1 ay
Düğün yapmak için arabanızı satar mısınız?

Hiç birikimim olmamış olsaydı, arabamı kesinlikle satardım. Düğün değil, ev eşyası, nikah gibi masrafları karşılamak için satardım. Evimin kredisini ödemekte olduğumdan dolayı, banka ikinci kredi açmıyor. Aksine ev almamış olsaydım, işim 5 kat daha zordu. Evlendikten sonra modelli değil, 35 yaşından büyük ve eski bir arabam olurdu. İyi ki ev aldım, iyi ki birikim yapıyorum.
hayır aracımı satmazdım tabi ki. zaten düğün gibi konular bana çok saçma geliyor. zaten şu an evlenebileceğimi sanmıyorum ama bir gün evlenirsem kesinlikle aracımı satmayı düşünmüyorum hiç bir şekilde. tabi şu an aracım da yok ama oda olursa ve evlenebilirsem düğün yapmayı düşünmüyorum hiç bir şekilde
Gerek yok bu kadar masrafa. Ekonomik bir düğün de yapılabilir. Her iki taraf da birbirine yardımcı olursa, maksat sevenleri kavuşturmak ise fedakarlık yapılır. Amma maksat başka şeyler ise sürekli bir engel bir masraf çıkarılır. Buradan durumu anlayabilirsiniz...
Bana kalırsa düğün yapmak istemem düğün bana göre gereksiz geliyor ama sevdiğim kız istese mecbur satabilirim ama bana kalsa asla 😅 en güzel evlilik sade nikah dir eğlenceye gelirsek eğlence normal zaman da yapılabilir
Cevap
44Cevap
Düğün bir kez oluyor ve bitiyor. Ama araba her zaman lazım. Bu zamanda araba almak zor. Daha doğrusu satılan bi malı tekrar almak imkansız derecede zorlaşıyor.
Aşırı israf araba satılmamalı belki banka kredisi Allah faiz yiyenleri kıyamet günü Şeytan-ın çarptığı gibi kaldırır ayetini göz ardı edin
Düğün nedir ki mis gibi araba varken? Olur şey değil bence. Nikâh ve balayı tatilinden ötesi yok ya, dünya tatlısı.
Ben birsey satarak iş yapmam mecbur kalmadıkça evlilikte mecburi değil yani cevabim hayır
Hayır satmam zaten düğün de yapmayacağım bir nikah kıy bitti gitti daha iyi bence 😄
Bilmiyorum ki Arabam olsa satardım herhalde ama yok ki
Düğün yapmak dünyanın en gereksiz şeylerinden biri.
Yok yaa arabaya binip nikah salonuna girip çıkarız o arabaylada gezer tatil yaparuğ
Gerekirse yerine daha çok sevdiğini alacaksin
G noktasida tam yerli yerinde duruyor 😂
Yok satmam asla araba benim herseyimdir,
Asla satmam aş evimiyim ben. Aç köpekler karınlarını başka yerde doyursun
Satmam. Neden düğün yapayım ki sade bir nikâh varken. Gösterişi sevmem.
Düğüne verilecek parayla gezilir daha iyi.
Gerek yok ama bizim adetlere göre gidersek 3 araba parası gider 🤣🤣🤣
😂😂😅
Satmam ama belki düğünden sonra alabilecek maddi durumumuz varsa olabilir sonuçta yuva kurmak için
satmam tabi ki arabam da yok ama olmayan arabamı da satmam :D
Arabayı satınca düğün masraflarını karşılayacak boş işler bunlar
Satarım belki arabayı pek kullanmıyorum zaten
Şaka yapıyorsun
Tabi ki şaka yapıyorum 😂 bir şey yapmak için mal satmaya karşıyım ben 🤔
Eheheh nasılda anladım😂
Harbi kızıl nasıl anladın?
Erkeklerin ilk aşkı arabasıdır😄
Yok yok ben de o durum sıfır. Araba sadece ulaşım aracı benim için. Öyle bakım yapıp yıkayayım sevip koklayayım olayları bende hiç yok 🥺
Sen arabanı sevmiyorsun yökan bana ver🥹
Al senin olsun kızıl 😂 ben genel olarak araba sevmiyorum. Daha dogrusu trafik sevmiyorum.
İstanbul’da en güzel ulasım aracı toplu tasıma
tenk yu sjkf
En temizi cidden yaşlılar olmasa ☹
Yaşlılar mı 🤔 kulaklık takınca yok oluyorlar 😂
Tıklım tıklım oluyor ya :((((
Orası öyle ama trafıkte sinir hastası olmaktan iyidir be kızıl.
İst trafiğini düşünemiyorum o yüzden sana hak veriyorum yökan🤓
Düşünme düşünme 15 dakikalık yolu 1 saatte alıyorsun falan 😂
Arabayı birakip yürümecee😂
Arkadaşlar akbili olan var mı? Ya da şuradan 1 kişi uzatır mısın 😂
Üstü benim 😝
Bak ya hemen çöktü para üstüne 😂😂
😂😂😂
Düğüne karsiyim cok boş bir gelenek
Güzel soru evlenmem bende tek aşkım arabam 🥰
Evlenmem gerekirse hiç gerek yok 😒
En İyi Cevap