Bu hafta çevremdeki tüm kazaların sürücüsüne bakıyorum kadınlar , yavaşlaması gerektiği yerde makas atıyor diğer aracın önüne geçiyor, direksiyonu sıkıca tutmuş eğilmiş Allah aşkına gülesim daha Kendine güvenin yok nasıl çıkıyorsun yola
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlar araba konusun da ne yazık ki sınıfta kalıyor. İyi kullanan var ama genel anlamda kötüler.
Araba konusun da erkekler daha yatkın.
Aynı şekilde ev işlerin de kadınların yatkınlığı gibi.00 Yorumla
Sizin refleksler biraz zayif birde genelde aynalara pek bakmiyorsunuz. aynaya bakanlarda genelde kasina gozune bakiyorlar ondan dolayi sanirsam 😃😃
03 Yorumla
+1 yılAnasını sevmissin arabanın.😂
016 Yorumla- +1 yıl
Bişey olmaz ine çıka kullanmayı öğrenirsin.😅
- +1 yıl
Bazen erkek olduğun konusunda şüpheleniyorum mk.🤣
- +1 yıl
Çok küfür ediyosun lan.😅
Bişey dicem biz cidden senle hiç asne fisne yaptık mi ya.😂 - +1 yıl
Lan ciddi bişey sordum, profilindeki kız ünlü dimi?
- +1 yıl
Bu ne mk
- +1 yıl
İzlemedim.😅
- +1 yıl
Yaw yok.😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- Arabalar konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBence kadınlarda güzel kullanıyor. hatta çoğundan daha iyi
011 Yorumla- +1 yıl
Sen de ha doru söle 🙄
- +1 yıl
Doğru burada seni savunuyourm 🙄
- +1 yıl
Savunma knk tuttuğun elinde kalır 😂
- +1 yıl
Olsun knk savunmaktan vaz geçmem 😂
- +1 yıl
Helal olsun barooo helall ols... 😂
- +1 yıl
Ne demek 😂 bu arada ismin neydi? hep knk diyorum sana
- +1 yıl
Ayça löö
- +1 yıl
Ayça güzel isim seviyorum fgfdg memnun oldum
- +1 yıl
Unutmazsın umarım kaç yorumluk kankiyiz 🙄
- +1 yıl
Unutmam çünkü kullanıcı adın aichaa oradan hatırlarım 😂
- +1 yıl
Şaka yapıyorum bu arada unutmam abi ki ismini knk 🌸
+1 yılÇoğu şeyde neden erkekler daha iyi bende anlamıyorum kadınların erkeklerden geri kalır yanı yokki niye dünyanın en iyileri diye aratınca erkekler çıkıyor kadınlar yapamazmı hertürlü yapar kadınları durduran ne
00 Yorumla
+1 yılHer zaman erkekler daha iyi değil tabii ama bence fıtratla alakalı. Kadınlar birçok şeyi aynı anda düşünüp dert ediyolar ayrıntıcılar çok. Öyle olunca dikkat puff. Erkek düz mantık çok düşünmüyor daha pratik daha soğukkanlı ☺️
00 YorumlaKadınlar araba konuşunda cok zayır öngörünün cok önemli oldugunu düşünüyorum trafikte birde kaza yapıp umrunda olmuyor gayet normal gibi bir kız arkadaşım bana araba sürmeyi ögret demişti kırmayayım dedim firen yerine gaza bastı duvara vurdu kahkaga atıp gülüyordu arabayı yakasım geldi bukadarda olmaz
08 Yorumla
+1 yılGenelde refleks ve dikkat isteyen çoğu şeyde daha iyiyiz. Kadın sürücüleri görüyorum ya telefonda, ya yanındaki ile dedikodu yapıyor, sürekli aynadan kendisine bakıyor makyaj yapıyor... :D
01 YorumlaKadınlar niçin daha iyi elişi yapıyorsa.
Yaratılışları itibariyle her iki cinsin de daha iyi olduğu konular var.
Erkekler ve kadınlar bu şekilde birbirlerini tamamlar10 YorumlaHeves fazlalığı diyelim. Kadınlar daha çok arabayı araç olarak kullanıyor. Erkeklere bak arabayla kafayı bozanların oranı çok fazla. Mesela ben arabaya çok hevesliydim araba sürmediğime rağmen neyin ne olduğunu kendim çocukluktan öğrenmiştim sadece deneme imkanım yoktu. İlk sürüşte kaldıramadım 2. de kaldırdım yürüdüm , deneyimledim. Kimseden de yardım almadım, biliyordum pratik yoktu çünkü.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü erkekler ince düşünceli değiller kafaları boş düşünce yok, Biz kadınların kafasında bin türlü şey var o yüzden odaklanamıyoruz
00 Yorumla- Arabalar konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir sürücü değilim. Geçenlerde çöp bidonuna vurdum
05 Yorumla- +1 yıl
Tampona bir şey olmadıysa sıkıntı yo
- +1 yıl
Geçmiş olsun. İlk fırsatta bir bakiver
+1 yılYani bisiklet vs tecrübemiz olduğu için direksiyon hakimiyeti zor olmuyor.
06 Yorumla- +1 yıl
Bisiklet motor araba kullanmadığım bir traktör ve ağır vasıta var sanırım :D
- +1 yıl
Onların kavraması vitesi zor oluyor genelde. Gerçi otomatikleri bile çıkmış :D
- +1 yıl
İyi ters köşe olur ama haha.
+1 yılReflexleri yaradılış itibariyle biraz daha üstündür o yüzden
00 Yorumla
+1 yılİlgi alanları. Çocukken bile araba kullananları Dikkat li izlerler. Kadınlar ise sağa sola bakar
00 YorumlaKadinlara araba verilmez
https://youtube.com/shorts/DCa8HeuDViA?feature=share03 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılCunku her konuda erkekler beceriklidir akillidir bi dogum yapamaz o kadar
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe diyon la Turkce konus
Cevap sahibi+1 yılEyv bacum oyleyizdir
Dün bir tane SUV kaldirima bam diye tekerle vurdu sen miydin yoksa?
00 Yorumla
+1 yılBiz küçükken öğreniyoruz sürmeyi ama güzel kullanan kızlarda varr
00 Yorumla
+1 yılDaha çok heves ve isteğimiz için erkenden tecrübe ediniyoruz
00 Yorumla
+1 yılbence bunun cinsiyeti yok
04 Yorumla- +1 yıl
duzenli sursen sende iyi olursun
- +1 yıl
🤷♂️
- Arabalar konusunda 958 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl başardın? Tebrik ederim 👏
09 Yorumla- +1 yıl
Kaldırıma çarparak mı durdun
- +1 yıl
Kaldırım taşında çıkıntı varsa patlatmış olabilir
- +1 yıl
Geçen yaz dolmuşun biri gözümün önünde aynı olayı yaşadı ordan biliyorum kaldırım taşı oynamış yerinden o da baya yaklaştı kaldırıma pat dedi fosss diye bi ses geldi oturdu jantın üstüne
- +1 yıl
Belediye koyuyor saftirikler gelsin de lastiklerini patlatsın diye 😂
+1 yılBilmem ama benim direksiyonum aşırı iyi.
016 Yorumla- +1 yıl
Evet 3 defa yaptım ilki çok kötüydü yara almadan çıkmıştım arabadan.
- +1 yıl
Yolda hızlı gidiyordum viraja girerken birden karşımıza böyle su tankeri gibi bir traktör dönüyordu adam ve çocukları üstündeydi zaten iki seçenek vardı ya vurmak ya direksiyonu kırmak ben kırdım araziye girdi araç takla attım sonra ne olduysa bir kaç kişi toplandı emniyet kemeri iyi ki takılıydı arkadaşım da bende sağ çıktık içinden benim sadece kafam direksiyona değmişti şişmişti kolumda ağırıyordu ve bacaklarım kopmuş gibiydi uçmuştuk yani bir an öldüm sandım iyi ki o arkadaşıma da bir şey olmamıştı araba da onlarındı zaten oda candı bir şey olsaydı ne yapardım yani bide o aileye vurdum o çocuklar ölse ne olacak vicdanım el vermedi zaten artık bir daha kimsenin arabasını bırak sürmeyi ödünç bile almayacağım çok kötü bir durum bizim araba var bazen aşırı hız yaparım tek olunca onun dışında biriyle olursam asla yapmam..
- +1 yıl
Diğer araba da bir alman aracıyla çarpıştık adamın kendi suçuydu turistti biraz acemiydi iki arabada perte çıkmıştı ve diğer kaza da bir servis minibüsüydü oda telefona bakıyordum benim hataydı birden tak diye bir ses geldi baktım millet toplanmış arabanın onu komple inmişti 😂😂
- +1 yıl
Allah korusun diyelim. Ecel gelse şimdi ölürüz yani korkmuyorum sürerken yani dediğim gibi yanımda birileri olursa aşırı hızlı gitmem tek olunca da alırım kefenimi çıkarım yola...
- +1 yıl
Teşekkürler bu arada.🙂
- +1 yıl
Şu servis minibüsüne vurduğum adam indi beni vuracak sandım arabada bir sürü öğrenci kızda vardı hepsi şoka girip korkup inmişti titreyenler içinden ağlayan bile vardı. dayı kendi aracına bakıyor birde benimkine bir şey olmaz sağlık olsun dedi kendi aramızda anlaştık. 😀🙂
- +1 yıl
Yok o kadar da değil yani hız olan yerde yaparım tabi dikkatli bir şekilde.
- +1 yıl
Bu arada sana da geçmiş olsun 🙏 Dikkatli olmak lazım arabaya iyi hakim olmak lazım. araba şakaya gelmiyor. Allah bizi kaza beladan korusun...
Olur öyle dert etme anamızın karnında öğrenmedik
01 YorumlaÇünkü araba 3 ayakla kullanmak için yapılmıştır
08 Yorumla
+1 yılKendine güvenen yapar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlakası yok. Kadınlardan da çok iyi araba kullananlar var.
00 YorumlaKadın olmadıkları için olabilir
00 YorumlaKadınlarda kullanıyor
00 YorumlaKücük yaştan beri haşır neşirler ya
00 Yorumla- Arabalar konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılBen kullanamıyorum; demek ki her erkek iyi değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar beyin kas organizesini edemez
00 YorumlaArabalar konusunda 330 cevap paylaştı. Onlar küçük yaşta öğreniyor
00 Yorumla
+1 yılilgi alanlari
00 Yorumla
+1 yılAhah şu brodwaycı kız gibi skdnk
00 Yorumla
+1 yılDürtü
00 Yorumla
+1 yılGenetik mucizesi
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılkendi cinsiyetini mi ne eziyosun gibi geldi bana
01 YorumlaBABANA yazık la
05 Yorumla
+1 yılağğğ ahhhh ohhh
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYetenek yok😂😂😂
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBence tesla al otomatik plot kullansın memleket rahat nefes alsın ne dersin😂😂
Cevap sahibi+1 yılMilyon dolarlık arabaya binmelisin yaşadığın şehirde kart al bin belediye otobüsüne istediğin yere gidersin
Cevap sahibi+1 yılMilletin sağlığı için sorun çözmeye çalışıyorum😂😂
Cevap sahibi+1 yılAraç kullanırken dikkat et hareket eden şeyler ağaç değil insan , şaka bir yana kadınlarda güzel araba kullanır sadece Türkiye de sıkıntılı malum
Cevap sahibi+1 yılEvet kimsenin kimseye saygısı yok
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar