Her iki arabamızda var. Babamın Clio Symbol'ündeki yaklaşık 9 yıllık ve kendimiz taktırdık. Polo arabamın LPG tankının geçmişi hakkında herhangi bir bilgim yok. 3,5 aya yakındır bende zaten.
Clio Symbol'ün dağ yollarındaki çekişi çok zayıf. 5 kişi binsen hızı 35'in üzerine çıkamıyor. Polo'nun henüz dağ yollarında test sürüşü yapılmadı. Normal yollarda Polo daha atik. Kışın hele çok soğuklarda Clio'nun hızı 80'de takılı kalıyor, Polo 110'u rahat görüyor.
Evet benziyor kia ve hyundai arabaları hep aynı parçalardan üreriliyor ikiside kore arabası 😂 1.6 gtx en full donanımı klima 4 cam otomatik elektrikli ayna var
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Her iki arabamızda var. Babamın Clio Symbol'ündeki yaklaşık 9 yıllık ve kendimiz taktırdık. Polo arabamın LPG tankının geçmişi hakkında herhangi bir bilgim yok. 3,5 aya yakındır bende zaten.
Renault Clio Symbol'deki LPG tankının markası Gasİtaly, Volkswagen Polo'daki LPG tankının markası Atiker.
Hmm peki ikisinin LPG uyumu çekişi nasıl
Clio Symbol'ün dağ yollarındaki çekişi çok zayıf. 5 kişi binsen hızı 35'in üzerine çıkamıyor. Polo'nun henüz dağ yollarında test sürüşü yapılmadı. Normal yollarda Polo daha atik. Kışın hele çok soğuklarda Clio'nun hızı 80'de takılı kalıyor, Polo 110'u rahat görüyor.
Aracım yok maalesef
Aldığımda vardı, şu ekonomi de özellikle tercih ettim
Markası ne
Tüpün mü arabanın mı 😂
İkisi de 😅
Tüpün atiker olması lazım araba da kia sephia 😂
Kia sephia nasıl konforu yol tutuş
Kaç yıldır kullanıyorsun
Brodwaydan sonra mercedes gibi geldi 😂 yol tutuşu baya iyi segmentine göre
Biraz Hyundai Accent yumurta kasa ya benziyor tipi sanki 😅 kaç motor ve donanım
Evet benziyor kia ve hyundai arabaları hep aynı parçalardan üreriliyor ikiside kore arabası 😂 1.6 gtx en full donanımı klima 4 cam otomatik elektrikli ayna var
Dizel benim arabam, eski arabamda vardi cok memnundum, toyota ve hundaiyde atiker kullandim cok memnundum
Ferrari 360 Modena alayım taktırcam tüp
arabam yok ki arabam olsa
Bmw 320i'ye lpg taksam, arabayı geri isterler herhalde :D
Hayır.