dış görünüş olarak güzel ama çok da güven verdiğini söyleyemem. video aşağıda

Evet, çok iyi duruyor.
Hayır, dış görünüşünü beğenmedim.
Kararsızım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
dış görünüş olarak güzel ama çok da güven verdiğini söyleyemem. video aşağıda

5 yıl sonra çok daha iyi olacak şimdi de beğeniyorum ama soru işaretleri var elbette haklı olarak ben 5 yıl veriyorum çok daha güzel yorumlarla üretileceğine inanıyorum.
Tasarımı yabancıdan al parçaları çinden al gel burada birleştir. Bana bu mantık araba için yetersiz geliyor. Ek olarak aracı almakta bitmiyor özelliklerini kullanabilmek için bitcoin ile ödeme yapıp özellik açtıracaz. Buda saçma. Neden herşeyi açık bir daha para vermeyeceğim araba dururken togg alayım ki.
Haklısın dostum... Bu halka bu araba fazla... Domalıp, kendimizi syktirmek varken ne gerek var böyle şeylere.. Karalayalım, çamur atalım batsın gitsin... Zaten Atatürk bu ülkeyi, gavur bu halkı syksin diye kurdu..
Birader sen ne saçmalıyorsun. Seçimden sonra unutulup gidecek bir arabayı nasıl savunursun. Araba senin markan mı hayır amerikadaki avrupadaki gibi ucuza mı alacaksın hayır sadece bakıp dururken bu saçmalıklar neden
Şu yazdıklarını okuyunca nasıl bir dünyada hangi mantıkla yaşadığını düşünemiyorum... Nasıl böyle boş beyinlere sahip oldunuz... Nasıl böyle cahil kaldınız.. Hayatında bir kez hangi ülke otomobil teknolojisini nasıl geliştirmiş diye baktın mı? Hayatında bir tane tarih kitabından 2 sayfa okudun mu? TOGG kimin, kim yaptırıyor, devlet bunun neresinde diye baktın mı? TOGG da kullanılan tekonolojiden haberin var mı?
Kendinizi, beyninizi sosyal medyanın mahalle karılarına nasıl böyle ucuza sattınız?
Ben Allah'a şükür senin gibi fake hesapla insanlara küfür hakaret kin nefret öfke ile yaklaşıyorum. Togg fabrikasını etkinliklerini gezmiş gazeteciler bile yazdığımı söylüyorken az araştır ve akp fanı olmaktan artık vazgeç.
Söz konusu kimin fake olduğu değil.. ne yazdığı... Sana değil.. Senin gibi düşünenlerin düştüğü zavallı durum karşısında bu ülkenin geleceğine üzülüyorum. Yazık yazık çok yazık... Bir tarafta bir şeyler yapmaya çabalayan insanlar, öbür tarafta onlara bok atmaya çalışan zavallılar...
Bir şey yapan devlet o ülkenin 1 aylık maaşıyla halkına araba satar. 1.5 milyona değil. Neyse seni engellemek en güzeli
Arabalar seri üretim değil miydi neden depoda her renkten araba var zaten 4-5 renk araba var renk renk seri üretimden gelmesi ve her rengin aynı yerde olması gerek miyor mu birde satış ne zaman basliycakmi daha nedense fiyatını bile açıklamadilar sanırım garip garip işler
Güzel; ama çok pahalı. Üstelik en büyük sıkıntım, engelli bireylerin kullanabileceği KW sınırlaması hakkında herhangi bir bilgim yok. Bu yüzden kullanmaya hiç niyetim yok.
Cevap
34Cevap
Hayır beğenmedim
Güven vermediğini neye göre yazıyorsun? Teknik detayları Mercedesten bile daha yüksek olan araçtan bahsediyorsun.. Amacın çamur atmak mı? Tabi sen de haklısın... Sırt üstü yatıp, hayat kadını gibi kendimizi sykitrmek varken ne gerek var çalışmaya, düşünmeye... Zaten Atatürk yaptı denilen o Ereğli, İskenderun Demir Çelik Fabrikalarını, Şeker Fabrikalarını, Ruslar kurmamışmıydı.. Rus malı sayılır.. Ruslara geri verelim.. gelsin bizi Ruslar syksin... Bu zihniyet ancak böyle mutlu olur...
Hayırdır baban mı kurdu yoksa fabrikayı ne bu afra tafra? Nasıl bir şuursuzsun ki çıkıp 100 yıldan fazla bir süredir otomobil ve motor üreten Mercedes ile ne idüğü belirsiz kimin ürettiği belli olmayan toplama bir markayı kıyaslıyorsun? Kağıt üstünde şöyle uçacak böyle kaçacak demek kolay sen daha aracı sahada gördün mü hayır ne bu kesinlik? Güven vermiyor demekte haklı adam çünkü ortada bir veri yok artık kime nasıl saldıracağınızı şaşırdınız.
@_MelisYıldız_ Beyni olmayan bir şuursuz aracın açıklanan teknik detaylarına bakmadan, perde arkasında nasıl bir destek aldığını bilmeden yazmış işte... Haklsın, sosyal medyanın mahalle karıları dediğin gibi dedikodu yaptı... Ama Elon Musk Türkiye'de neler yaptı hiç sorgulamadı.
fabrika da bir tane makina yokmuş. sadece binası ve italyada yaptırılan 8-10 araç varmış. ben görüp söyleyenlerin yalancısıyım... önce fabrikayı ve özellikle üretim bandlarını resimleyinde görelim... kafamızda soru işaretleri oluştu... hatta gelip gezmemize izin verin...
Yani turkiye piyasasinda artik butun markalar elektrikli arabayi eskittiler neredeyse , e buda aynisi olacak, yerli milli olsa gurur verirde degil. 4 senedir soylenti var hala piyasaya surulmedi , surulse dahi Şu an ki fiyati 1.5 milyon nerden baksan vasat bi durum
dış görünüşü cidden mğkemmel duruyor. olaya tarafsız bakacak olursak Türkiye de en çok satan Q7 den sonra togg da çok tutulacak bence
Şimdi gidip 1.5 milyon TL ye bu arabayi mi alicaz yani... Okadar paraya gider Mercedes alırım Volvo alırım...
Togg güzel araba 🇹🇷⭐ ama ah bi fiyatlar da güzel olsa Türkiye de ekonomi berbat olduğu sürece ne yenilik gelirse gelsin boş anlamsız
Fena durmuyor gibi fotograflardan bir sey anlasilmiyor normal gormem gerekiyor ona gore kotu iyi diyebilirim ancak görünüşüne
bakalım daha trafiğe çıkmadan bişey söylemek zor
Valla alamıcağımız için çokta ilgimi çekmiyor
İçi boş palavradan ibaret seçim propagandası yapılacaktı ellerinde patladı
Toogu beğeniyormuyum 🙂
Yerli otomobil diyoruz fiyati 1.5 milyondan bahsediliyor yerli otomobilimizi ürettik diye övünürüz de tamam da bu fiyata marka alırım beğensem ne olur alırmıyım tabiki almam
Dış tasarım olarak modern duruyor ama sürüş keyfi ve konforu nasıl olur bilemem.
Volkswagen bile 100 yıl önce daha kaliteli hizmet sunuyordu.
Araç abartıdan ibaret param olsa dahi almam.
Dış tasarımı beğenmedim iç tasarımda çok göz yoruyor. Teknolojiyi ağzıma kadar sokmuşlar
Beğenmiyorum çünkü işçi Türk vatandaşlarının binebileceği bir araç değil.
Ben kim togg'u begenmemek kim? O beni beğenmiyordur
Bir gemlikli olarak begeniyorum yolda test suruslerine denk geliyoruz
Ne beğeniyorum ne beğenmiyorum zaten bizim gibi insanlara aldırmazlar yasak
Tasarım harika ama içini sevmedim bide pahalı olacağı için yine zenginler biner bizler değil hayal otesi
Güzel hayırlısı olsun
Milli markamız sonuçta beğenmene gibi bir lüksümüz yok
Klasik suv işte, zaten orta gelir kesime hitap eden bir araç değil
Araba duruş olarak çok hoş
Burası depo. Nerede üretim bandı
Alacagum oni binecegum
Ben güvenmiyorum almam
Gayet iyi önceden hiç yoktu
Görünüşü güzel adini da seviyorum
lale kırmızısı alacam ben
tasarımı güzel de kalitesini bilmiyorum
Araçlar İtalya da üretilmiyormu?