Ben kaldırıma çıkıp tekeri patlatttım be aağğğğ 😂
2 ay
Erkekler neden daha iyi araba kullanır?

Bu hafta çevremdeki tüm kazaların sürücüsüne bakıyorum kadınlar , yavaşlaması gerektiği yerde makas atıyor diğer aracın önüne geçiyor, direksiyonu sıkıca tutmuş eğilmiş Allah aşkına gülesim daha Kendine güvenin yok nasıl çıkıyorsun yola
Kadınlar araba konusun da ne yazık ki sınıfta kalıyor. İyi kullanan var ama genel anlamda kötüler.
Araba konusun da erkekler daha yatkın.
Aynı şekilde ev işlerin de kadınların yatkınlığı gibi.
Sizin refleksler biraz zayif birde genelde aynalara pek bakmiyorsunuz. aynaya bakanlarda genelde kasina gozune bakiyorlar ondan dolayi sanirsam 😃😃
Anasını sevmissin arabanın.😂
Bişey olmaz ine çıka kullanmayı öğrenirsin.😅
Bazen erkek olduğun konusunda şüpheleniyorum mk.🤣
Çok küfür ediyosun lan.😅
Bişey dicem biz cidden senle hiç asne fisne yaptık mi ya.😂
Lan ciddi bişey sordum, profilindeki kız ünlü dimi?
Bu ne mk
İzlemedim.😅
Yaw yok.😂
Cevap
34Cevap
Çoğu şeyde neden erkekler daha iyi bende anlamıyorum kadınların erkeklerden geri kalır yanı yokki niye dünyanın en iyileri diye aratınca erkekler çıkıyor kadınlar yapamazmı hertürlü yapar kadınları durduran ne
Her zaman erkekler daha iyi değil tabii ama bence fıtratla alakalı. Kadınlar birçok şeyi aynı anda düşünüp dert ediyolar ayrıntıcılar çok. Öyle olunca dikkat puff. Erkek düz mantık çok düşünmüyor daha pratik daha soğukkanlı ☺️
Kadınlar araba konuşunda cok zayır öngörünün cok önemli oldugunu düşünüyorum trafikte birde kaza yapıp umrunda olmuyor gayet normal gibi bir kız arkadaşım bana araba sürmeyi ögret demişti kırmayayım dedim firen yerine gaza bastı duvara vurdu kahkaga atıp gülüyordu arabayı yakasım geldi bukadarda olmaz
Genelde refleks ve dikkat isteyen çoğu şeyde daha iyiyiz. Kadın sürücüleri görüyorum ya telefonda, ya yanındaki ile dedikodu yapıyor, sürekli aynadan kendisine bakıyor makyaj yapıyor... :D
Kadınlar niçin daha iyi elişi yapıyorsa.
Yaratılışları itibariyle her iki cinsin de daha iyi olduğu konular var.
Erkekler ve kadınlar bu şekilde birbirlerini tamamlar
Heves fazlalığı diyelim. Kadınlar daha çok arabayı araç olarak kullanıyor. Erkeklere bak arabayla kafayı bozanların oranı çok fazla. Mesela ben arabaya çok hevesliydim araba sürmediğime rağmen neyin ne olduğunu kendim çocukluktan öğrenmiştim sadece deneme imkanım yoktu. İlk sürüşte kaldıramadım 2. de kaldırdım yürüdüm , deneyimledim. Kimseden de yardım almadım, biliyordum pratik yoktu çünkü.
Bence kadınlarda güzel kullanıyor. hatta çoğundan daha iyi
Sen de ha doru söle 🙄
Doğru burada seni savunuyourm 🙄
Savunma knk tuttuğun elinde kalır 😂
Olsun knk savunmaktan vaz geçmem 😂
Helal olsun barooo helall ols... 😂
Ne demek 😂 bu arada ismin neydi? hep knk diyorum sana
Ayça löö
Ayça güzel isim seviyorum fgfdg memnun oldum
Unutmazsın umarım kaç yorumluk kankiyiz 🙄
Unutmam çünkü kullanıcı adın aichaa oradan hatırlarım 😂
Şaka yapıyorum bu arada unutmam abi ki ismini knk 🌸
Çünkü erkekler ince düşünceli değiller kafaları boş düşünce yok, Biz kadınların kafasında bin türlü şey var o yüzden odaklanamıyoruz
Yani bisiklet vs tecrübemiz olduğu için direksiyon hakimiyeti zor olmuyor.
Bisiklet motor araba kullanmadığım bir traktör ve ağır vasıta var sanırım :D
Onların kavraması vitesi zor oluyor genelde. Gerçi otomatikleri bile çıkmış :D
İyi ters köşe olur ama haha.
İyi bir sürücü değilim. Geçenlerde çöp bidonuna vurdum
Tampona bir şey olmadıysa sıkıntı yo
Geçmiş olsun. İlk fırsatta bir bakiver
İlgi alanları. Çocukken bile araba kullananları Dikkat li izlerler. Kadınlar ise sağa sola bakar
Kadinlara araba verilmez
Cunku her konuda erkekler beceriklidir akillidir bi dogum yapamaz o kadar
Ne diyon la Turkce konus
Eyv bacum oyleyizdir
Dün bir tane SUV kaldirima bam diye tekerle vurdu sen miydin yoksa?
Biz küçükken öğreniyoruz sürmeyi ama güzel kullanan kızlarda varr
Daha çok heves ve isteğimiz için erkenden tecrübe ediniyoruz
Reflexleri yaradılış itibariyle biraz daha üstündür o yüzden
bence bunun cinsiyeti yok
duzenli sursen sende iyi olursun
🤷♂️
Nasıl başardın? Tebrik ederim 👏
Kaldırıma çarparak mı durdun
Kaldırım taşında çıkıntı varsa patlatmış olabilir
Geçen yaz dolmuşun biri gözümün önünde aynı olayı yaşadı ordan biliyorum kaldırım taşı oynamış yerinden o da baya yaklaştı kaldırıma pat dedi fosss diye bi ses geldi oturdu jantın üstüne
Belediye koyuyor saftirikler gelsin de lastiklerini patlatsın diye 😂
Bilmem ama benim direksiyonum aşırı iyi.
Evet 3 defa yaptım ilki çok kötüydü yara almadan çıkmıştım arabadan.
Yolda hızlı gidiyordum viraja girerken birden karşımıza böyle su tankeri gibi bir traktör dönüyordu adam ve çocukları üstündeydi zaten iki seçenek vardı ya vurmak ya direksiyonu kırmak ben kırdım araziye girdi araç takla attım sonra ne olduysa bir kaç kişi toplandı emniyet kemeri iyi ki takılıydı arkadaşım da bende sağ çıktık içinden benim sadece kafam direksiyona değmişti şişmişti kolumda ağırıyordu ve bacaklarım kopmuş gibiydi uçmuştuk yani bir an öldüm sandım iyi ki o arkadaşıma da bir şey olmamıştı araba da onlarındı zaten oda candı bir şey olsaydı ne yapardım yani bide o aileye vurdum o çocuklar ölse ne olacak vicdanım el vermedi zaten artık bir daha kimsenin arabasını bırak sürmeyi ödünç bile almayacağım çok kötü bir durum bizim araba var bazen aşırı hız yaparım tek olunca onun dışında biriyle olursam asla yapmam..
Diğer araba da bir alman aracıyla çarpıştık adamın kendi suçuydu turistti biraz acemiydi iki arabada perte çıkmıştı ve diğer kaza da bir servis minibüsüydü oda telefona bakıyordum benim hataydı birden tak diye bir ses geldi baktım millet toplanmış arabanın onu komple inmişti 😂😂
Allah korusun diyelim. Ecel gelse şimdi ölürüz yani korkmuyorum sürerken yani dediğim gibi yanımda birileri olursa aşırı hızlı gitmem tek olunca da alırım kefenimi çıkarım yola...
Teşekkürler bu arada.🙂
Şu servis minibüsüne vurduğum adam indi beni vuracak sandım arabada bir sürü öğrenci kızda vardı hepsi şoka girip korkup inmişti titreyenler içinden ağlayan bile vardı. dayı kendi aracına bakıyor birde benimkine bir şey olmaz sağlık olsun dedi kendi aramızda anlaştık. 😀🙂
Yok o kadar da değil yani hız olan yerde yaparım tabi dikkatli bir şekilde.
Bu arada sana da geçmiş olsun 🙏 Dikkatli olmak lazım arabaya iyi hakim olmak lazım. araba şakaya gelmiyor. Allah bizi kaza beladan korusun...
En İyi Cevap