AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
hayır vermezdim
Puhahaha bu ne lan? Plastik oyuncak. Ben şimdi Türkiye'deki aracımı saticam. Yurtdışından Mustang getiricem :) 190.000 TL ye ;) benim Fiat Bravo da 320.000 yapıyor. 130.000 de karda olacağım. Zaten 2 yıl binme hakkım var.
2 yıl sonra nolcak
2 yıl sonra aracı çıkarırım. Başka araba alırım sürekli yurtdışına çıkıyorum zaten. Türkiye ye yabancı araç sokma hakkım var. 2 yılda bir model yulseltirim
Güzel fikirmiş
Bise sorcam abi yurt dışından araba getirmek için beli bir süre yurt dışında kalma sartı yokmu
Aynen gerekiyor. Zaten sürekli dışarıdayim. 1 yıl içinde 185 gün kalman gerekiyor. Zaten 250 gün doldu bile. 3 ay sonra da geliyorum. Türkiye de 4 ay kalıyorum. Boşuna MTV ödüyorum. Muayene uğraşıyorum
Ara sokaklarda kullanılabilen bir araba yalnız bunlar için ayrı bir yol gerekli, e-5'te kullanamazsın pestil gibi ezerler adamı
Hans 120 küsür birime Black Edition Nissan GTR alabiliyorken, Hasanın aynı birimlere akülü araba alabiliyor olması çok acı...
Ne zaman dur diyecekler bunlara piyasa yı ele geciriyorlar her şeyi marketlerde mı alıcaz yuh yani!!!
Ahahhaha dün e sınava girdim 90 aldım gelecek ayda direksiyon sınavına girecem 😅tam bana göre bir araba
O parayı 120ye böler, ilk yarı 1,5 üst ya da KG VAR'dan 120 kupon yapar çok daha karlı çıkarım :D
Bunın 2 kapalısı 2. Elleri 150-200 bin bu tek kapı 120 bilmiyorum benzinli 2016 model var 4 kapı o daha mantıklı
Geçen sene 300 bine sıfır mercedes vardı. Bu arabanın ederi maksimum 2 3 bin ciddiyim oda markete giderken felan kullanmak için.
Bütçe dostu 120 kağıt ha vay be ey gidi günler zamanında 2015 re honda civic'i 80 k ya almıştık şimdi şu minnacık aeaba 120 kağıt ciddwn yakılır buna
Şehir içi için güzel ama ya 😃 bi yere giderken falan
Üstü açılabiliyor 45km/h hıza kadar çıkıyor 63km tek şarjla gidiyor. Daha ne istiyorsunuz 😂😂
Milletin aklıyla dalga geçiyorlar...2. el yolda seni bırakmayacak araba al daha iyi..
Valla tam bana lazım olan araba 😄 tüm işlerim 1 kmlik çember aralığında bununla her yere giderim
Arabanın fiyatına mi üzüleyim yoksa zamanında güzelim arabamı 150 bin tl sattım ona mı bilmiyorum
Bunu alacağima avm de gorduğüm 4000 tl'lik (3.999) akülü çocuk arabasini alirim oh mis gibi
Oyuncak mı bu araba ya ahahahah araba demeye dilim varmiyor 😅😅
Pantolon cebine haksızlık yapmayın o en azından bütün herşeyi alıyor içine peki bu iki kişi zor sığar üstüne üstlük trafikte farkedilmez kim vurduya gideriz Allah muhafaza 😄
cok parasi olan zevkine verirr 5 pare rtm3z bu arabaya
Bildiğim bir araç. Minicik. İçinde olmak asla güven vermez. Ben almam…
Emekliler için uygun ama otobana çıkamaz bu 😂
Çok değil 2018 de filan 100 bine audi mercedes alınıyordu vay be
Akülü arabanın bir tık üstü 😅 o parayı vermem tabi, gider motor alırım daha iyi
bütçe dostu ama 120 bin TL... Avrupa'da 120 bin birim paraya millet son model Porsche çekiyor altına birde bize bak utanmasalar araba diye bisiklet satacaklar
Paket servis için almak istiyoruz aslında ama o fiyat ne ya..
Paket servis yapan işletmeler kullanıyor. gayet ideal. bizler için oyuncak lakin. benim karpuzun yarısı dışarda kalır bu arabacık ta.
kaportası dahi pilastik olana bu parayı vermek doğru değil hem km yok bunlarda millet bilmiyor trafiğe çıkamaz bu araçlar
O kadar küçük ki satın alan kucaklayıp götürür eve dkfmfk
Ya daha bugün gördüm yolda asırı tatlı ehliyetim olsaydı kesin alırdım
Bide ehliyetmi istiyorlad bu miniği sürmeye😅
@Gölgejkl isterler 😂😂😂
Bu ne la Tır çarpsa cesedimizi bulamazlar
dgfjhdfklhfldhş aynen
Jsksjjdkdjd
Bdfgdgd
Ben psikolog gelmesini bekliyorum gelirse haber edin
Bu iyiydi😂
Geldim ben psikologum
Ya broşürü gorunce şok oldum... gercek mi bu
Tekerlekli tabut bu. Trafikte yalan ederler bunu
İhtiyacı olan için iyi fiyat
Boş şeylere para vermem
Yanından kuş uçsa savurur bunu yahu
Bisiklet tercihimdir.
Ben almam sigamam ki buna 😂 klostrofobim tutar
Gayet iyi ben alırdım.
Cidden iyi ama menzili kısa veya çok az kişi alıyordur. Keşke biraz daha büyük elektrikli araç satsalar.
@Behavaha büyük var da pahalı. Bu işe gitmek icin iyi
Ben aile aracı gibi olsa diye düşündüğümden sanırım 😅. Işe gitmek için iyi çevre dostu bur de ama buraz pahalı sanki?
@Behavaha ucuz bi şey kalmadı.
maalesef öyle...
Vallaha hayatta olmaz
sıparısın verdım gelıyor :D
Oyuncak gibi😄🤣
O paraya bir tane temiz tofaş alırım
Ne olduğu belli değil. Vermem
Dalga geçmeye de başladılar artık
Uejdjwkdjs bu ne yahu cok komik
Bisiklet almak daha mantıklı ona göre.
şu an onu bile alamıyorum :(
Türkiyede alınacak max araç