Güncellemeler
+1 yıl
2.0 Tdi arabadan anlayan kimse yok mu ya?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genel olarak iyi araba ama daha yenilerine bakarsan o kadar az problemle karşılaşırsın eski model alıp sürekli servis, sanayi için bir dünya para harcıycağina daha yeni bir a4 alıp daha sorunsuz devam edebilirsin
6-7 aylık lazım
Porsche ve BMW 'im var zaten
6-7 aylık da olsa tabi kullanıma bağlı olarak en geç ilk 1 ayda problem görmeye başlama ihtimalin var daha yeni bir modeline bakabilirsin en azından 2017,2018
Malasef elimde şu an 2017-2018 model alıcak kadar nakit para yok biraz durumum kötü bu ara ve Ankara'da ofise içinde baya masrafım çıkıcak beni 6 ay idare etmesi yeterli olmadı sanayilik ederse beni Ankara'da ofisde yatan S kasa var arkadaşımın onu ödünç alıp lullanırım dediğim gibi bütcem okadar geniş değil malasef :(
2015-2016 olue mu bazen acil satmak için ucuza bırakanlar var onları takip edersen iyi bir şey yakalayabilirsin
Malasef araba için şu an maks 800k ayırabilirim
Pfisin masrafı çok sekreterdir v. s bana ankaradaki ofis ilave masraf açıcak baya
Kiralık bakabilirsin aslında 5 binden başlıyor aylık modele göre değişiyor
Yahu kiralık istemiyorum ablacım param bu kadar üst model alıcak param yok anla ben araba kiralamam arabalara karşı kabayım yanarsa bile benim arabam olarak yansın kira olarak değil
Hem 6-7 ayda motoru İnecek değil ya :D
748 bine A3 2015 model
715 bine A3 2016 model
Ya a3 araba değil
A4 bile araba değil ama mecburum
Alıcaksan a6 alıcaksında dediğim gibi okadar param yok
Bu işler bir de öyle olmuyor eski diye kötü diye bir şey yok bende 2006 Bmw x5m var piyasa değeri 800k 10 numarada araba
Bmw baktın mı hiç teneke ama idare eder 6-7 ay
Ben bmw sempatizanıyım bmwye sataşma :D nasıl teneke ki 2006 sı 2014 audi fiyatına dmndmdkdmdkjd
Ben 60 kasa m5 i satıp aynı fiyata Porsche aldım kdkdkkdkdkdkd
depo kapağı sürekli bozuliyormus bunlarda. kendi kendine kitliyormuş
Başka bildiğin bir sorunu var mı aga?
birde fazla orasıyla burasıyla oynanmamış hor kullanılmamış bakımlsrı zamaninda yaptirilmişsa alabilirsin. uzun mütted seni götürecektir. ve almadan önce mutlaka şanzımanını motorunu kontrol ettir. otomatik vites arıza yaptığı zaman büÿük masraf çıkarabilir. ki sorun çikacağını zannetmiyorum. bu arabaları genelde 30 40 yaş aralığı kullanıyor. 18 lik bebe arabası olmadı bunlar hiçbir zaman
6 -7 ay kullanıp satıcam ankaradan gidince
şu an BMW X5M var bende ben suv seviyorum normalde öyle yaşlı arabalarıyla takılırım :)
18 lik bebe ne kullanır peki?)) Mdkdkodkd
önceden 1.4 civic lerin anası ağlamıştı
caddelerde cok drift attılar o yüzden civic lerden hep uzak durdum
1.4 motorla drift mi atılır mdjdmdkdjkdkdkd