Ehliyeti aldıktan sonra trafiğe çıkma güveni nasıl kazanırım?

Aralıkta ehliyetimi aldım. O zamandan beri birkac kez kendi arabamizla kısa mesafede suruşler yaptim. Tabi o sirada babam yanimdaydi. Malum babaların geneliyle araba kullanmak cok kolay degil. Arabayı dogru kullanmama ragmen onun dedigi sekilde kullanmayinca çok cabuk sinirleniyor ve beni strese sokuyor. Aslında ehliyetimi yeni almama ragmen arabayi gayet iyi kullaniyorum. Reflekslerim gayet iyi. Hocam ve sinavdaki komisyon da bunu soylemisti. Ama iste yanimda beni strese sokan biri olunca daha kötü oluyor. Amcamla bir kez süruş yaptik bayagi bir dolandik bulundugumuz semti ve amcam şasirdi, seni calistirmama gerek yok ki gayet iyi suruyosun dedi. Hocam bana ehliyeti almadan onceki son derslerde "sen şu an bu cevrede tek basina arabayi kullanabilecek kadar iyi suruyosun" demisti. Annem ehliyetini 2014te aldi ama arabamiz olmadigi icin hic sürus yapamadi. Gecen seneden beri babam ara ara alistirdi onu. Babam annemin de bazen ufak hatalarinda stresleniyor hemen. E biz stres yaptikca da hata yapiyoruz. Geçen annemle kisa mesafe bir yere gidecektik. Annem birden babamdan arabanin anahtarini istedi. Babam da verdi. Ve beraber gittik. Ve annem 0 hata sürüş sergiledi. Normalde babam ona park etmeyi ogretmemesine ragmen iki aracin arasina da tek hamlede girebildi. Stres faktörü gercekten cok onemli yani.

Şimdi sorum şu her pratikte stres ortami olustugu için tereddutte kaliyorum arabayi kullanma konusunda. Sizce ben de annemin yaptigi gibi babamdan anahtari isteyip kisa mesafede suruş yapmali miyim. Ben kendime cidden guveniyorum çünkü
Ehliyeti aldıktan sonra trafiğe çıkma güveni nasıl kazanırım?