Arabalar Ehliyetiniz var mı, araba kullanma konusunda başarılı mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep Ehliyet almayı ve araba kullanmayı istedim ama bariz bir yeteneksizlik abidesiyim ben maalesef ki. Güncellemeler+1 yıl gnnc Ehliyetiniz var mı, araba kullanma konusunda başarılı mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
onur26vw Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Arabalar konusunda 15,6b cevap paylaştı. Ehliyetim var, bu ayın 24'ünde 11. senem olacak. 0 0 Yorumla
burcu01244 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 40% +1 yıl Evet var benim kuzenim 3 defada aldigina gore sende hayli hayli alırsın çok kolay aslında ogrendikten sonra. 0 0 Yorumla
ғᴀꜱᴀғɪꜱᴏ_ʙᴜɴʟᴀʀ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Durumlarım elvermiyor ne ehliyete ne bir araç sahibi olmaya. 0 0 Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl ehliyetim var iyi araba kullanırm hiç kazam yok 0 0 Yorumla
İsimsizakc Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2 defa ehliyet aldim hem araba hem motor ben aldıysam sen hayli hayli alırsın 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Arabalar konusunda 467 cevap paylaştı. Evet baya iyiyim o konuda 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ehliyetim var, bu ayın 24'ünde 11. senem olacak.
Evet var benim kuzenim 3 defada aldigina gore sende hayli hayli alırsın çok kolay aslında ogrendikten sonra.
Durumlarım elvermiyor ne ehliyete ne bir araç sahibi olmaya.
ehliyetim var iyi araba kullanırm hiç kazam yok
2 defa ehliyet aldim hem araba hem motor ben aldıysam sen hayli hayli alırsın
Doğuştan öğrenmedik sür sürekli
Evet baya iyiyim o konuda
Kendimi sürmeyi öğreneyim ben önce
Var evet
Porfeckt 😂
Ehkiyetim var
Ben sana ögretiridim ama bil bakalım ne eksik
Evet
ehhh
Evet var