Mevsim farketmez araba sürmeyi sever misin?

Adana otoyolu yine bir araba alma telaşi 💪
Seviyorum evet. Hayırlı yolculuklar. Keyifli günler.
Eyvallah reis 🤣
Teşekkürler bro 😎
Lafı olmaz babuş :D
Hayırlı yolcukuklar, hayırlı işler olsun reis
Eyvallah reis ☺️
Teşekkürler reis
ricalar reis.
Cevap
21Cevap
Her mevsimde araba sürmeyi çok severim yağmurlu havanın keyifi ayrıdır camlar buğulanır açarsın kaloriferi sıcacık gidersin yazın keyfi ayrıdır neşeli müzikle camlar açık takılırsın her an güzeldir araba sürmek için.🖤
Kış haricinde diğer 3 mevsimde araba kullanmayı seviyorum. Kışın uzun yol yapmayı hiç sevmiyorum. Genelde kısa mesafe gidip geliyorum. Hayırlı yolculuklar...
günaydın
mevsimsel olarak keyifle araç sürme kalitesi değişir kışın elbetteki iki kat dikkatli olmak gerekiyor
aracımı zaten keyif alarak kullanıyorum acele etmem
çok severim. özellikle tam da bu günler için çok güzel bir yol önereyim. İzmir Karaburun otobanından girip eski yola girin. bembeyaz sapsarı nergis tarlaları arasından kıvrıla kıvrıla karaburun tepelerinden ege denizine doğru gidin. arabanıza dolacak harika parfüm kokusu, enfes ege manzaraları, sarı-beyaz nergis tarlaları size huzur verecek
Araba sürmek en sevdiğim severim 😊🛣️
Taaa eskilerde en sevdiğim şeylerden biri araba sürmekti 👵🏽😅 şu an her gün sürekli yollarda saatlerce araba sürmek zorunda olduğum için bi bıkkınlık geldi artık. 😏
Ehliyetim yok ki yeni kursa başladım haftaya yazılı ehliyet sınavım var
Uzun yol yolculuklarını severim ama kışın klimayı açınca araba fırın gibi oluyor uykum geliyor akşamsa yani o zaman sıkıntı 😂
Çok hem de… En dinlendiğim zamanlar yalnızken araba kullandığım zamanlar…
Araba sürmeye bayılırım bana çok iyi geliyor nedense
Ben beni bildim bileli kış yaz gece gündüz yoldayım. Sevsem de sevmesem de..
Büyükşehir merkezlerinde değilsek bayılırım. Uzun yolu çok severim. Kışın kar altında özellikle yolculuk yaparım. Güvenlik olmazsa olmazım
Evet araç sürmeyi seviyorum
Sevmiyorum , trafik boğuyor beni
Evet kim sevmez cok zevkli
Araba sürmeye bayılırım
Benim için bir tutkudur araba sürmek.
Seviyorum Terapi Gibi
Sevmem trafik strese sokuyor 🙈
Bu ara pek sevmiyorum
En İyi Cevap