Bayide gidip canlı gördüm çok aşık oldum sıraya girdim ama 250bin kadar eksiğim var. Marta kadar tamamlayabilirsem sıfırını alcam. ihtiyaç kredisi 100bin çıkıyo daha fazla çıkmıyor 250bin kredi nerden bulabilirim 🤦🏻♀️

Bayide gidip canlı gördüm çok aşık oldum sıraya girdim ama 250bin kadar eksiğim var. Marta kadar tamamlayabilirsem sıfırını alcam. ihtiyaç kredisi 100bin çıkıyo daha fazla çıkmıyor 250bin kredi nerden bulabilirim 🤦🏻♀️

Bende bundan istiyorum ama olmuyor...
Knk ben çok anlamıyorum bu hangi model
Bu da Yaris ama GR modeli. Toyota'nın yarış departmanı Gazoo Racing'in özel ürettiği modeller bunlar.
Hm çok model varya kafam karışıyor 1 ay öncede pego 2008e aşık olmuştum ama bayide gördüm o kadar da iyi değil
SUV alacaksan dünya kadar model var iyi araştırıp karar verip al
Suv iyi olaymış ben birde İstanbul'da kullanacağım yani hem küçük hem sağlam olmalı
Fiyatlardan dolayı çok sevdiğim ve ilgiyle takip ettiğim otomobil piyasasını takip etmeyi bıraktım, küstüm. 😂 Model önererek yardımcı olmak isterdim ama bilgim yok güncel olarak. 😄
toyotoya aşık oldum hem çok güzel hem havalı hem de bütçemi hafif zorlarsam alırum
Ne alırsan al kazasız belasız kullan inşallah
Amin amin insallahhh sizde alırsınız hemen hayalinizdeki aracı
İnşallah 🙏🏼
Cevap
6Cevap
Çok tatlıymış. ama kedi uzanamadigi ciğere pis der misali, ; bana gelmez bu araba ya!
Onlyfan açsan bile kazanaman
abartma ya 250bin çok para değil eşimle ayrı ayrı 200bin çekebiliyoruz ama ben tek elden 250 istiyorum.
Sen kredi çekiyorsun kazanmıyorsun ikisi farklı
Krediyi hayrına mı veriyorlar? kim ödüyor onu hatta fazla kredi alabilsem elimdeki altını bozdurmayıp direk kredi alırdım ama çıkmıyo maalesef
Şu an istesem ailemden altın dolar borcuyla 250bin bulurum ama ben kredi istiyorum daha karlı ama eğer bulamazsak mecbur altın dolar borcuna gircez
Arabanız yok mu şu an
Var eşimin ama bu bana olacak birde yatırım amaçlı biraz
Araç ne kadar
Şu an net belli değil fiyatlar ama bayi ortalama 800-900 arası olur dedi pakete göre bakalım
Bildiğin jeep yapmış toyota
Aynen ya aşık oldummö ben nırmalde egea cros bakıyordum
Toyota candır
çok az eksiğin var
Evet ya eğer bunu alamazsam egea cross urban alıcam ama o çok gereksiz büyük geliyor bana onu alana kadar clio alayım diyorum ama oda hiç yok piyasada sıraya bile alınmadık.
kaç bin var
Sıfırı kaç k?
Şu an net değil bayi martta stok yenilenecek o zaman fiyat belli olacak dedi ama 800-900bin arası olacakmış. Pakette de belli değil ama boş paket bile olsa almayı düşünüyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?