yeterli bunun için, 50 cc sonuçta, debriyajsız ve hafif motor fakat uzun mesafede götürmez bu.
Ben 3 teker var plaka yoktu. Polis park halinde başladı motoru aldım plaka çıkarttık bu sefer ehliyet yetmiyor b ehliyet var yetmez dediler
Bu sefer doktorlar bilmiyorum ayakta sorun oluştu havaya kalkıp vitesli motor vinemiyorum
A1 ehliyet laizm
Ama
Bşnemşyrlım vitesli motora
Biri 50 cc ile a1 alınıyor dedi
Benim 3 teker 125 markalı ama oda 50 cc gibi ama ben onla köylere gidiyorım işimi görüyorum 3 tekere binmem icin lazım a1 ehliyet
Almadım.
Alırız aşko resimdeki motoru da alırız sana 😂
Ben motor sevmiyorum, ne sevdiğimi biliyorsun. 😁
Ona para yetmiiii 😂