📍Usta şoför park yerinden öyle bir çıktı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı. pic.twitter.com/W19Z9nsFlm
— Dijital Gaste (@dijitalgastecom) March 6, 2023
videoyu izleyin. baya iyi :D
📍Usta şoför park yerinden öyle bir çıktı ki izleyenlerin ağzı açık kaldı. pic.twitter.com/W19Z9nsFlm
— Dijital Gaste (@dijitalgastecom) March 6, 2023
videoyu izleyin. baya iyi :D
Çok zor değil bu en fazla belki bir manevra fazla yaparım. Bir gün araç Megan yani uzun araç küçücük bir şey değil, öyle bir park halinde ki önde minibüs sıfır yanaşmış, arkada da çok az mesafe var bir zayıf kişi geçecek kadar ve lüks bir araç var arkada, benim de hem acelem var hemde o arabayı oradan almam lazım. Sıfır sorunsuz o aracı oradan nasıl çıkardım hala inanamıyorum. İyi şoför olduğunu söyleyen birine anlatmıştım o bile demişti ki ben buna cesaret edemezdim, çünkü arkada Audi araç var bir sürterse al başına iş, ön tarafta da adam minibüsü sıfır çekmiş hiç pay yok ama çıkardım işte bir şekilde... Yani kendine güvenmekle ilgili bence bu...
Adam 2 manevrada çıkmış. Bana kalsa 5'ten aşağı manevra yapmadan çıkamam. Kullanmakta olduğum arabam ile park halindeki araçlar arasındaki model farkı beni zorluyor.
Cevap
13Cevap
Ben kibirli biri değilimdir ama o konuda kendime güveniyorum yani parkta olsun sürüşte olsun ama şunu da eklemem lazım gerçekten alışkanlık meselesi ne kadar bir arabayı çok kullanırsan o kadar uzmanlaşıyorsun tabi istekliysen merakın yoksa her arabayı 80'e sabitler öyle gidersin.
Hani video hani link hani araba? Bi ben mi görmüyorum gerçekten? Aman Allah'ım link körü oldum sanırım linkleri görmüyorum doktor yine görebilecek miyim?
Telin android mi
Evet
ne var oradan çıkmakta ya trafikte aktif tecrübeli her otomobil kullanıcısı rahat çıkar oradan
Ehliyetim yok, bilmiyorum o yüzden.
Bunların bu şekilde park edilmesine kim izin vermiş acaba?
Android uyumlu bir gönderim olmamış sanırım, video görünmüyor
1 saatimi alırdı sanırım 😅 kan ter içinde kalırdım kesin
Çıkabilirim, belki bir-iki manevra fazladan yaparım arkayı kurtarmak için.
İki hamlede çıkmış hem de, ben sanmıyorum yani çıksam bile bayağı bi uğraşırım 🙄🤭
Kendimi övmüş gibi olmasın ama iyi araba kullanırım
Aracım geçeceği ve döneceği kadar alan olsun çıkamayacağım yer yoktur
Çıkarım ama mesele sensörlerle çıkmak değil. Asıl ustalık sensör olmadan çıkmak. Büyük ihtimalle modelli araç sensörler vardır.
Var servis çekiyorum İstanbul trafiğinde !
Video görünmüyor bende
O konuda oldukça beceriksizim :/
Arabam yok bilemiyorum
araba sürmek sanattır
Video yok
Ben video görmıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?