Bence 5 tane var;
Ferrari 250 gto
Mercedes 300sl
Maserati biturbo veya ghibli
Lamborghini countach
1967 pontiac gto veya plymouth gtx
Ama en karizma duranı 250 gto dur. 70 milyon dolarlık fiyatıyla da tabi etkisi var:)
Bence 5 tane var;
Ferrari 250 gto
Mercedes 300sl
Maserati biturbo veya ghibli
Lamborghini countach
1967 pontiac gto veya plymouth gtx
Ama en karizma duranı 250 gto dur. 70 milyon dolarlık fiyatıyla da tabi etkisi var:)
Hyundai i20 N, Ford Mustang, Chevrolet Suburban, Audi RS6, Mercedes S500 (W222). Listeden sadece Hyundai'yi kullanma şansım var. İşitme engelliyim ve engelli ehliyetim nedeniyle, 2.0 lt ve üzeri büyük motorlu araç kullanmam yasak. Liste dışındakiler size dandik geleceğinden yazmak istemedim. İstiyorsanız yaz deyin, yazarım.
Cevap
3Cevap
Honda civic Si
Bmw M5 E39 ya da 540i
Mazda RX8
Nissan GTR
E39 u tek geçerim rx8 hariç gerisini sevmiyom
Datsun 240z pandem bodykit
250 gto e type ve 240z biraz benziyor zaten ama dediginiz de mükemmel yanlız bodykit olayına karşıyım ben klasik arabalar biraz sleeper tarzi olmalı bence tabii 369 boss veya eleanor mustang tarzi arabalar hariç
Bak hachi roku dedin gene yaktın beni... supra dan daha çok seviyorum o lanet arabayi be xd bir de delorean hastasıyım
Bi keresinde hurdalikta ford fairlane a denk gelmiştim oturup basında ağlamıştım be... aklima neden bilmem o geldi bi anda
Kutahyaya gidiyorum ben mk vay anasini be
Kadife kırmızı doğan cms40 jantlı airde olcak
😎
Dodge challanger :)
Eskisi mi yenisi mi
ikisi de çok iyi
Bence de. Hele eski olan... yenilerde de srt demon hellcat favori amerikan arabamdır ama şimdi ondan geriye küçükken aldığımız üstüne basınca ses çıkaran oyuncaklar gibi sesi olan bir temizlik robotu kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?