7 diyorum. Restore edilmiş klasikler ile yeni modelli, lüks araçlara yaklaşamama takıntım nedeniyle doğru düzgün park edemiyorum. Bir de sağ ön köşeyi iyi ayarlayamadığımdan dolayı, ikide bir manevra yapmak zorunda kalıyorum. 50 cm'lik boşluğu bile araba değdi sanıp, geri manevra yapmak durumunda kalıyorum. Aynı şey garaja girip çıkarken de geçerli. Bundan dolayı kaç kere arabayı duvara veya kapıya vurmaya ramak kalıyorum.
Ana Sayfa > Arabalar > Sorular > Araba park etme konusunda ne kadar başarılısınız? Kendinize park başarısı konusunda 1-10 arası puan verirseniz bu kaç olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
7 diyorum. Restore edilmiş klasikler ile yeni modelli, lüks araçlara yaklaşamama takıntım nedeniyle doğru düzgün park edemiyorum. Bir de sağ ön köşeyi iyi ayarlayamadığımdan dolayı, ikide bir manevra yapmak zorunda kalıyorum. 50 cm'lik boşluğu bile araba değdi sanıp, geri manevra yapmak durumunda kalıyorum. Aynı şey garaja girip çıkarken de geçerli. Bundan dolayı kaç kere arabayı duvara veya kapıya vurmaya ramak kalıyorum.
31 yıllık ehliyetim ve 1 milyon km’den fazla direksiyon tecrübemle bu konuda h mütevazı olmayacağım. Çok iyiyim.
şu an için araç kullanmıyorum yani kullanmadım hiç o yüzden 0
1 denemeye çalıştım olmadı
Nasip olmadı sürmek :d
10 üzerinden 9 verebilirim gayet iyiyimdir.
10 tabiki
9 veriyorum
9-10
9 olur
Harikayımdır.